Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B nedaly Čáslavicím šanci


0

V souboji dvou posledních týmů byla úspěšnější rezerva Přibyslavic, která zaznamenala první výhru nového ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili pouze jednou

 

Během sobotního odpoledne proti sobě nastoupila dvě mužstva, jenž byla na chvostu tabulky. Zpočátku se hrál velmi vyrovnaný a důrazný fotbal. Více šancí si vytvářeli domácí hráči. První branka byla k vidění v 17. minutě, kdy se po pěkné akci gólově prosadil domácí Jan Packa. V dalším průběhu si vytvořily obě mužstva slibné šance, které ovšem nedokázali využít.

 

Druhou půli domácí opět ovládli

 

Druhý poločas byl v režii domácích hráčů, kteří během dvou minut odskočili do tříbrankového vedení. V 57. minutě se po hezké individuální akci prosadil Jakub Rambousek. Třetí branku zaznamenal v 59. minutě Jan Štveráček. Hosté se pokoušeli o korekci skóre. Čestný úspěch zaznamenal v 70. minutě Patrik Růžička, který se po chybné rozehrávce prosadil z dorážky, na kterou domácí brankář již nedosáhl. Poslední slovo ovšem měli domácí, konkrétně v 87. minutě Luboš Lopatář, který se před gólmanem nemýlil a dostál pověsti obávaného střelce. Přibyslavice se tedy radovali ve 4. kole z prvního vítězství v novém ročníku.

 



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - L. Sekerka [-] , F. Holub [-] , J. Pojer [-] , P. Vejmělek [-] (46. L. Lopatář [-] ) - P. Mícek [-] (78. J. Škarvada [-] ) , T. Kuthan [-] (68. J. Štveráček [-] ) , J. Rambousek [-] , J. Štveráček [-] - P. Vaněk [-] (46. J. Pacal [-] ) , J. Packa [-] (85. R. Zelený [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - J. Hanzal [-] , M. Busta [-] , J. Mach [-] , M. Zikmund [-] - J. Novák [-] , J. Vecheta [-] (57. D. Šmehlík [-] ) , P. Růžička [-] , L. Rubák [-] (59. T. Rygl [-] ) - J. Čurda [-] (46. J. Kopl [-] ) , P. Klika [-] -

ŽK: 72. L. Sekerka .
Hráči zápasu: J. Packa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VEJMĚLEK František (N), RŮŽIČKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.