4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice si v úvodním duelu s rezervou Slavičína s chutí zastřílely


Branky


0

Malenovice se po sestupu z 1. A třídy chtěly v nové soutěži rychle adaptovat a v souboji s oslabenou rezervou Slavičína se jim to podařilo dokonale. Domácí tým šel už v prvním dějství do dvoubrankového vedení, které ve druhém poločasu ještě navýšil. Hostům byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen Ondřej Šebák. FC TVD Slavičín bude na podzim citelně chybět kanonýr Žáček, který se vrátil do Slopného. Domácí tým tak v pohodě dokráčel k vysoké výhře, dvěmi brankami se blýskl kanonýr David Bartoň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

V neděli naši borci odehráli svůj první zápas v novém ročníku I.B třídy. Po sestupu z I.A, kde v žádném zápase nebyli pokládáni za favorita, se tak museli vypořádat s touto novou rolí. Prvním soupeřem byla rezerva Slavičína, od které nikdo nevěděl, co má čekat. Zda přijedou spíše s omlazeným kádrem nebo sáhnou k hráčům divizního celku. První varianta se ukázala být jako správná.

 

Teď k zápasu.


Zápas se hned od začátku odehrával ve slušném tempu. Ani jeden z celků nepřevyšoval toho druhého. Malenovice spoléhaly především na své rychlé výpady po krajích, za to hostující hráči ukazovali svůj talent a dravé mládí. Určitě bychom mohli vyzdvihnout jejich šikovného středního záložníka Daniela Zvoníčka a jejich gólmana Martina Kaju. Předvedli pěkný výkon.

První gól přišel v polovině prvního poločasu. Malenovice zatlačily svého soupeře. Vyměnily si párkrát rychle míč z nohy na nohu. Na hranici pokutového území vyzkoušel své štěstí kanonýr David Bartoň střelou na zadní tyč. Ta se ukázala jako úspěšná. Domácí vedli 1:0. Jenže hosté se s tím nechtěly smířit a po skrumáži před brankou Jana Mňačka se asi vyskytla největší šance hostujícího celku v zápase. Kdo ví, jak by zápas vypadal, kdyby Adam Bartoš svým pokusem nepřestřelil. Od této chvíle Malenovice jen zřídka soupeře pouštěly k něčemu nebezpečnému. V 34. minutě udeřil Martin Bartek po krásné akci Davida Rosince. To dodalo domácím hráčům jistotu na kopačky a poločas se už jen dohrál za stavu 2:0.

Ve druhé půli domácí přidali další dvě branky

Druhý poločas začal pasivitou domácího celku, který spíše čekal, co vymyslí jejich soupeř. Hostující sice byli aktivní, ale k ničemu pozitivnímu to nevedlo. A tak Malenovice střídaly jednu brejkovou situaci za druhou. V 60. minutě Malenovice ukončily veškeré snahy hostujících na zisk bodů v tomto zápase. Akce Tormy, Rosince a Bartka byla úspěšná. Kdy druhý jmenovaný Rosinec nahrál Tormovi na hranici šestnáctky a ten už vyzrál na gólmana Martina Kuju. Hned na to hřebíček do rakve zaklepal svým druhým gólem zápasu David Bartoň. Opět po nádherné nahrávce Davida Rosince. Ve zbytku zápasu byla vidět frustrace hostujících hráčů z výsledku. V 68. minutě šel pod sprchy po druhé žluté kartě hráč Slavičína Ondřej Šebák. Slavičín si v té chvíli přál, ať je konec zápasu blízko. Malenovice zasypávaly svého soupeře jednou střelou za druhou. Zejména Martin Bartek byl na levé straně velice střelecky aktivní. Bohužel se už Malenovicím nepovedlo přidat další góly a tak zápas skončil 4:0.

,,Domácí po sestupu z vyšší soutěže byli dnes nad naše síly, kdy hráli výborný fotbal. My jsme naše šance neproměnili, zatímco oni každou naši chybu v obraně nekompromisně trestali. Dobrý výkon předvedl mladý brankář Kuja a jen díky němu jsme neodjeli s mnohem větším debaklem,“ shrnul dnešní zápas a zároveň pochválil mladého brankáře vedoucí mužstva FC TVD Slavičín Hynek Tlušťák.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
facebook Malenovic: Domácí trenér před zápasem řešil příjemné starosti se sestavou, protože musel určit, kteří z devatenácti přítomných hráčů se vůbec vejdou do sestavy. Již od úvodu zápasu domácí družstvo Malenovic navázalo na své dobré výkony z předešlých pohárových zápasů a vytvořilo si herní převahu. Kterou v obou poločasech dokázalo dvakrát využít. Hosté hrozili jen z ojedinělých příležitostí, s kterými si domácí obrana i s brankářem dokázali poradit. I proto v utkání, které se hrálo ve vysokém tempu, dokázali domácí zaslouženě zvítězit vysoko 4:0

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Naše béčko čekal těžký start v novém ročníku 1.B třídy, kdy jsme zajížděli do Malenovic. Náš tým přijel ve značně omlazené sestavě, což se nakonec projevilo. V obou poločasech jsme dostali po dvou brankách a díky tomu jsme přenechali všechny body domácímu celku.



Sestavy


FC Malenovice
J. Mňaček [-] - Š. Válek [-] (77. J. Kovaříček [-] ) , D. Paták [-] (56. D. Kletečka [-] ) , R. Střelec [-] , J. Bartoň [-] - J. Kostka [-] (79. D. Mikoška [-] ) , M. Bartek [-] , D. Torma [-] , D. Rosinec [-] (72. T. Lhotský [-] ) - D. Bartoň [-] , P. Vichorec [-] (67. L. Gábor [-] )

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - L. Šebák [-] , D. Zvoníček [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , O. Floreš [-] , D. Plšek [-] (64. K. Šmotek [-] ) , J. Fojtů [-] (46. L. Zámečník [-] ) , A. Bartoš [-] , O. Šebák [-] , F. Ondruš [-]

ŽK: 44. O. Šebák , 52. A. Bartoš , 58. D. Plšek , 68. L. Šebák . ČK: 68. O. Šebák .
Hráči zápasu: J. Mňaček , M. Bartek , D. Bartoň - D. Sochora .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - VOLEK Stanislav, ZAHNAŠ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku