Ani velká podpora krásných fanynek porážku Borů neodvrátila


Branky


29. M. Ochrana , 70. M. Ochrana - 24. O. Zajíček (p.) , 62. F. Toman , 77. L. Sláma
0

V Borech byl k vidění hezký fotbal, který ve svůj prospěch nakonec rozhodly Počítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky šly do vedení proměněnou penaltou

Utkání začalo za mírného deště, který zřejmě chladil apetit obou mužstev, jelikož k ohrožení branky za patnáct minut hry nedošlo. Až ve 23. minutě zbytečně fauloval ve vápně Pavel Netolický a hosté se šťastně dostali do vedení, když penaltu proměnil Ondřej Zajíček - 0:1. O čtyři minuty později už je srovnáno zásluhou Miroslava Ochrany. Ten dostal pěknou přihrávku za obranu, míč si navedl zpátky před obránce a parádní střelou zavěsil - 1:1. V obrovské šanci se ocitl znovu Miroslav Ochrana ve 42. Minutě. To když mu míč přistrčil prsama Milan Špaček, ale z malého vápna tentokráte brankáře hostí překonat nedokázal. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Lukáš Sláma rozhodl utkání

Druhá půle je ze začátku na šance velmi bohatá z obou stran. Gól však ovšem nepřinesla. V 62. minutě jsou to však hosté, kteří  svou šanci proměnují. U rohové lajny se kolem obránce obtočil Lukáš Sláma a přihrávkou na malé vápno předložil tutovku Františku Tomanovi a ten pohodlně zakončil do prázdné brány - 1:2. V 71. minutě centr z levé strany prošel přes obranu hostí k Miroslavu Ochranovi a ten si již pohodlně poradil srovnává na 2:2. Domácí obrana dnes působí velmi nejistě a tak po další chybě hosté opět vedou, když Počítky posílá Lukáš Sláma - 2:3. Bohužel k dalšímu gólu se Bory již nedopracovali a tak utkání končí vítězstvím hostí 3:2. Ani velká podpora domácích krásných fanynek porážku neodvrátila.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Milan Špaček, hráč:

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Bojovné a vyrovnané utkání jsme ke konci rozhodli gólem a odvezli cenné tři body ze hřiště kvalitního soupeře, který body moc nerozdává. Chválím bojovnost a nasazení všech hráčů.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.