1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cibrík a Greé utlumili Vaňov


Branky


65. L. Caninec - 11. M. Cibrík , 30. D. Greé , 35. D. Greé , 63. M. Cibrík
0

Oba hostující hráči se dvakrát trefili, a tak tři body putují na konto Trmic. Přečtěte si reportáž z pohledu domácího tábora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po lekci z efektivity z Mojžíře jsme si chtěli napravit chuť v domácím utkání s MSK Trmice, které jsou pro nás prokletým soupeřem (3 zápasy – jedna remíza). Jak je u nás zvykem, nastoupili jsme do utkání s ležérním tempem a útoky po nákopech se na naši bránu jen chrlily. V 11 minutě zahrávali hosté standartní situaci, po zbytečném faulu před vápnem. Bohužel si vybral při této střele kupu smůly náš Kuba Dvořák a míč skončil v síti – 0:1.

 

Většina prvního poločasu byla hra nahoru- dolů,hosté nakopávali na zabijácké duo Cibrik/Gree a domácí se snažili hrát fotbal.Ve 30 minutě si neporozuměl Honza Vrba s Láďou Canincem, u míče byl nejrychleji Cibrik a své sólo zakončil gólem na 0:2. Za dalších pět minut jsme lovili míč ze sítě potřetí, když Cibrik využil baletního přístupu naší obrany a naservíroval míč Greemu před prázdnou bránu – 0:3. Do konce poločasu se Vaňov pokoušel vstřelit kontaktní gól, ale vždy míč skončil buď v rukavicích brankáře Sládka, nebo na tyči.

 

Do druhého poločasu domácí tým nastoupil s tím, že se pokusí nepříznivý stav zvrátit a uhrát z tohoto zápasu alespoň bod. Snaha přinášel obvoce jen částečně, opět úřadoval Sládek, nebo branková konstrukce. V 58. minutě už bylo ke gólu dostatečně blízko, když se po průniku a následném faulu na Vencu Novotného kopala penalta. Svou smůlu pocítil i Honza Zeman, když míč napálil do břevna.

 

Aby toho nebylo málo, tak o pár minut později utekl naší obraně Dalibor Gree, přihrál před bránu a Cibrik upravil na 0:4. Od té chvíle jsme začali hrát vabank a v 65´ minutě po střele Honzi Vrby dorazil míč do sítě Láďa Caninec a vykřesal ještě nějakou naději. Do konce zápasu měla hra stejný obrázek, domací se snažili dát gól a Trmice bránili a nakopávali míče za obranu. Na střely Vaňov vyhrál snad 30:5, na tutové šance 7:5, ale na góly 1:4!!

 

Jakub Palečný odpovídal na otázky

Přes léto došlo ke změnám v kádru, odešli Tomáš Kuna s Lukášem Truxem, zase naopak přišli Míra Zeman s Bóďou Stakičem... Jaké máte cíle?

„Po odchodu Kuny a Truxe přišli zkušení hráči kteří je svou kvalitou nahradili. S týmem jsme chtěli hrát na čele, i když po dvou utkáních to tak zatím nevypadá. Snad si vše sedne a konečně začnem naplno bodovat. Tým na to máme teď už to jen dokázat.“

 

Další zápas vás čeká Malé Březno, s čím tam jedete?

„Já tam jedu určitě vyhrát. Malé Březno je nepříjmný soupeř který také ještě naplno nebodoval. Tudíž po 3 bodech půjdou stejně jako my. Pokud předvedeme fotbal jako v generálce s gardou Teplic, tak odvezem 3 body a vítězství o 2 branky. Doufám že tomu tak bude a konečně si zazpíváme.“

 

Autor: Martin Růžička



Ohlasy k zápasu


TJ Vaňov
Jakub Palečný: "Utkáni bych zhodnotil jednoduše, nedáš, dostaneš. 1:4 je výsledek který i po našem výkonu být neměl. Ale co se týče fotbalové stránky na oko diváka, bída. Doufám, že z chyb se do dalších zápasů ponaučíme a začneme dělat body."




Sestavy


TJ Vaňov
J. Dvořák [-] - O. Brož [-] , J. Vrba [-] , J. Zeman [-] , K. Jan [-] , V. Novotný [-] , J. Palečný [-] , M. Zeman [-] , M. Růžička [-] , L. Caninec [-] , J. Ulman [-]

MSK Trmice B
A. Sládek [-] - P. Pocedič [-] , R. Auervek [-] , S. Puchta [-] - J. Jelínek [-] , P. Severa [-] , L. Jaroš [-] , R. Jelen [-] , J. Brodský [-] - D. Greé [-] , M. Cibrík [-] -

ŽK: 39. M. Zeman - 90. L. Jaroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavatý Jiří - VÁGNER Martin, MOJŽIŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.