FOTO: Série neporazitelnosti Vroutku trvá


Branky


0

Ani ve čtvrtém domácím zápase FK Vroutek nepoznal hořkost porážky. Proti silnému soupeři z Domoušic podali hráči velice kvalitní a bojovný výkon a eliminovali všechny útočné hroty hostů. A když se ani domácím nepodařilo vstřelit branku, skončil zápas v základním čase bez branek 0:0. Na pokutové kopy byli silnější domácí a zvítězili 5:4. Dva důležité body zústaly doma a FK Vroutek zústává bodově v kontaktu na čelo tabulky. To je pro nováčka více než se před začátkem soutěže čekalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Sokolu Domoušice se prezentovali výbornými individuálními výkony většiny hráčů a taktickou vyspělostí. Měli většinu utkání pod svou kontrolou a vytvářeli si trvalý tlak na branku domácích. Vroutečtí se statečně bránili a v krátkých herních úsecích, kdy se vymanili z tlaku neměli síly na ohrožení branky soupeře. Bojovnost, nasazení a plnění taktických záměrů trenéra bylo hlavní akvizicí domácích.

 

Těžkou práci odváděla celá obrana vedená kapitánem Machynou. Skvělý výkon podal Haza a i oba krajní obránci Fedoriška a Heinc úspěšně čelili útokům hostů a kladli jim značný odpor. Když už míč prošel přšes kompaktní obranu ukázal své výborné brankářské kvality brankář Michal Klíč, jeden z hlavních strůjců čistého konta v tomto zápase.

 

V poločase naskočil do sestavy na podzim poprvé Jakub Pelikán a bylo to na hře mužstva znát. Určitě se ještě rozehraje do svého obvyklého nadstandardu. V sedmdesáté minutě zápasu se zranil hlavní rozhodčí zápasu a došlo ke střídání na jeho pozici, kterou zaujal jeden z jeho asistentů. S přibývajícími minutami rostla nervozita zejména na starně hostů. Jejich lavička nevhodně a hlasitě komentovala každé rozhodnutí rozhodčích a jejich chování se přenášelo na některé hráče, kterří se zbytečně věnovali mluvnickým cvičením více než samotné hře, což jim příliš nepomohlo.

 

Hosté se předvedli jako dosud nejkvalitnější tým, který v podzimní sezoně přijel na půdu Vroutku. O to cennější je uhraný výsledek, který domácí vysloveně vydřeli a bude jim určitě velkým povzbuzením pro příští zápasy. V penaltovém rozstřelu jednu penaltu hostům zlikvidoval M. Klíč a jednu jeho kolega z branky Domoušic nastřelil jen do tyče jeho branky. Dva body si tak připsal do tabulky FK Vroutek.

 

Autor: Jaromír Hykl



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jaromír Hykl: "V sobotu 7. 10. 2017 nastanou historické okamžiky pro vroutecký fotbal. Zápas jejich mužstva proti mužstvu Ervěnice-Jirkov bude přenášet ČT sport v přímém přenosu od 12 hodin v rámci projektu Můj fotbal živě. Zveme do Vroutku všechny příznivce nejen FK Vroutek. Utvořme divácký rekord, který je dosud 1500 diváků. Podaří se to? Děkujeme, že i vaší zásluhou ano!"




Sestavy


FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Kukla [-] , P. Chroust [-] (82. J. Zvoníček [-] ) , V. Levchenko [-] (46. J. Pelikán [-] ) , J. Baierl [-] , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] , Z. Machyna [-] , J. Sulovský [-] , J. Vlček [-] , D. Haza [-]

TJ Sokol Domoušice
M. Kalbač [-] - M. Lácha [-] , M. Slušný [-] , M. Lokajíček [-] , J. Podroužek [-] , M. Junek [-] - F. Liška [-] , L. Pour [-] , P. Bartko [-] - P. Exner [-] , J. Uhlík [-]

ŽK: 56. M. Heinc - 15. M. Slušný , 60. F. Liška , 74. J. Podroužek , 90. L. Pour .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Davignon Jan - LINHART Roman, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.