Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice získala důležité tři body


Branky


0

Velká Losenice rozhodla o osudu zápasu v prvním poločase ve kterém vstřelila Víru dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvougólového vedení

Před zápasem se Velká Losenice nacházela na jedenáctém místě a na svého soupeře z Víru, který byl před tímto zápasem devátý ztrácela dva body. Při případném vítězství se tak mohli domácí dostat v tabulce  před hosty z Víru. Hned v úvodu utkání zabránil domácí brankář Jiří Kasal včasným vyběhnutím šanci hostů. V 9. minutě zahrál obránce Víru směrem k vlastní brance, kde byl připraven P. Kamarád a ten nezaváhal - 1:0. Oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal. Ve 28. minutě došlo k nešťastné situaci, kdy domácí obránce odkopával míč a trefil K. Řehoře do ruky tak, že mu ji zlomil. Ve 30. minutě rozehrál R. Kasal rychle přímý kop a J. Ptáček utekl hostující obraně a zvýšil na - 2:0. Vzápětí R. Kasal zasáhl z 30-ti metrů břevno. Do konce 1. poločasu se již nic zajímavého nestalo.

Domácí si pohlídali ve druhém poločase vedení

Do 2. poločasu vyvinuli hráči Víru velký tlak a několik minut nepustili domácí na svoji polovinu. Domácí obrana však bez potíží odolávala. Naopak v 71. minutě utekl opět J. Ptáček a z nulového úhlu prostřelil J. Preislera - 3:0. Hosté výsledek už jen korigovali v 80. minutě L. Viktorinem - 3:1. Domácí Velká Losenice se tak dostala po šestém kole v tabulce o bod před svého soupeře z Víru. Příští týden zajíždí loseničtí na horkou půdu třetího týmu tabulky Pohledce. Vír zase hostí v domácím prostředí druhý tým tabulky rezervu Hamrů.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Po výborném 1. poločase jsme ve druhé půli polevili přesto hráčům děkuji za to jak utkání zvládli.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř:



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - P. Mach [-] , P. Neubauer [-] , J. Marek [-] - T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] (76. R. Pátek [-] ) , R. Kasal [-] (81. M. Fišar [-] ) , D. Baránek [-] (66. Z. Pospíchal [-] ) , P. Zástěra [-] - J. Ptáček [-] (73. P. Bureš [-] ) , P. Kamarád [-] (63. J. Grodl [-] ) -

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Skoumal [-] (57. M. Havel [-] ) , K. Řehoř [-] (28. O. Rychlý [-] ) , L. Viktorin [-] , D. Lahodný [-] , T. Piskač [-] - V. Oliva [-] , D. Šenkýř [-] (72. M. Krejčí [-] ) - V. Oliva [-] (54. M. Matuška [-] ) , R. Juřík [-] (46. V. Sedler [-] ) , M. Kulpa [-]

ŽK: 28. J. Marek , 68. T. Neubauer , 85. M. Fišar - 39. T. Piskač , 41. R. Juřík , 44. J. Preisler , 62. D. Šenkýř , 81. M. Kulpa . ČK: 89. M. Fišar .
Hráči zápasu: J. Ptáček - L. Viktorin .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PÁTEK Tomáš (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.