2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola těsně pro FŠ Třebíč


Branky


0

Fotbalisté Myslibořic drželi až do 82. minuty nadějný výsledek na hřišti FŠ Třebíč. Díky trefě Tomáše Krajča, ale zůstaly body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako jediní se prosadili domácí

Domácí FŠ Třebíč hostila mužstvo z čela tabulky a nebylo možné využít sedm hráčů základní sestavy, které nahradili mladíci z dorostu, kteří již jedno velmi těžké utkání odehráli v poledne.
Zejména v první půli domácí soupeře nepustili do žádné vyložené šance, ale naopak to byli domácí, kdo vsítil v 15. minutě branku Vojtěchem Prchalem a ještě několik možností zůstalo nevyužito.

Hosté sice vyrovnali, ale všechny body nakonec zůstaly v Třebíči

Ve druhé půli začali domácí hrát takový pasivní fotbal, což se jim vymstilo a darovali v 57. minutě po neštastném uklouznutí domácího posledního hráče soupeři branku, kterou vstřelil Michal Šoustal. Po vyrovnávací brance dali domácí větší prostor kreativním hráčům z dorostu, kteří  hru opět rozběhali a bylo jen otázkou času, kdy domácí vstřelí vítěznou branku a to se také v 82. minutě podařilo Tomáši Krajčovi -2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, hráč: Vyhráli jsme boj o první místo s týmem Myslibořic. Rádi bychom se prezentovali dobrým výkonem v každém utkání, ale dnes proti naprosto odevzdanému soupeři, který si přijel spíš popovídat s panem rozhodčím a diváky naše hra sklouzla bohužel do průměru.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: V posledních zápasech se nám rozrostla marodka a do šlágru kola jsme nastoupili se zraněným brankářem (trenérem), který nás i přes handicap hodně podržel. První poločas měli navrch domácí, nedařila se nám kombinace a hlavně nás v posledních zápasech opustilo střelecké štěstí. Po vyrovnání, domácí hodně znejistili, bohužel se nám nepodařilo zápas otočit a nakonec nás popravil bývalý spoluhráč z hraniční ofsajdové situace a s nutnou dávkou štěstí. Příští týden musíme zabojovat alespoň o druhé místo.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - F. Křen [-] , . Křivánek [-] , K. Pislcajk [-] , T. Růžička [-] , D. Tomek [-] - L. Hráček [-] , O. Kühweg [-] (90. J. Hricák [-] ) - D. Adam [-] (56. O. Jeřábek [-] ) , V. Prchal [-] , T. Krajčo [-] (86. J. Vyhnálek [-] )

TJ Myslibořice
T. Palát [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , M. Čapoun [-] , J. Matoušek [-] - D. Kunčík [-] , S. Marek [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (52. D. Šoustal [-] ) - B. Mencák [-] , M. Mezlík [-] (72. V. Čapoun [-] )

ŽK: 67. V. Prchal - 59. B. Mencák , 69. J. Matoušek , 85. S. Marek .
Hráči zápasu: K. Pislcajk - P. Vejvoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Michal - PINTÉR Štefan, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.