Ujčov dokonale otočil zápas


Branky


0

Ujčov vyhrál v Rožné a přezimuje na prvním místě tabulky s náskokem sedmi bodů na Pohledec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná se dostala do dvoubrankového vedení

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří se ujali vedení už v 6. minutě. Prudkou střelu Marka Navrátila František Bureš ještě vyrazil, ale na dorážku dobíhajícího Jirky Kroupy už byl krátký. Pro domácí nemohl býl lepší vstup do zápasu. Hosté z Ujčova měli také velkou šanci, ale střelu Přemysla Ryby chytil zázračně Jindra Beran, který opět podržel svůj tým. Ve 23. minutě poslal Filip Humpolík míč do běhu na Marka Navrátila. Ten si míč potáhl a přihrával před bránu na Jiřího Vyžrálka, který dostal domácí do vedení o dvě branky. V tuto chvíli domácí tlačili na pilu a hráči z Ujčova stěží zastavovali jejich útoky. Hosty držel ve hře v bráně skvěle chytající František Bureš, který fantastiky chytil střelu k tyči vyslanou Markem Navrátilem. Domácí hráči už pak hosty nepustili skoro k ničemu, ale sami do poločasu gól už nedali, i když šance měli.

Ujčov otočil skóre zápasu

Trenér hostů poslal do druhého poločasu čerstou krev, když vystřídal hned tři hráče. Druhou půli hosté nemohli začít lépe, protože hlavou z rohového kopu snižoval Vladislav Mitáš. Poté hráči Ujčova přebrali iniciativu hry a tlačili se do šancí. V 76. minutě zahrávali hosté pokutový kop po faulu od Tomáše Sýkory. K penaltě se postavil Vladislav Mitáš, který ji proměnil a dal druhý gól v zápase. Touto brankou svítilo na tubuli skóre 2:2. To hostům nestačilo a byli pořád aktivnějším týmem. Jejich snaha se jim vyplatila. Po jednom rychlém brejku se dostali do vedení zásluhou Michala Zicha, který udělal Jindrovi Beranovi kličku a dával míč do prázdné brány. Hosté už vedení nepustili a odvezli si domů tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: V první půli jsme byli lepším týmem a vypracovali si velké množství šancí. Po změně stran soupeř vystřídal tři hráče a změnil sestavu a přebral otěže zápasu. I přesto, že jsme o poločase vedli 2:0 jsme vítězství neudrželi a opět ztratili body. Nejlepší hráči: v první půli celý tým, ve druhé nikdo.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme další neskutečně těžké utkání. Domácí hráli velmi dobře a v první půli nás přehráli. Do druhé půle jsem otočil sestavu vzhůru nohama a s bojovností, kvalitou i štěstím jsme výsledek dokonale otočili. Pro domácí velké zklamání, my jsme si vytvořili náskok na čele tabulky a hlavně můžeme zazimovat v poklidu. Dnešním nejlepším hráčem hostí byl Mitáš Vladislav.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PAVLAS Jiří, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.