J. Lojda 32.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko doma opět prohrálo


Branky


0

Fotbalisté Podhorácka si opět po jednom vyhraném zápase připsali další domácí porážku, tentokrát od rezervy Přibyslavic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o jeden gól lepší

Na lesonickém hřišti, kde hraje své zápasy Podhorácko, se utkali dva týmy, které do té doby získaly pouhých 6 bodů. Oba týmy se před začátkem potýkaly s problémem skládání sestavy. Lépe se to podařilo hostům. Nejprve ve 12. minutě Rambousek napodruhé využil chyby domácích, kteří zahráli malou domů. Po té se dvacet minut hrálo mezi vápny a až ve 32. minutě se podařilo vyrovnat Jiřímu Lojdovi, který využil rychlý protiútok. Hosté si však ve 39. minutě vzali vedení zpět po velké hrubce domácí obrany, prosadil se Jan Packa.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase chtěli domácí utkání otočit, ale hra se jim nedařila a tak mohl v 57. přidat svůj druhý gól Packa. Podhoráčtí se sice snažili něco s výsledkem udělat, ale své šance neproměnili a tak gólový účet ukončili fotbalisté z Přibyslavic v 69. minutě Lopatářem.

 



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Nám se celý podzim nedaří, sestavu skládáme vždy až na poslední chvíli a to se samozřejmě odráží na výsledcích. Podzim se budeme snažit nějak dohrát a na jarní část se musíme lépe připravit.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Lojda [-] , J. Veselský [-] , M. Zikmund [-] , M. Táborský [-] , J. Lojda [-] , J. Klíma [-] (46. Z. Řepa [-] ) , M. Totek [-] , J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , D. Hybner [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] , M. Molák [-] , T. Kuthan [-] , D. Ježek [-] - R. Jež [-] (57. J. Štveráček [-] ) , L. Lopatář [-] (65. R. Zelený [-] ) , J. Rambousek [-] , J. Štveráček [-] - J. Packa [-] , J. Pacal [-]

ŽK: 80. K. Řeřucha , 80. M. Řepa - 84. J. Pacal .
Hráči zápasu: J. Lojda - J. Packa .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: KALINA Oldřich - HOLÍK David, KLÍMA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.