Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč si opět zastřílela


Branky


11. T. Růžička , 16. T. Růžička , 39. M. Jaša , 50. L. Hráček , 63. L. Tomek , 68. J. Jeřábek (vl.) , 70. M. Jaša , 87. O. Jeřábek - 12. R. Dokulil , 74. P. Netolička (p.)
0

Také v pátém zápase si FŠ Třebíč připsala výhru s minimálně pěti vstřelenými brankami. Tentokrát jich rezervě Okříšek nastřílela osm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V utkání hraném za vydatného deště se od prvních minut zápasu hrálo především ve středu hřiště. Ani jedno mužstvo si nevytvořilo gólovou šanci. Až v 11' se obránce Tomáš Růžička odhodlal ke střele, která k radosti všech jeho spoluhráčů doputovala za záda brankáře hostí. Hned z protiútoku, kdy domácí hráč při snaze o kličku upadl, se balonu zmocnil hostující útočník a po jeho střele brankář Šimeček vyrazil balon k dobíhajícímu soupeři, pro kterého nebyl problém skorovat, 1:1.

 

Od toho okamžiku se hrálo převážně na polovině hostí a po spoustě střel, které kvalitními zákroky likvidoval brankář Ferdan, se v 16' míč dostal opět ke střelci první branky, Tomáši Růžičkovi, a ten s přehledem technickou střelou na zadní tyč vsítil bránu, 2:1. A jak Tomáš Růžička popsal tuto branku? "Když mě nikdo nebrání, střílím tvrdě a přesně" (v prvních čtyřech kolech byl nejspíš bráněn).

 

I soupeř byl občas nebezpečný, ale domácí obrana v čele s brankářem hrála zodpovědně. Stav se neměnil, ani když se ve 20' protáhl obranou hostí Ondřej Kühweg a orazítkoval břevno. Dnes opět velmi aktivní útočník Jaša měl v první půlhodině velké šance, ale bohužel pro domácí ho božskými zákroky vychytal brankář, a nebo jeho střelu zastavila tyč. Za svou aktivitu byl v 39' Martin Jaša odměněn, když ho přesnou přihrávkou našel zcela osamoceného před brankou Tomáš Růžička, a tak po krásné kombinační akci upravil poločasové skore na 3:1.

Domácí kanonáda pokračovala i ve druhé půli

Do druhé půle Fotbalová škola opět vstoupila s chutí. Hned v 50' si pohrál s obranou hostí Lukáš Hráček a zvýšil na 4:1. V 63'  si všiml špatně postaveného brankáře hostí Lukáš Tomek a hezkým obloučkem navýšil skore na 5:1 a svůj gol také velmi originálně oslavil.

 

O chvilku později si nešikovně srazil centr Tomáše Berana hostující hráč do vlastní branky, 6:1. Na branku hostí šla jedna střela za druhou a v 70' se v pokutovém území nejlépe zorientoval Jaša a nedal brankáři šanci, 7:1 Pak přišla 74', kdy hosté z pokutového kopu snížili na 7:2. Branka hosty nejspíš uspokojila, zcela vyklidili hřiště a po jedné z mnoha akcí domácích skóroval věkem ještě dorostenec Ondřej Jeřábek, 8:2.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, hráč: Utkání navštívila stovka diváků. Po každém gólu vyvolávali jméno střelce, každou akci ocenili potleskem, prostě v  hledišti panovala skvělá nálada. Diváci byli výborní a my jim děkujeme! I když tomu skóre nenasvědčuje, narazili jsme dnes na nejkvalitnějšího soupeře za poslední rok.




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - P. Hricák [-] (79. J. Hricák [-] ) , F. Křen [-] (46. O. Jeřábek [-] ) , J. Zábrodský [-] , K. Pislcajk [-] - T. Beran [-] (83. M. Paděra [-] ) , T. Růžička [-] (68. J. Roupec [-] ) , L. Hráček [-] (52. . Křivánek [-] ) , L. Tomek [-] , O. Kühweg [-] - M. Jaša [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - R. Dokulil [-] , O. Dufek [-] (46. J. Novotný [-] ) , P. Netolička [-] , J. Jeřábek [-] , J. Jůza [-] , P. Molák [-] , K. Vostal [-] (86. J. Hroch [-] ) , F. Rampír [-] , J. Dokulil [-] (66. V. Němec [-] ) , M. Kšír [-] (46. R. Salát [-] )

ŽK: 57. J. Novotný .
Hráči zápasu: L. Tomek , T. Růžička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - VELEBA Michal (N), VEČEŘA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.