Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B urvaly doma proti Čáslavicím všechny body


Branky


0

Čáslavicím se v Okříškách podařilo dvakrát vyrovnat, ale na třetí gól domácích pět minut před koncem už hosté odpověď nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili už na začátku první půle

Okříšky B přivítaly předposlední Čáslavice, které nečekaně okradly FŠ Třebíč o první body. Okříšky měly před svým soupeřem náskok již dvanácti bodů. První půli začali lépe domácí, kteří šli ve 14. minutě nejlepším střelcem soutěže Ondřejem Dufkem do vedení 1:0. Na tento gól však již ani jedno mužstvo nenašlo úspěšný recept jak změnit stav utkání.

Hostům nestačilo ani dvojté vyrovnání

Vstup do druhé půle pak vyšel lépe hostům, kteří vyrovnali ve 49. minutě Patrikem Růžičkou na 1:1. V 62. minutě ale svojí třináctou brankou sezóny vrátil vedení domácímu týmu Ondřej Dufek -2:1. Čáslavice se ale v Okříškách mohly spolehnout na střelecké kvality Patrika Růžičky, který v 76. minutě vyrovnal podruhé v zápase na 2:2. Domácí si ale přeci jen vystříleli všechny tři body, kdy se trefil v 85. minutě Jaroslav Jůza -3:2.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - P. Molák [-] , J. Dokulil [-] (46. M. Kšír [-] ) , Š. Novotný [-] , P. Netolička [-] (78. J. Hroch [-] ) , O. Dufek [-] , M. Večeřa [-] (61. V. Němec [-] ) , R. Salát [-] (46. F. Rampír [-] ) , R. Dokulil [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (66. J. Vochyán [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - P. Klika [-] , M. Zikmund [-] - M. Klika [-] , L. Rubák [-] (75. M. Růžička [-] ) , M. Busta [-] , J. Vecheta [-] - P. Růžička [-] - P. Vyhnálek [-] , J. Kopl [-] , J. Čurda [-]

ŽK: 64. O. Dufek - 90. J. Vecheta .
Hráči zápasu: O. Dufek - P. Růžička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - MILOTA Tomáš, KOREŠ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.