Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka překvapivě zvítězila v Bobrové


1

Dolní Rožínka se po výhře v Bobrové dostala do čela tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Sobotní domácí prohra vedoucí Bystřice dala sousedskému derby náboj boje o první místo. Utkání začalo ve svižném tempu a oba týmy si vytvořili několik situací, při kterých visel gól na vlásku. První skórovali ve 23. min domácí, když si Petr Laštovička pěkně naskočil na trestný kop a do protipohybu golmana zavěsil. Hosté ovšem vyrovnali celkem brzy. Po odvrácené centru zůstal za velkým nepokrytý Ondřej Chocholáč a i on si se nemýlil a přesně trefil k tyči. Do pauzy se přes snahu obou týmů na skóre již nic nezměnilo.

Pavel Bartoněk rozhodl o výhře Dolní Rožínky

To se změnilo deset minut po návratu ze šaten. Přetažený roh vrátili hosté do ohně a tam se i díky nemšímu nedůrazu domácí obrany prosadil z malého vápna Pavel Bartoněk a poslal hosty do vedení. Domácí měli ale ještě dost času s výsledkem něco udělat. Dokázali si vypracovat pár velmi nadějných střeleckých pozic, bohužel jim to tam ani jednou nepadlo. Hosté měli naopak pár brejkových situací a po jedné z nich nastřelili břevno. Do konce zápasu tak už žádný gól nepadl, hosté si závěr zkušeně pohlídali a mohli se tedy začít radovat z posunu na první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Bojovné, snad pohledné a dovolím si tvrdit že remízové utkání. Soupeř dal ovšem o gól víc a tak bere všechny body."

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale vzhledem ke kvalitě soupeře, se nám naše kombinační hra příliš nedařila. Domácí spoléhali především na svoji výškovou převahu a nakopávali dlouhé balóny, z čehož také vstřelili první gól utkání. Nám se po pěkné kombinační akci podařilo srovnat. Poté jsme ještě v první půli neproměnili stoprocentní šanci. V druhém poločase se hrál bojovný fotbal s šancemi na obou stranách. Štěstí se přiklonilo na naši stranu a po vstřelené brance jsme již utkání dovedli do vítězného konce. Za bojovný výkon si zaslouží celé mužstvo pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
M. Smažil [-] - I. Roháček [-] (46. T. Hrbek [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Laštovička [-] , O. Hlushchenko [-] , M. Hájek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] , L. Křepela [-] , J. Stupka [-] (85. J. Koutecký [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Lukš [-] , A. Chmelíček [-] , J. Čermák [-] (86. Z. Konček [-] ) , J. Večeřa [-] (66. J. Bílek [-] ) , P. Vondruška [-] , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , L. Macháček [-] (60. T. Hille [-] ) , P. Bukáček [-] , M. Fendrych [-]

ŽK: 53. J. Svoboda , 70. J. Stupka - 72. J. Čermák .
Hráči zápasu: A. Chmelíček , P. Bukáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - MACH ING. Josef, HAMŘÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 21:26
Dobrá večer tak za 1 nevím proč píšete že Rožínka překvapivě vyhrála v Bobrové vždyť hrál druhý ze třetím i expert tipoval výhru Baníku. A za druhé 1 gól Baniku nepadl po odvráceného centru ale po krásné nahrávce Pavla Vondrušky na rozběhnutého Jakuba Večeřu který potahl balon a naserviroval ho na vápno Ondřeji Chocholáčovi a ten krásnou střelou k tyči zavěsil obránci tam byli jak namalovaní a né že něco odvrátili