Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ladislav Kratochvíl zařídil béčku Bobrové výhru v Herálci


0

Hostující Ladislav Kratochvíl si otevřel v Herálci střelnici a čtyřmi brankami rozhodl o výhře své Bobrové. Kratochvíl si během první půle na své konto připsal čistý hattrick. Po snížení domácích stejný hráč přidal svoji čtvrtou branku a mohl jít střídat. Hosté poté ještě upravili na konečných 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Ladislava Kratochvíla

Absolutně nechápu, proč v neděli ráno v 10??? Jako proč??? Kosa, mokro, pára od huby.

 

Tak asi nějak začalo potvrzení parádního bobrovského vstupu do sezóny. Sestava doznala pár kosmetických změn, na výsledný výkon bez jakýchokoliv následků. Béčko se prezentovalo opět velice pohlednou hrou po zemi, s kterou mělo velmi mladé a z mého pohledu i velice perspektivní mužstvo Herálce problémy. Převaha se tentokráte i přetavila v góly. Svojí excelentní produktivitou domáci ničil Láďa "Ptajdy Krtek" Kratochvíl. Po 10ti minutách byl stav 2:0. Přislo kratší polevení a důrazná hra domácích hráčů nás dostala pod tlak, ale obrana byla i tentokráte pevná. Do poločasu ještě zkompletoval hattrick "Ptajdy Krtek". Do kabin se tak odcházelo přeci jenom klidněji. 

Domácím se utkání zdramatizovat již nepodařilo

Druhý poločas se opět hrál pohledný fotbal, okořeněný důraznými souboji, z něhož bych rád vypíchnul blikanec našeho Johnyho Řepky Kouťáka :) .. byl vážně excelentní. Za zmínku ještě stojí komentář hlavního rozhodčího pana Jiřího Beneše výstavního gólu Mildy Straky, ktery prohlásil: "Tak to mělo ligový parametry".

 

Tentokráte nemá cenu kohokoliv vyzdvihovat, až teda na Krtkoptáka, střelce 4 branek. Zahráli jsme jako tým a to mě těší ze všeho nejvíc.

Zdroj reportu: http://fotbal.mestysbobrova.cz/muzi-b/167-heralec-b-bobrova-b-1-5-0-3



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bobrová B
Aleš Chrást - hráč: Nastoupilo proti nám velice mladé mužstvo, myslím i s velikou perspektivou. Domácí hráli důrazně, dobře kombinovali, ale o něco málo fotbalové kvality bylo na naší straně a to se projevilo nakonec i na výsledku. Hráli jsme jako tým a to mě těší nejvíc.



Sestavy


TJ Sokol Herálec B
D. Říčan [-] - J. Chyba [-] , J. Myška [-] (61. M. Miličevič [-] ) , M. Opluštil [-] , M. Kučera [-] , P. Čejka [-] , L. Holeš [-] , L. Klement [-] , P. Ptáček [-] (46. P. Troníček [-] ) , L. Mrkvička [-] , J. Nedvěd [-] (85. M. Weiss [-] )

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - R. Smutka [-] , J. Trnka [-] , J. Smažil [-] , J. Koutecký [-] - T. Červinka [-] , L. Kratochvíl [-] (75. A. Chrást [-] ) , M. Straka [-] , O. Hlushchenko [-] (65. R. Kratochvíl [-] ) - V. Mahel [-] , M. Srnský [-] -

ŽK: 47. J. Chyba - 53. V. Mahel , 58. J. Koutecký .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - ČERNÝ Josef (N), ČERNÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.