2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovské béčko se rozešlo smírně s céčkem Měřína


Branky


0

Hostující hráči v utkání dvakrát vedli, přesto se domácím podařilo pokaždé vyrovnat a oba celky si tedy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Hrad poslal hosty do vedení

Na ideálně „pokropeném“ hřišti se potkali týmy s podobným bodovým ziskem. Od začátku se hrálo zejména ve středu hřiště. Ani jeden z týmů nechtěl inkasovat první. Domácí se dostali ke dvěma rohům a standardním situacím, ale míče po jejich rozehrání končili na prvním bránícím hráči. Za zmínku stojí šance M. Buriana, který se tísněn obráncem místo postupu sám na brankáře rozhodl pro střelu z první. Mezi tři tyče se ale netrefil. Hru ovlivnila situace z 25. minuty, kdy byl v souboji o míč zasažen kopačkou do nosu J. Klobása. Musel ze zápasu odstoupit. Domácí lavičku tato situace zaskočila a než se stihnul střídající hráč převléci, museli hrát hostitelé v deseti. Za tento čas se do velké příležitosti dostal domácí M. Částek, tváři v tvář hostujícímu brankáři ale neuspěl a tak po rychlém kontru udeřili Měřínští. To se prosadil T. Hrad. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Domácím se podařilo dvakrát vyrovnat

Do druhého poločasu domácí vstoupili se snahou o vyrovnání. Jejich aktivita ale často přišla vniveč zbytečnými ztrátami míče. Hosté spolehlivě bránili a čekali na chyby. Jedna taková přišla přibližně po hodině hry, kdy domácí obrana pozdě reagovala na ná(od)kop hostí. U míče byl první F. Panáček, měl čas se podívat kde stojí brankář, nechal si míč skočit a z dobrých 30 metrů přeloboval M. Homolu.

Tato branka domácí zaskočila, naopak hostům narostla křídla a poměrně lehce se dostali do třech brankou zavánějících příležitostí. Dvakrát ale netrefili branku vůbec, jednou včas vyběhl M. Homola.

Pak se opět nadechli domácí a během krátké chvíle se jim podařilo vyrovnat brankami M. Částka a D.Uhlíře. První skóroval nohou, druhý nosem. Pro domácí mohlo být ještě lépe, ale přízemní míč z pravé strany netrefili na penaltě postupně dva neobsazení hráči domácích. Když se třetímu podařilo konečně míč zastavit, stihli jej už bránící hráči hostí zablokovat.

 

Zápas tak skončil remízou, i když si asi oba týmy mohly po zápasu říct. Mohli jsme vyhrát.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Na jedné straně celkově špatně bráníme, nedokážeme si říct záda a rozebrat hráče ve vápně. Na druhé straně jsme schopni zabrat a vytvořit si dost šancí a všechny soupeře jsme zatím po větší, či menší část zápasu dokázali přehrávat. Celkově to prostě není ono. Každopádně když vezmu dnešní zápas jako celek, je remíza z mého pohledu spravedlivá.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Klobása [-] (39. M. Vítek [-] ) , T. Horníček [-] , J. Pavlík [-] , M. Procházka [-] - D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] , M. Láznička [-] , M. Sklenář [-] - M. Částek [-] , M. Burian [-] -

TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - J. Kučera [-] - F. Hlaváč [-] , L. Štreit [-] , J. Budín [-] , T. Hrad [-] , Z. Zdvihal [-] , F. Panáček [-] , D. Robotka [-] , J. Necid [-] , L. Stejskal [-]

ŽK: 60. M. Burian .
Hráči zápasu: D. Uhlíř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TĚŠÍK Pavel (N), BURIAN Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.