Tasov se výhrou v Osové Bítýšce posunul na druhou příčku tabulky


Branky


0

Hostující hráči chtěli odčinit jedenáctigólový výprask z minulého kola a do Osové Bítýšky jeli s jasným cílem zisku tří bodů. Po čtvrthodině hry poslal Tasov do vedení střelec Ondřej Pospíšil. Ve druhé půli hosté přidali další dvě branky a po zásluze si odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Pospíšil zařídil hostům těsné vedení

Ve čtvrtém utkání letošního ročníku zavítali naši borci na horkou půdu do Osové Bítýšky. Hned od úvodu jsme se dostali pod tlak, který vyvrcholil neproměněnou penaltou a skvělým zákrokem brankáře Párala. Prosadit se tedy museli hosté, kdy z ojedinělého brejku skóroval kanonýr Ondřej Pospíšil. Domácí poté předvedli festival zahozených šancí, kdy mimo jiné neproměnili ani druhý pokutový kop. 

Hosté přidali další dvě branky, kterými stvrdili své vítězství

Do druhé půle nastoupil úplně jiný Tasov a odměnou bylo zvýšení náskoku, prosadila se naše nová akvizice Vlasta Říha, který vymetl všechny pavučiny v horním koutě branky a korunoval tak svůj skvělý výkon ve středu pole. Poté už si hosté z Tasova hlídali výsledek a poslední hřebíček do rakve zatloukl Radim Adam, který se nebál vysunout z kraje obrany a po dobré kombinaci nekompromisně zakončil. Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase si tedy odvážíme všechny tři body!

zdroj: facebook FK Sokol Tasov



Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.