Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka ukončila gólovou neprůstřelnost Počítek


0

Celkem rekordních 326 minut trvala neprůstřelnost Počítek, a když ji Jan Čermák ukončil, přišly ještě další tři branky do sítě Transformátoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli brankou do šatny

Za příznivého počasí přivítala Dolní Rožínka Transformátor Počítky. Hned první akce domácích v 1. minutě mohla skončit brankou, když střelu Jana Čermáka zastavila tyč a z dorážky se neprosadil Večeřa. Paradoxně aktivnější domácí jako první inkasovali. Po rohu se prosadil ve 12. minutě Landsman. Vedení hostů však netrvalo dlouho. Po milimetrovém centru inženýra Bílka se prosadil hlavou Jan Čermák a v 18. minutě bylo srovnáno. Domácí byli i nadále lepším týmem, ale bohužel dlouho nemohli přidat druhou branku. Ta přišla až na konci poločasu. Nejprve se neprosadili hosté, které vychytal Horák a z protiútoku se prosadil střelou k tyči Ondra Chocholáč.

Dolní Rožínka přidala další branky

V 53. minutě se druhou branku prosadil Ondra Chocholáč a stav byl pro domácí už příjemnější a to 3:1. Domácí měli i nadále převahu a nevyužili další šance například třeba Čermák z malého vápna minul hostující branku. Na 4:1 zvyšoval z přímého kopu z hranice vápna Bukáček. Jeho netradiční způsob zahrání přímého kopu po zemi slavil úspěch a o vítězi utkání bylo v tu chvíli rozhodnuto. Svou první branku za muže mohl slavit Hille, ale jeho samostatný únik zlikvidoval dobrým zákrokem brankář Šobej. Hosté už pouze korigovali a to po přímém kopu. Domácí byli nedůrazní  ve vápně a v 90. minutě upravoval na konečných 4:2 Toman. Po této brance zapískal velice přesný a pohotový rozhodčí Pavlas konec zápasu. Pro domácí velmi důležité vítězství, když navázali na dobré výkony s Jívovím a Bory a bodovali potřetí v řadě a v Křoví budou chtít zakončit  vcelku úspěšnou první polovinu soutěže a bodovat naplno.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Zápas jsme si prohráli sami našimi chybami, které domácí dokázali potrestat. Vítězství si Dolní Rožínka pohlídala a zaslouženě bere z tohoto zápasu tři body.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - P. Vondruška [-] , V. Kopecký [-] , M. Lukš [-] , P. Bukáček [-] , J. Bílek [-] (65. R. Sluka [-] ) , J. Čermák [-] (85. R. Mazánek [-] ) , J. Večeřa [-] (80. T. Hille [-] ) , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , L. Hofman [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - T. Straka [-] (80. O. Toman [-] ) , M. Řeháček [-] , P. Beneš [-] , D. Odehnal [-] - M. Landsman [-] (59. A. Kment [-] ) , O. Zajíček [-] , F. Toman [-] , P. Hájek [-] (55. R. Buchta [-] ) - L. Sláma [-] (74. R. Schneider [-] ) , R. Halámka [-] (79. R. Klement [-] )

ŽK: 61. J. Bílek - 20. M. Řeháček .
Hráči zápasu: J. Čermák , O. Chocholáč .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - MACH ING. Josef, LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.