Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví vyhrálo druhý zápas v řadě


Branky


0

Druhý zápas po sobě vyhrálo Křoví, které tentokrát vyhrálo v domácím prostředí nad Dolní Rožínkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V dohrávce 13. kola okresního přeboru jsme doma přivítali Dolní Rožínku. Utkání mělo být sehráno již před 14ti dny, avšak vlivem špatných klimatických podmínek bylo utkání odloženo na neděli 12.11.2017.

 

Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně což se nám hned v úvodu podařilo. Již ve 2. minutě jsme šli do vedení, nákop do velkého vápna hostující brankář špatně vyhodnotil, míč vyboxoval za sebe, kde hostující obránce míč stačil vytěsnit do břevna, avšak se poté odrazil k nikým nehlídanému Poloncovi, který prostřelil vše co měl před sebou, 1:0. V průběhu první půlky měli domácí ještě několik ložených brankových příležitosti, avšak ve stoprocentních pozicích sme naše vedení nedokázali navýšit. V závěru prvního poločasu došlo ke špatné komunikaci mezi domácím stoperem Sárou a brankářem Karmazínem, kterého dokázal využít hostující hráč a střelou na zadní tyčku dal konečné skóre první půlky na 1:1.

Domácí rozhodli v závěrečné desetiminutovce

Do druhé půlky sme chtěli vstoupit gólově aktivně jako do prvního poločasu. V 53.minutě si za obranu naběhl Roštínský a v tváří v tvář golmanovi překlopil vedení opět na naši stranu. Hosté se ovšem nevzdávali a domácího brankáře ohrožovali převážně ze střední vzdálenosti. Vyrovnání přišlo v 62. minutě-hosté zahrávali roh, a z malého vápna nikým nehlídaný Sluka hlavičkou pod břevno nedal Karmazínovi šanci 2:2. Hosté měli po vyrovnání několik šancí, avšak vždy ztroskotali na domácím brankáři a tak jsme se do vedení potřetí v zápase dostali v 80.minutě, kdy svoji druhou branku vstřelil Polonec. V posledních desítkách vteřin pak konečné skóre utkání navýšil Kalina a mohli jsme tak slavit výhru 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Do utkání jsme vstoupili podle předpokladů a dostali se brzo do vedení, v průběhu první půlky jsme měli několik ložených šancí a místo výsledku 3:0 jsme odcházeli do kabin za stavu 1:1. Vstup nám vyšel i do druhé půlky, kdy jsme si opět vzali vedení na svoji stranu. V průběhu druhé půlky nás velice i přes dvě obdržené branky podržel brankář Karmazín. Ofenzivní hráči celý zápas zaměstnávali hostujícího golmana a tak jsme dnes vstřelili krásné čtyři branky a poslední zápas podzimu tak mohli oslavit vítězstvím 4:2.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: I když jsem hráče před zápasem upozorňoval na to, že utkání nebude lehké, došlo ze strany hráčů k podcenění soupeře a podle toho také vypadal vývoj prvního poločasu. Vzhledem k výkonu byl výsledek 1:1 po prvním poločase ještě lichotivý. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale opět jsme museli dotahovat náskok soupeře. Za stavu 2:2 jsme neproměnili jasnou gólovou šanci a z protiútoku inkasovali. V závěru domácí potvrdili výhru čtvrtým gólem. Za předvedený výkon jsme si asi dnes body nezasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - J. Chlup [-] (82. L. Koudelka [-] ) , M. Kalina [-] , J. Kašpar [-] , P. Bartošek [-] , L. Knotek [-] , M. Polonec [-] , Z. Sára [-] , M. Němec [-] (17. J. Pekárek [-] ) , L. Němec [-] , R. Roštinský [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - P. Vondruška [-] , T. Hille [-] (46. R. Sluka [-] ) , Z. Konček [-] , V. Kopecký [-] , P. Bukáček [-] , L. Hofman [-] , J. Bílek [-] (74. R. Mazánek [-] ) , J. Čermák [-] , P. Bartoněk [-] , M. Lukš [-]

ŽK: 12. L. Němec , 35. L. Knotek - 34. J. Čermák , 42. P. Bukáček .
Hráči zápasu: P. Karmazín , M. Polonec , P. Bartošek - D. Brambora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.