0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová v magnetu kola dokázala vyhrát v Tečovicích


Branky


0

Magnet tohoto kola se hrál v sobotním odpoledni na hřišti tečovického Bivoje, kam zavítala letos hodně posílená Mladcová. Ta v minulém kole doma vypráskala Louky a věřila si i na Tečovice. Ty naposled přehrály v pohodě bezzubé Sehradice a body z venku chtěly potvrdit i v domácím prostředí. Mladcová však nastoupila do utkání hodně koncentrovaná a po dvaceti minutách ji poslal do vedení Beránek. Domácí se marně snažili o vyrovnání, zkušený brankář Petr Kupka branku Mladcové uzamčel. Deset minut před koncem rozhodl o výhře hostí talentovaný Filip Hájek, který si připsal další trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

Mladcová přijela s dobře zorganizovanou obranou a i když domácí od začátku moc „chtěli“, dokázala je držet v odstupu od Kupkovy branky. Sama si po trpělivější kombinaci vytvářela příležitosti před Joklem na druhé straně hřiště.  Ve 4´poslal odražený míč z rohového kopu Řiháčka z voleje před pokutovým územím hostí Sedláček mimo branku. Pak však měli šance hosté, když po uličce Vaňka neuspěl Hájek, kterého obrali o míč Chovanec se Šnajdrem, pak znovu Hájek dával sám pod sebe , ale L. Lošťák střílel slabě Joklovi do koše a Vaňěk pálil nad. Domácí ohrožovali branku hostí po útocích ze stran, ale s centrovanými míči si obrana Mladcové dokázala poradit. Vopatřilovo zatažení z levé strany skončilo dlouhým nákopem na Dorazína, který na míč nedostal a když Vopatřil unikal po pravé straně, tak akce skončila útočným faulem Škarka. Na druhé straně se po kolmém nákopu dostal za Sedláčka Beránek, odražený míč se dostal k Zetkovi, který mu vrátil, ale jeho ulička do vápna domácích skončila v autu. Pak však v 19´ unikl kapitán hostí Dlabač po pravé straně, dal pod sebe na hranici pokutového území a Beránek „angličanem“ s pomocí tyče překonal Jokla.  Pak ještě zatáhl míč po straně Petr Venený, našel Hájka, ale jeho tečovanou střelu domácí brankář chytil a neuspěl ani L. Lošťák, když se ocitl sice sám, ale z ostrého úhlu před Joklem a ten jeho střelu vyrazil. Domácí Vopatřil potáhl míč po pravé straně, nahrál na oblouk Závodovi, jeho střela z 20-ti metrů však skončila mimo branku.  Hosté měli příležitost po samostatné akci Vaňka, toho ale obrali o míč Kysučan s Chovancem a střelu Petra Veneného zneškodnil Jokl.  Domácí Škarek pak centroval na Vopatřila, ten se zamotal v kličkách a nic z toho nebylo.  Pak centroval Závoda z levé strany, míč obrana hostí odhlavičkovala a Řiháčkův trestný kop po faulu na Dorazína byl krátký. 

 

Hosté přidali v závěru druhou pojišťovací trefu

Ve druhé půli chtěli domácí zkorigovat výsledek, ale Vopatřilův centr poslal Škarek z dobré pozice nad břevno, pak byl v dobré příležitosti znovu Škarek po akci Závody a znovu neuspěl.  Hosté měli šanci po rohovém kopu, ale Beránek poslal míč těsně vedle, L. Lošťák obloukem netrefil Joklovu branku a trestný kop z 25-ti m poslali mladcovští mimo domácí tyče.  Na druhé straně Škarek po rohu pálil z hranice pokutového území těsně vedle a po faulu hostí a ponechané výhodě poslal kolmicí do šance Kristek Dorazína, ten však po zemi trefil přes délku celé branky těsně mimo.  V této fázi hry byly některé situace odehrány za oboustranně zbytečně dost vyhecované nálady, podporované hlavně verbální přestřelkou mezi oběma lavičkami i fanoušky obou stran. Domácí ve snaze alespoň vyrovnat se vrhli do vabank útoku a hosté trestali z brejkových akcí.  Beránek se ocitl sám před Joklem, ale poslal míč obloukem mimo jeho klec. Pak hosté stříleli trestný kop z pozice před obloukem pokutového území, ale střelu přes zeď domácí ochránce svatyně vyrazil na roh. Po akci L. Lošťáka Beránkovu slabou střelu Jokl chytil, ale kapituloval, když domácí obrana nechala po linii Beránek -L. Lošťák - Hájek posledně jmenovaného trestuhodně samotného vystřelit do odkrytého rohu a bylo to 0:2. V nervózním závěru ještě s pomocí teče Kupky trefil Dorazín břevno, ale skóre se neměnilo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hosté potvrdili zkušenost, byli trpělivější v kombinaci a důraznější v zakončení a odvážejí si i přes poctivý výkon domácích plný bodový zisk.

FK Mladcová
web Mladcové:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , D. Kysučan [-] (60. J. Plachý [-] ) , P. Sedláček [-] - A. Ondík [-] (64. P. Kristek [-] ) , A. Řiháček [-] , D. Dorazín [-] , R. Závoda [-] - D. Škarek [-] , J. Vopatřil [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - F. Hájek [-] , L. Lošťák [-] , M. Dlabač [-] , J. Beránek [-] , P. Venený [-] , D. Vaněk [-] (74. M. Venený [-] ) , T. Zetek [-] , I. Lošťák [-] , M. Blažek [-] , M. Kraváček [-]

ŽK: 14. D. Kysučan , 37. A. Řiháček , 43. R. Závoda , 82. D. Škarek - 39. F. Hájek , 88. M. Dlabač .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Radek - MATUCHA Jiří, ŠTEFANKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku