0:1
(0:0)
62. J. Ronza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 10:15

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína v domácím prostředí překvapivě nestačila na Lužkovice


Branky


62. J. Ronza
0

Slavičínská rezerva v úvodním kole nestačila na Malenovice a proto chtěla bodovat v duelu s Lužkovicemi. Ty překvapivě podlehly v domácím prostředí vysoko nováčku ze Slavkova pod Hostýnem a také měly co napravovat. V první půli se diváci branky nedočkali, o všem podstatném se rozhodlo až ve druhém dějství. Hostům stačila k zisku tří bodů jedina trefa Jakuba Ronzy a Lužkovice si tak vezou domů na Zlínsko cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Slavičín si připsal smolnou porážku. Vyhořel na produktivitě a neproměňování šancí. Herně byl sice lepší, ale v 62. minutě po přímém kopu kanonýr Lužkovic mířil přesně k pravé tyči, od které se odrazil míč do branky. V závěru měl Slavičín šance na vyrovnání, ale obrana Lužkovic v čele s brankářem Jenčkem odolala. „Ze začátku jsme byli lepší, měli jsme víc gólových situací, soupeř se probral na konci prvního poločasu, ale nic moc nevymyslel. Do druhého poločasu jsme nastoupili tvrdě, měli další šance, ale nic jsme nedokázali proměnit. Poté přišla slabší pětiminutovka a dostali jsme gól. Do konce zápasu jsme měli ještě dost šancí, ale nic jsme neproměnili. Herně jsme byli lepší, ale ani tak jsme zápas nedotáhli do vítězného konce,“ litoval pravý obránce Slavičína Filip Ondruš.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-budi-respekt-semetin-dal-ve-dvou-zapasech-11-golu-20170814.html

Hosté rozhodli utkání brankou z trestného kopu

" Od úvodních minut se mladíci snažili, kdy si je dirigovala zkušená stoperská dvojice. Vytvořili si celou řadu šancí, ale nemohli překonat hostujícího brankáře. Hosté od počátku jen bránili a čekali na brejky. Domácí bránu za celé utkání ohrozili pouze ojediněle. Rezerva Slavičína přes veškerou snahu branku nevstřelila a tak přišel trest, když po velmi sporném zákroku byl nařízen trestný kop z hranice šestnáctky a hosté šťastně Jakubem Ronzou vstřelili branku. Přes veškerou snahu a spoustu příležitostí se domácím branku vstřelit nepodařilo, a tak zisk prvních podzimních bodů se odkládá", hodnotí duel slavičínští funkcionáři.

 

 

,,Chybí nám zatím několik hráčů a tak jsem musel povolat dorostence. Ti se sice snažili, ale chybí nám střelecké štěstí, a tak jsme opět prohráli. Nikdy se nevyjadřuji k výkonu rozhodčího, ale tentokrát musím učinit výjimku. Co předvedl v utkání hlavní arbitr Štěpánek nemá obdoby a výrazně tak ovlivnil vývoj utkání, když daroval hostům trestný kop z hranice pokutového území, ze kterého vstřelili jedinou branku utkání a o chvíli později neodpískal jednoznačný pokutový kop pro domácí po zcela zřejmém podkopnutí domácího Plška v pokutovém území obráncem hostí. Nemůžeme se pak divit, že takto vedené utkání končilo velkou potyčkou ve vápně hostí a vyvrcholilo udeřením hostujícího brankáře do domácího hráče v přerušené hře přímo před zraky rozhodčího, který vše vyřešil udělením žluté karty. Týmu nemohu vytknout snahu, ale chyběla kvalita, klid v zakončení a taky trochu štěstí,“ shrnul utkání a výkon rozhodčího trenér Jiří Váňa.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Po minulém nezdaru v Malenovicích chtělo naše béčko odčinit porážku a spravit si chuť na Lužkovicích. Průběh utkání se nesl ve znamení našich barev, ale bohužel pro nás jsme šance zahazovali. Ve druhém poločase tak udeřili hosté a odvezli si všechny body.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Na utkání jsem nebyl ze zdravotních důvodů, ale z doslechu vím, že se nám dařila hra na brejky a obrana hrála velmi pozorně, o třech bodech nakonec rozhodl Jakub Ronza a v závěru při nás stálo i štěstí.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - L. Šebák [-] , D. Zvoníček [-] , M. Blažek [-] (68. L. Zámečník [-] ) , D. Sochora [-] , K. Šmotek [-] , D. Plšek [-] , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] , F. Ondruš [-] , B. Fojtík [-]

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Holík [-] (46. P. Čekal [-] ) , P. Novák [-] (46. M. Šuba [-] ) , J. Gruber [-] , J. Kučera [-] , Z. Polepil [-] , J. Ronza [-] , I. Světlík [-] , M. Paták [-] (90. J. Král [-] ) , T. Mičola [-] , M. Čala [-]

ŽK: 42. D. Plšek , 62. B. Fojtík , 73. D. Sochora , 89. A. Bartoš .
Hráči zápasu: A. Bartoš - J. Ronza , I. Světlík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠTĚPÁNEK Martin - VITÁSEK Roman, BRŠLICA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku