Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír rozstřílel deseti brankami nováčka soutěže z Polničky


Branky


0

Hodně zhořkla premiéra ve III. třídě nováčku soutěže z Polničky, když si z Víru odvezli její fotbalisté potupnou desítku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili v první půlce pět branek

V prvním podzimním kole na sebe ve Víru narazily dva týmy, které postoupily a sestoupily ze svých soutěží. Vír, který opustil okresní přebor byl v zápase přeci jen favoritem zápasu. Polnička, která postoupila do III. třídy z fotbalového pralesa chtěla zase ve Víře překvapit. Pozici favorita začali naplňovat domácí v osmé minutě, kdy se poprvé v zápase trefil  po rohovém kopu hlavou Martin Kulpa 1:0. A když v 18. minutě přidal druhou branku Jan Smolík zdálo se, že bude brzy rozhodnuto. Polnička v 19. minutě, ale rychle odpověděla a Tomáš Litochleb vykřesal pro hosty naději - 2:1. Domácí ale byli v tomto zápase při střelecké chuti, což potvrdil v 30. minutě svoji druhou brankou v zápase Jan Smolík - 3:1. Do přestávky se ještě prosadil dvakrát David Šenkýř a domácí šli v klidu na poločasovou piřestávku. Čtyrgólové vedení dávalo tedy domácím klid do druhé půle.

Martin Kulpa si připsal na své konto čtyři branky

Po přestávce si vzal hlavní střelecké slovo Martin Kulpa, který nejprve v 52. minutě proměnil pokutový kop - 6:1. O pět minut poté po pěkné kombinaci zvýšil stejný hráč již na 7:1. V 60. minutě pak navýšil Vojtěch Oliva na 8:1 a hosté byli zralý na ručník. Paradoxně měli ale  i oni několik tutových šancí, které ale zahodili. V 70. minutě jejich snažení přeci jen přetavil ve snížení Jiří Víška - 8:2. V závěru se ještě na 9:2 trefil David Lahodný, aby konečný účet uzavřel svojí čtvrtou brankou v zápase Martin Kulpa a stanovil konečné skóre na 10:2.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Martin Kulpa: Mohl jsem dát i více jak čtyři vstřelené branky. Naše vítězství je zcela zasloužené.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Zasloužená prohra soupeř byl lepší a našima chybama jsme soupeři dovolovali skórovat. Musím kluky pochválit, že se na zápas i s narůstajícím skóre nevykašlali a zápas dohráli až do konce. I my jsme měli několik šancí vstřelit gól, ale v koncovce jsme se neprosadili.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , M. Matuška [-] (46. R. Juřík [-] ) , K. Řehoř [-] (55. M. Havel [-] ) - V. Oliva [-] , D. Šenkýř [-] , V. Skoumal [-] (78. P. Jílek [-] ) , J. Smolík [-] (58. M. Krejčí [-] ) , D. Lahodný [-] , O. Rychlý [-] (68. M. Purč [-] ) - M. Kulpa [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , V. Moravec [-] (46. K. Podloucký [-] ) , T. Litochleb [-] , M. Podloucký [-] - O. Průža [-] (63. M. Jirásek [-] ) , J. Štíbal [-] , M. Masař [-] (46. J. Kohout [-] ) , M. Neubauer [-] - Z. Lojek [-] , J. Víška [-] (78. R. Synek [-] ) -

ŽK: 44. M. Kulpa .
Hráči zápasu: M. Kulpa .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŽILKA Jan - ŠUDOMA Daniel (N), PREISLER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.