Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase rezerv zvítězilo Jívoví v Borech


0

Domácím fotbalistům se vstup do soutěže vůbec nevydařil a po další domácí porážce zůstávají po čtyřech kolech bez bodu na posledním místě. Hosté naopak navázali na své předchozí solidní výkony a připsali si první výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třemi brankami otočili skóre ve svůj prospěch

Hosté byli od úvodních minut aktivnější, fotbalovější a snáze se dostávali do brankových příležitostí. Brankové hody otevřel v 8. minutě domácí Vojtěch Chalupa, ale pak už si vzali slovo hosté. V 16. minutě přímo z rohového kopu vyrovnal Marek Tvrdý a hned o minutu později poslal hosty do vedení Miloš Šoukal. Stejný hráč v 30. minutě přidal svoji druhou branku a zvýšil tak na poločasových 1:3.

Hosté v poklidu dokráčeli ke třem bodům

V druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, hosté hru kontrolovali a hned ve 47. minutě přidali další branku do Jakubcovi sítě. Po individuální akci z půli hřiště se prosadil Dominik Lukášek, který přišel na hřiště do druhé půle. Jiskřičku naděje pro domácí vydoloval Pavel Psohlavec, který v 61. minutě snížil na 2:4. O pět minut později však hostům vrátil tříbrankový náskok Jan Hošek. Deset minut před koncem si oba týmy připsali do statistik ještě po jednom vstřeleném gólu. Za domácí se nejprve prosadil Zdeněk Hlaváč, o minutu později uzavřel na konečných 3:6 po individuální akci Stanislav Krejčí.



Ohlasy k zápasu



FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek - hráč: Zápas byl víceméně jednoznačný. První i druhou půlku jsme byli fotbalovější než domácí a hru jsme kontrolovali.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] , M. Ochrana [-] , V. Chalupa [-] , A. Krčál [-] , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] , Z. Hlaváč [-] , L. Němec [-] (46. P. Prokop [-] ) , P. Beneš [-] , F. Zikmund [-] (46. V. Dvořák [-] )

FC Santus Jívoví B
J. Pohanka [-] - J. Hošek [-] , J. Hejtmánek [-] (46. D. Lukášek [-] ) , A. Valenta [-] (65. F. Uhlíř [-] ) , M. Tvrdý [-] , J. Požár [-] , S. Krejčí [-] , M. Žejšek [-] , Z. Šoukal [-] , M. Šoukal [-] , M. Mach [-]

ŽK: 45. V. Chalupa , 63. A. Krčál .
Hráči zápasu: J. Jakubec - S. Krejčí , F. Uhlíř .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - SMAŽENKA František (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.