1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička vybojovala ve Strážku překvapivé vítězství


Branky


0

Polnička se po výhře ve Strážku přiblížila mužstvům ohroženým sestupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas se odehrával na těžkém terénu. Podstatě skoro za zimních podmínek, zápasy by se v takovém termínu už neměli odehrávat.

 Úvod zápasu vyšel hostům na jedničku. Hned z prvního rychlého brejku vstřelil gól hostující kapitán Synek 0:1 . Domácí Strážek se postupně oklepával z úvodního šoku a v průběhu hry zatlačil soupeře na jeho polovinu hřiště. Bohužel pro domácí fanoušky se Strážek v koncovce trápil a své šance zahazoval. Vyrovnání přišlo ve 34. minutě, když odražení míč po rohu trefil krásně do šibenice Christian 1:1 . Domácí měli i nadále jasnou herní převahu, jenže branku ne a ne vstřelit a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

V závěru zápasu se prosadila dvakrát Polnička

Ve druhém poločase už kvalitu hry hodně ovlivnilo mokré a rozbité hřiště. Strážek místo toho, aby pokračoval ve své převaze z prvního poločasu, tak se jeho hra postupem času vytrácela a hosté z Polničky se dostávali více a více do hry a hlavně nebezpečných brejku .  Zlom přišel ve 78. minutě, když se znovu prosadil hostující kapitán Synek 1:2. Totální trápení Strážku ve druhém poločasu dokonal ve 85 .minutě krásnou střelou z dálky Lojek 1:3.  Dohrávka 13. kola tak lépe dopadla pro nováčka soutěže z Polničky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Zápas se mi hodnotí jen velmi těžko. Chtěli jsme poslední zápas podzimu vyhrát, bohužel se tak nestalo. I proto jsem rád , že je tu zimní pauza, kterou nutně potřebujeme.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes to nebylo o fotbale. Těžký terén hodně soubojů. Je na čase, aby se kola předehrávali nebo dohrávali mezi svátky, či o svátcích. Dnes jsem přišel o hráče Radima Synka přeji mu brzké uzdravení za celý tým a stejné mu přejí i naši fanoušci. Nejlepší hráč zápasu Radim Synek, který před zraněním(dvakrát zlomená lýtková kost, v pondělí podstoupí operaci) vstřelil dvě branky a sehrál vynikající utkání.



Sestavy


TJ Strážek
J. Chocholáč [-] - F. Šmerda [-] , F. Lahodný [-] (46. S. Lahodný [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , J. Valík [-] , M. Svoboda [-] , J. Cimbálník [-] , J. Hladík [-] (46. P. Šustal [-] ) , J. Patloka [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] (46. M. Chyba [-] ) - J. Štíbal [-] , R. Synek [-] (78. Z. Lojek [-] ) , J. Víška [-] , M. Neubauer [-] , J. Kohout [-] (75. K. Podloucký [-] ) , M. Jirásek [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] , M. Podloucký [-] , K. Koblížek [-] (57. J. Zachara [-] )

ŽK: 35. F. Šmerda , 55. J. Patloka .
Hráči zápasu: R. Synek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - LIŠKA Jiří, KUPSKÝ Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.