Tečovice v utkání bohatém na branky podlehly v penaltovém rozstřelu hulínské Admiře


Branky


7. A. Řiháček , 42. D. Škarek , 77. D. Dorazín (p.) - 21. A. Tabara , 35. A. Tabara , 64. I. Csomor
0

Tečovice v posledním kole překvapivě klopýtly na půdě Březnice a vše si chtěly vynahradit v duelu s hulínskou Admirou. Citelně jim však chyběl kanonýr Jan Vopatřil, vyloučený právě v zápase s Březnicí.  Hanáci v minulém kole v domácím prostředí prohospodařili body s Loukami, když o poločase vedli o dvě branky. Zápas v Tečovicích se nakonec proměnil v divokou přestelku, kdy každý chvilku tahal pilku, nakonec se urodila remíza a diváci viděli hned šest branek. V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující celek, který tak bere bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padli hned čtyři branky

Domácí věděli, že mají proti sobě zkušeného a ostříleného soupeře a zápas začali zodpovědně.  I když první příležitost měl Motal z Admiry, ale byl v ofsajdu, dokázali si domácí vytvořit převahu v poli. Aktivní Adam Řiháček získal míč před pokutovým územím hostů, narazil si s Frkalem, prostřelil Vajdu k bližší tyči a domácí vedli v 7. minutě 1:0.  Hosté kontrovali Prokopovou střelou vysoko nad břevno tečovické branky. Domácí tlačili, ale neujal se Frkalův centr zprava na Škarka, pak znovu Škarek střílel pod břevno, Vajda vyrazil a Adam Řiháček po samostatném průniku trefil pouze golmanovy nohy.  Ve 21. minutě namazal Jokl přímo Tabarovi, který pak sám postupoval na domácí branku a vyrovnal na 1:1.  Domácí ihned po rozehrávce vyslali Frkala, jeho přízemní centr přes celé pokutové území poslal do sítě hostí Dorazín, ale rozhodčí posoudili jeho pozici jako postavení mimo hru a skóre zůstalo vyrovnané. Doslova z protiútoku měli hosté trestný kop po faulu Kysučana, který zahrával Csomor. Jeho centr z pravé strany poslal hlavou do Joklovy sítě Tabara a hosté vedli 1:2.   Skoro identickou situaci si posledně jmenovaní zopakovali i ve 31´– tentokrát ale míč z Tabarovy hlavy skončil vedle domácí branky. Domácí vyrovnali ve 41´, když po Frkalem zahrávaném rohu skončil míč na ruce hostujícího beka a Škarek umístěnou střelou z 22m poslal míč přes zeď do Vajdovy klece 2:2. Těsně před koncem půle uklouzl  Šnajdr a kolmou nahrávku převzal Tabara. Postupoval sám na Jokla, který jeho střelu vyrazil zpět k němu a Tabarovu nahrávku hlavou před Motalem odkopl Chovanec.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Z kraje druhého poločasu si domácí znovu vytvořili tlak.  Řiháčkův centr na Dorazína proběhl bez zakončení,  Řiháčkův roh na přední tyč nedokázal Chovanec dostat za Vajdu ani po dvou dorážkách a celá akce skončila strkanicí a slovní přestřelkou. Frkal po samostatné akci z úhlu trefil pouze do nohou padajícího Vajdy,  z následujícího Řiháčkova rohu prodloužil Škarek hlavou, ale Chovanec neuspěl. Trestný kop Frkala z oblouku pokutového území skončil ve zdi hostí. Následoval trest, to když Csomorův prudký nákop z trestného kopu ze strany skoro ze 40m skončil nikým netečován v domácí síti. Nutno dodat, že domácí obrana v tomto případě Joklovi situaci vůbec neusnadnila, protože na míč naskakovali pouze hosté, i když jej netečovali. Pak ještě zaražené domácí málem potrestal Prokop, ale jeho střela skončila těsně vedle.  Tečovice se snažily o vyrovnání, Řiháčkovu střelu k tyči ještě vyrazil brankář hostí, ale pak fauloval Barták v pokutovém území Frkala a z pokutového kopu v 77´vyrovnal na 3:3 Dorazín. Pak poslal kolmicí po lajně Frkal Kristka, ale jeho centr dorážel Závoda nad branku. Na druhé straně po chybě stoperů Bivoje neuspěl Prokop.  Domácí měli do konce ještě tři příležitosti, po Řiháčkem zahrávaném rohu a Chovancově teči promáchl Dorazín mimo míč,  pak střílel Frkal po zemi, ale Vajda kryl a když po Frkalově centru nenechal Závoda míč lépe postavenému Dorazínovi, tak domácí další branku nevstřelili. Hosté měli před koncem dobrou příležitost Motalem, ale tomu odkopl míč v poslední chvíli Kristek.

 

 

 

 

Na penalty vyhráli hosté 4:2

Po nerozhodném stavu po devadesáti minutách získali druhý bod za vítězství v pokutových kopech hosté, když za ně byli úspěšní Barták, Janda, Tabara, Motal a Csomor. Za domácí proměnili penalty Šnajdr a Kysučan, Chovancovi a Škarkovi je zneškodnil Vajda a pátou už nekopali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí věděli, že mají proti sobě zkušeného a ostříleného soupeře a to se nakonec i potvrdilo. Diváci tak viděli šest branek a množství šancí na obou stranách. V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující hráče, kteří tak berou bonusový bod navíc.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: V Tečovicích se hrál od začátku útočný fotbal z obou stran, zpočátku byli aktivnější domácí, kteří se také ujali vedení v 7. minutě, když útočník vnikl zleva do vápna a střelou k bližší tyči překonal Vajdu. 1:0. Ve 13. mohli domácí zvýšit, ale Vajda čistou šanci chytill. Nám pomohla 21. minutě, kdy branař domácích při odkopu nahrál přímo Tabarovi, který po kličce vyrovnal do prázdné brány na 1:1. Ve 25. minutě kopal Janda zprava tr. kop, našel přesně hlavu Tabary, který nás poslal do vedení. 1:2. Domácí ve snaze vyrovnat znovu přidali, ale naše obrana bránila pozorně. Až ve 42. minutě si při zpracování u vápna nešťastně nastřelil ruku Motal a domácí měli výhodu tr. kopu. Ten domácí hráč krásně přes zeď proměnil a bylo znovu vyrovnáno. 2:2. O minutu později domácí stoper nezachytil míč na mokré trávě, ten se dostal k volnému Tabarovi, který šel sám na branaře, ale hatrick nezavršil, ten jeho střelu vyrazil. Poločas tak po útočné hře obou mužstev končí 2:2. Druhé púle nabídla divákúm opět útočný fotbal z obou stran, šance se střídaly před oběma brankama, ale zatím bez změny skóre. Ta přišla až v 69. minutě, trestný kop zleva poslal Csomor do vápna na nabíhající hráče, jenže ten nikdo netečoval a skončil u zadní tyče v domácí bráně. 2:3. Domácí měli opět co dotahovat a podařilo se jim to v 79. minutě, v souboji ve vápně fauloval Barták a domácí kopali penaltu. z té znovu vyrovnali skóre na 3:3. Pak se již stav neměnil, ač byly šance na obou stranách a obě mužstva chtěla tři body, utkání končí remízou a opět přišli na řadu penalty. My jsme proměnili 4x, domácím zlikvidoval dvě penalty Vajda, takže bod navíc jsme brali my Utkání se muselo přítomným divákům líbit, hrál se ofenzivní rychlý fotbal, kdy obě mužstva chtěli urvat tři body, asi zaslouženě skončil remízou a opět musely rozhodnout penalty.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - ČECH Radim, SKOPAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku