Céčko Velkého Meziříčí zachránilo alespoň bod na půdě Křoví


Branky


0

Domácím se v první půli podařilo favorizované hosty zaskočit a ujali se dvoubrankového vedení. V závěru zápasu zařídil hostům vyrovnání Václav Crkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali jednobrankové vedení

Domácí vstoupili do utkání velice opatrně a bylo na nich vidět, že chtějí pouze neinkasovat mnoho gólů. Zápas se ovšem od úvodních minut vyvíjel vcelku překvapivě. Domácí se i přes mírný tlak hostů dokázali dostat během první půle do dvou gólových šancí, které se jim podařilo proměnit. Nejprve v 8.minutě otevřel skóre utkání Lubomír Navrátil. Ve 34. minutě zvýšil na dvoubrankový náskok pro domácí Zdeněk Fila. Poté hosté ještě více přitlačili a odměnou jim bylo snížení na konci prvního poločasu zásluhou Adama Pospíšila. Do kabin tedy odcházeli překvapivě spokojenější domácí, kteří drželi těsné vedení 2:1. V průběhu první půle domácí držela pevná obrana a dvakrát pomohl výborným zákrokem i brankář Jan Prokeš.

Chvíli před koncem vyrovnal Václav Crkal

Domácí vstoupili do druhého poločasu povzbuzeni vedením a vypracovali si další čtyři šance, které už ale zůstaly neproměněny. Hosté našli recept na pevnou obranu domácích podpořenou výborným gólmanem až v závěru utkání, kdy se trochu se štěstím v 87. minutě prosadil Václav Crkal. Do konce utkání se již skóre nezměnilo a oba týmy berou tedy po bodu.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - KARMAZÍN Petr (N), ŠUSTÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.