2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V regionálním derby zvítězil Vroutek


Branky


0

8. kolo 1.A třídy skupiny B svedlo dohromady mužstva Vroutku a Podbořan.Regionální derby možná první v novodobé historii obou klubů. Diváci povzbuzení výkonem domácího mužstva a úrovní minulého zápasu si nenechali tuto příležitost ujít a v hledišti jich byly bezmála dvě stovky. Tentokrát se gólové smrště nedočkali, avšak domácí fotbalisté nepřipustili žádný zvrat v utkání  jako proti Ervěnicím.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první útok domácích skončil za zády podbořanského brankáře Bláhy. Únik Levchenka po levé straně až na hranici velkého vápna, střela ke vzdálenější tyči a Vroutek vedl 1:0. Vroutečtí byli v této fázi zápasu lepším týmem a pronikali častěji na území Podbořan. Situace se však začínala otáčet s již od dvacáté minuty byli iniciativnejší hráči Podbořan. Byli více na míči a stále častěji ohrožovali brankáře Klíče v brance domácích. Žádná ze střel se však neujala i když ve 27.minutě skončila jedna z nich na břevně domácí branky. Vroutek hrál bez čtyř, pěti hráčů základní sestavy a ve 30 minutě ještě opustil hřiště zraněný R.Pelíkán.  Na hřišti to bylo znát. V držení míče měli velkou převahu hráči Tatranu a vroutečtí museli vobranné činnosti tvrdě pracovat. Do přestávky se jim podařilo čisté konto udržet.

 

 

Do druhého poločasu nastoupili hráši hostů s ještě větší agresivitou a vyprodukovali několik ostrých zákroků na domácí hráče. Ti se však nedali rozhodit a stále disciplinovaně bránili. Věděli, že absence konstruktivních hráčů jim nedovolí příliš kombinovat ve středu hřiště, který přenechali hostům a sami se pokoušeli o brejky a náběhy za obranu Tatranu. Jejich hra z bloku a zdvojování bránících hráčů přinášela výsledky. Patrik Chroust tentokrát odehrál zápas na pozici stopera a nutno říci, že bezchybně. I když ne příliš pohledná hra pro diváky, ale maximálně efektivní v defenzivní činnosti.

 

V 76. minutě se domácím podařil jeden z mnoha brejků. Unikl agilní Kukla přesně přihrál Gutwaldovi a ten si již poradil s brankářem a upravil stav na 2:0 pro Vroutek. Podbořanští již nedokázali odpovědět a přes veškerou snahu pořádně domácího brankáře neohrozili. Tak jako po celý zápas byla jejich útočná aktivita planá a nedokázali ji zúročit. Gregor sice vytrvala zásoboval své spoluhráče přihrávkami, tlačil je dopředu, Poborský se snažil o uvolnění a střelu, ale ostatní hráči příliš aktivitou neoplývali. Vroutečtí tak ubránili svoje vedení a na domácím hřišti tak zústali opět neporaženi. Získali tak cenný skalp svého souseda a tvrdě odpracovaný zápas dokázali dotáhnou do vítězného konce. Po závěrečném hvizdu hráči hostů neunesli svoji porážku a verbálně napadali rozhodčí, kteří byli podle nich viníky jejich porážky. Naštěstí k žádnému vážnějšími incidentu nedošlo a domácí mohli nerušeně slavit své vítězství.

 

AUTOR: Jaromír Hykl



Sestavy


FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Vlček [-] , J. Kukla [-] , Z. Machyna [-] , R. Gutwald [-] (90. J. Balák [-] ) , M. Heinc [-] - J. Baierl [-] , V. Levchenko [-] , R. Pelikán [-] (30. M. Veselský [-] ) , J. Zvoníček [-] - P. Chroust [-] -

TJ Tatran Podbořany
V. Bláha [-] - O. Vignát [-] (46. A. Jančík [-] ) , Z. Poborský [-] , M. Janoušek [-] (77. J. Kerda [-] ) , J. Gregor [-] , F. Kováč [-] , M. Kováč [-] (85. J. Turek [-] ) , P. Grzywacz [-] (51. D. Uldrich [-] ) , J. Vaněk [-] , V. Gregor [-] , L. Sklenička [-]

ŽK: 53. M. Janoušek , 55. V. Gregor , 84. F. Kováč .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.