Ve šlágru kola se Kostelec u Holešova rozešel s Veselou smírně, bonusový bod navíc berou hosté


Branky


3. M. Hradil , 58. T. Marek (p.) - 17. V. Štěpánek , 81. D. Sokol
0

V Kostelci u Holešova se hrálo na skvěle připraveném pažitu utkání domácího Moravanu s dobře hrající Veselou. Utkání nemělo vyloženého favorita, přesto si hosté na domácí tým věřili, neboť s ním mají poměrně příznivou bilanci. Samotné utkání přineslo velmi vyrovnaný průběh, diváci nakonec viděli čtyři branky a penaltovou zápletku na závěr a určitě se nenudili. V penaltové loterii se fotbalové štěstí usmálo na hostující celek, kdy domácí promarnili dvoubrankový náskok. K výrazným postavám toho duelu patřily fotbalové ikony v obou týmech - domácí Miroslav Třasoň a hostující hrající trenér Tomáš Dujka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Respektovali jsme aktuální formu Kostelce u Holešova, a věděli, že zápas bude fyzicky náročný. Ale současně se nám proti tomuto soupeři dlouhodobě daří, takže jsme si nepřipouštěli, že bychom měli odjet úplně s prázdnou. Rychlý gól domácích v úvodu uškodil více Kostelci u Holešova, protože zbytek poločasu jsme si uměli vytvářet šance a nemuselo zůstat jen u vyrovnání.  I ve druhé půli jsme uměli zareagovat na gól z penalty a vyrovnání přišlo.  Myslím, že zasloužené, byl to remízový zápas. Včerejší rozstřel byl tak trochu paradox. První dva pokusy nám brankář domácích Nevřala chytil a už to s námi vypadalo zle.  Do páté série se nám ale podařilo srovnat na 3:3 i díky bravurním zákrokům Petra Červenky. Kostelecký střelec v 6. sérii minul branku a my Milanem Šumšalem proměnili a bereme cenný bod navíc, hodnotí duel v Kostelci u Holešova  fotbaloví funkcionáři  z Veselé.

Také druhý poločas skončil smírně

"Dnes bylo k vidění opravdu velmi dobré utkání, před sezonou jsem já osobně Veselou bral jako jednoho z adeptů na vítězství v soutěži. Je sice brzo na nějaké soudy, ale hosté ukázali svou sílu. Rychle jsme se dostali do vedení již ve 2. minutě kanonýrem Hradilem. Poté převzali iniciativu hosté a ještě do poločasu zaslouženě vyrovnali. Druhý poločas se odvíjel stejným způsobem jako ten první, hosté měli mírnou územní převahu, šance se ovšem rodili na obou stranách. Nás několikrát podržel golman Nevřala. Přece jenom jsme se dostali do vedení po přísně nařízeném pokutovém kopu. Bohužel jsme vedení nakonec neudrželi, nepohlídali jsme si standardní situaci a hosté vyrovnali na 2:2. V penaltovém rozsřelu jsme dokonce vedli 2:0 a náš útočník ve třetí sérii mohl prakticky rozhodnout, nedal a od té doby jsme již proměnili jen jednu penaltu a tak berem pouze bod", říká smutně kapitán kosteleckého Moravanu Tomáš Marek.

Na penalty vyhráli hosté 4:3

 V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující celek, kdy domácí promarnili dvoubrankový náskok.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Brzo jsme se ujali vedení, hosté ale později ukázali svou sílu, zatlačili nás a podařilo se jim vyrovnat. Druhý poločas se odvíjel stejným způsobem jako ten první, hosté měli mírnou územní převahu, šance se ovšem rodili na obou stranách. Nás několikrát podržel gólman Nevřala. Přece jenom jsme se dostali do vedení po přísně nařízeném pokutovém kopu. Bohužel jsme vedení nakonec neudrželi, nepohlídali jsme si standardní situaci a hosté vyrovnali na 2:2. V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující celek, my jsme promarnili dvoubrankový náskok.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Se dvěma body jsme určitě spokojeni. Hlavně je teď potvrdit v domácím utkání s Příluky. Hráči utkání : jednoznačně oba tvůrci hry - domácí Třasoň a hostující Tomáš Dujka Se dvěma body jsme určitě spokojeni. Hlavně je teď potvrdit v domácím utkání s Příluky.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - BATOUŠEK Petr (N), GAJDOŠÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku