1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselský David Sokol hattrickem sestřelil domácí Sehradice


Branky


85. J. Vaculka - 9. D. Sokol , 39. D. Sokol , 57. D. Sokol
0

Do Sehradic přijela Veselá, která umí být na venkovním hřišti velmi nepříjemným protivníkem. Domácí tým po sestupu z 1. A třídy obměnil svůj kádr a v sestavě se dokonce objevil bývalý nevšovský hráč Jiří Srcháček. Vstup do zápasu vyšel hostím na jedničku a po deseti minutách šli do vedení. David Sokol přidal po čtyřiceti minutách svoji druhou trefu, aby v 57. minutě zkompletoval svůj hattrick. Domácí tým dal výsledku kosmetickou úpravu až tři minuty před koncem. Veselá si tak veze ze Sehradic cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v úvodním dějství do dvoubrankového vedení

Začátek utkání patřil překvapivě hostujícímu celku, který začal velmi aktivně a nebezpečně ohrožoval domácí svatyni. První branku se hostím podařilo vstřelit již po devíti minutách, což s psychikou domácího celku hodně zahýbalo. Těsně před odchodem do kabin přidali hosté druhou trefu a odcházeli do šaten hodně spokojeni. Když po hodině hry přidali Veseláné třetí trefu, bylo prakticky o výsledku zápasu rozhodnuto. Domácím se podařio výsledek upravit až v závěrečných minutách a tentokrát na svého soupeře neměli. "První gól padl hlavou po rohovém kopu, který zahrával Tomáš Dujka a přetáhl ho až na zadní tyč, já se jen snažil trefit bránu a to se povedlo. Druhý byl opět po rohovém kopu, soupeř míč odkopl, ale znovu jen k Tomáši Dujkovi který poté zkusil střelou překvapit brankáře, ten míč vyrazil na druhou stranu malého vápna kde jsem dobíhal spolu s dalšími dvěma protihráči, nebylo to nic jednoduchého, protože už to byl docela velký úhel a míč skákal a já chtěl být u míče první a pak jen zavřel oči a vší silou míč vystřelil na bránu, ten od horní tyče zaplul do sítě. Třetí padl po krásné akci, kdy jsme se od naší šestnáctky po hezké kombinaci dostali až k šestnáctce soupeře, tam jsem dostal krásnou přihrávku pod sebe na úroveň velkého vápna a á jen umístil míč placírkou k tyči", říká autor hattricku David Sokol.

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

"Sehradice inkasovaly hned v 9. minutě z rohového kopu a to je dost zaskočilo. Hosté získali mírnou územní převahu. Před půlí pak přidali ještě jednu branku, opět po rohovém kopu. Ve druhém poločase se domácí snažili něco vymyslet, ale moc se jim to nedařilo. Hosté se snažili na domácí hrát brejkově a mnohdy si z těchto situací vytvářeli pro domácí hodně nebezpečné situace. Až se jim jednu takovou podařilo v 57. minutě zužitkovat. Domácí Sehradice i přes hodně nepříznivý stav zápas nevypustily a snažily se výsledek zkorigovat. Bohužel korekce přišla až v 85. minutě, což už bylo pro domácí hodně pozdě", hodnotí duel v Sehradicích domácí funkcionáři. "Abych pravdu řekl, tak jsem čekal mnohem těžší zápas, ale nevím do jaké míry v Sehradicích obměnili kádr a jestli byli na utkání kompletní. Každopádně pro nás to dopadlo výborně a to jsem rád", hodnotí zápas v Sehradicích autor tří branek David Sokol z Veselé.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Začátek zápasu se nám vůbec nevyvedl, hosté se brzo ujali vedení a poté spoléhali na rychlé kontry. Jeden z nich jim vyšel vna konci poločasu. Nám se přes veškerou snahu utkání zkorigovat podařilo až v závěru, to už hosté měli už tříbrankový náskok.

TJ Sokol Veselá
David Sokol, hráč: čekali jsme mnohem těžší zápas, přeci jen domácí vloni hráli o soutěž výše, ale jejich kádr nejspíš doznal změn. Vyšel nám úvod zápasu, do šatny jsme dali druhou branku a utkání dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - J. Srcháček [-] (76. T. Tomšů [-] ) , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , M. Gregor [-] , M. Macík [-] , V. Žáček [-] (79. J. Maňas [-] ) , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-] (56. M. Zerzan [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - D. Sokol [-] , V. Štěpánek [-] (79. M. Dlouhý [-] ) , J. Žaludek [-] , M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-] , T. Gajdošík [-] (73. O. Machala [-] ) , M. Bodlák [-] , J. Červenka [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 5. J. Srcháček - 39. D. Sokol .
Hráči zápasu: J. Vaculka - D. Sokol , T. Dujka .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku