Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma nešetřily Jakubov


Branky


0

Vysokou výhru zaznamenala rezerva Šebkovic nad Družstevníkem Jakubov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Šebkovická rezerva vstoupila do utkání velice aktivně a již ve 2. minutě využil několika chyb hostujících hráčů Hočapek. Hosté hráli velice dobře kombinačně, ale žádnou větší šanci si nevytvořili. To domácí opět udeřili v 16. minutě. Rygl vybídl Svobodu, který neměl problém vsítit gól do prázdné branky. V 36. minutě přidal další gól Rygl a vypadalo to na jednoznačnou záležitost. Hosté se však těsně před poločasem také dočkali. Do šaten se tak šlo za stavu 3:1.

Domácí přidali další tři branky

Stejně jako v prvním poločase vstoupili domácí i do druhého poločasu. Po zahrání rohového kopu se odrazil míč k Roupcovi, který ho uklidil do Klímovi branky. Hostující hráči byli lepší na míči, šance si ale nevytvořili. Po jedné z chyb hostujících hráčů přidal pátý gól Kotačka a chvíli na to uzavřel skóre Konvalinka.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Kuba [-] - M. Roupec [-] (46. Z. Eberl [-] ) , M. Rygl [-] (82. R. Stoklas [-] ) , J. Svoboda [-] (79. V. Němec [-] ) , M. Roupec [-] (66. T. Kotačka [-] ) , P. Tržil [-] , P. Konvalinka [-] , D. Kašpárek [-] (75. M. Uhlíř [-] ) , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , R. Svoboda [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - T. Vrbka [-] (61. V. Vejmelka [-] ) , T. Veselský [-] , M. Muzikant [-] , P. Dvořák [-] , M. Dunkler [-] , R. Říha [-] , J. Novák [-] , R. Jelínek [-] (78. M. Gáborík [-] ) , M. Dunkler [-] (69. M. Chalupa [-] ) , J. Smetana [-]

Hráči zápasu: M. Rygl - J. Smetana .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KOŘÍNEK Miroslav (N), ZIKMUND Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.