Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Nové Syrovice B zvládly lépe přestřelku s Myslibořicemi


Branky


11. J. Vrba , 50. J. Marek , 54. J. Vrba , 63. J. Vrba , 72. J. Marek - 42. M. Šoustal , 62. M. Mezlík , 66. J. Matoušek , 89. M. Mezlík
0

I v deseti lidech dokázaly Nové Syrovice B zvítězit poslední podzimní zápas a odpoutat se s poslední příčky tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

K poslednímu utkání podzimní části sezóny se domácí sešli ve zrovna ne moc veselém počtu 10 lidí. Fotbalová nálada zrovna nebyla nejlepší, ale utkání začali velmi zodpovědně a v klidu smíření se situací. Domácí věřili v příjezd jedenáctého hráče, který již byl na cestě. Ze začátků utkání hráli pěkně najistotu od zadu a již v 11. minutě se dokázal prosadit z pěkného brejku Jiří Vrba a nálada se jim hned zlepšila. Hra průběhu odpovídala a i v počtu 10 lidí měli hru poměrně pod kontrolou a hráli celkem pěkný fotbal. Dostali se i k dalším dvěma vyloženým tutovkám, které bohužel neproměnili. Naštěstí je to nemuselo mrzet. Také ale hosté ukázali, že jsou nebezpečným soupeřem a ve 42. minutě se dokázali prosadit po domácí zbytečné chybě a snížili stav utkání Michalem Šoustalem na 1:1.

Brankostroj druhé půle vyzněl lépe pro domácí

Po prvním poločase konečně domácí nastoupili v plném počtu 11 hráčů a měli ještě větší chuť na fotbal. To ukázal již v 50. minutě Jiří Marek a poslal domácí krásným gólem opět do vedení 2:1. O 4 minuty později ještě skóre navýšil Jiří Vrba na 3:1 po samostatném úniku na gólmana. V 62. minutě ale opět hosté dokázali proměnit jednu z dalších svých šancí a snižili Milošem Mezlíkem na 3:2. O minutu později již ale svým třetím gólem Jiří Vrba poslal soupeři odpověď, že je také velmi při chuti a vstřelil svůj hattrick na 4:2. Po chvíli vyrovnané hry hosté opět snižili Josefem Matouškem v 66. minutě na 4:3. O pár minut později svým druhým gólem uklidňuje stav utkání Jiří Marek na 5:3. V závěru utkání hosté ještě snížili na konečný stav 5:4. Po střetu útočícího hráče s domácím gólmanem tak do prázdné branky zavěsil Mezlík Miloš svůj druhý gól v utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Weidenthaler Jakub, hráč: Za dnešní zápas musím pochválit chuť a bojovnost všech domácích hráčů, kde jsme dnes nic nevypustili a vybojovali cenné tři body.




Sestavy


SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - P. Fouma [-] , P. Zerza [-] , J. Weidenthaler [-] , J. Houserek [-] , J. Vrba [-] , M. Bila [-] , J. Marek [-] (80. J. Železný [-] ) , L. Kouřil [-] , J. Vlček [-] , P. Jenerál [-]

TJ Myslibořice
R. Benda [-] (58. D. Kunčík [-] ) - J. Matoušek [-] , M. Čapoun [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] - S. Marek [-] , D. Šoustal [-] (58. T. Palát [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (77. V. Čapoun [-] ) - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-] (85. R. Vodička [-] )

ŽK: 54. J. Vrba , 56. P. Zerza - 58. M. Ludvík , 76. B. Mencák .
Hráči zápasu: J. Marek , J. Vrba - M. Mezlík , M. Ludvík , T. Kratochvíl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - PALÁT Milan (N), VEJVODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.