Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice rozstřílely Sehradice i zásluhou hattricku Davida Bartoně


Branky


0

Malenovice si v minulém kole připsaly cennou výhru na penalty v Hulíně a body z venku chtěly rozšířit i v domácím prostředí. Zabránit jim v tom měly Sehradice, které se ale po sestupu z vyšší soutěže teprve hledají a ještě nebodovaly. Jasným favoritem tak byl domácí tým, který papírové předpoklady naplnil dokonale. První půli vyhráli domácí o dvě branky, kdy hosté drželi dobrou půlhodinu bezbrankový výsledek. Ve druhém dějství malenovičtí hráči postupně navyšovali svůj náskok a kanonýr David Bartoň dokonce zkompletoval hattrick. Krize Sehradic tak pokračuje a v dalším kole hostí Lužkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Malenovice se s rolí favorita popraly na výbornou. Hned od první minuty dávaly najevo, kdo je na hřišti pánem. Držely balón na svých kopačkách a využívaly svých rychlých krajních záložníků. Hned jeden z nich zahrozil v 7. minutě. Po samostatné akci z boku hřiště se dostal úplně sám před gólmana hostí Minaříka, ale ten ho bravůrním zákrokem vychytal. Domácí pokračovali nadále v náporu. V další šanci po skvělém pasu Jakuba Bartoně se ocitl Petr Vichorec, ale jen těsně minul. A když po podobné situaci domácí znovu nedali gól, kdy v tomto případě nahrával Martin Bartek volnému Janu Kostkovi za obranu, tak si začínali koledovat o nějaký trest. Naštěstí je od pohromy zachránil jistý Jan Mňaček. Po chybné rozehrávce Sehradice měly největší šanci zápasu, ale jak už bylo řečeno domácí brankář si na střelce Sehradic počkal a vychytal ho. Malenovice tuto chybu vzaly jako varování a chtěly ihned zabrat a dostat už zápas na svou stranu. To se nakonec podařilo. Po kombinaci na kraji hřiště David Rosinec vyslal přihrávkou mezi obránce do úniku Martina Bartka, který si s gólmanem Sehradic věděl rady a konečně dostal do vedení Malenovice. Aby toho nebylo pro hostí málo, tak inkasovaly do poločasu podruhé. Po narážečce ve středu hřiště mezi Davidem Bartoněm a Dominikem Tormou, druhý jmenovaný našel pasem za obranu naběhnutého Martina Bartka, který nezištnou nahrávkou našel Petra Vichorce a ten dokázal navýšit už na 2:0. Stav o poločase napovídal, že Sehradice nečeká v druhém poločase nic jednoduchého.

David Bartoň zkompletoval hattrick

Malenovice si vzaly příklad z konce prvního poločasu a vstoupily do druhého poločasu hlavně s myšlenkou vstřelit rychlý gól a rozhodnout zápas. To se podařilo ve 49. minutě. Po hostující ztrátě míče, Dominik Torma vyslal do úniku Martina Bartka, který v tomto zápase jen ukazoval, že rychlostí patří k nejrychlejším v této soutěžní kategorii. Martin Bartek našel před brankou kanonýra Davida Bartoně, který dopravil míč do sítě. Od této chvíle zápas byl v naprosté režii Malenovic, které si zápas náležitě užívaly. V 79. minutě po brejkové situaci tři na dva, Martin Bartek našel znovu svou přihrávkou Davida Bartoně, který svým druhým gólem v zápase navýšil vedení domácích na 4:0. A aby toho nebylo málo, domácí si připravili pro hostí rukavici na cestu. Po nádherné akci skvěle hrajícího Martina Bartka a znovu jeho kolegy z útoku Davida Bartoně, kteří sami totálně rozebrali až zoufalou obranu soupeře, zaznamenal David Bartoň hattrick.
Výsledkem 5:0 zápas skončil a Malenovice potvrdily svou krasojízdu v domácích zápasech. Naopak Sehradice nedokázaly vyvrátit svůj statut – nejhorší mužstvo dosavadní části podzimu. Tento zápas je třeba vyzdvihnout výkon celého týmu, ale i jmenovitě borců Martina Bartka a Davida Bartoně. Martin Bartek předvedl své rychlé nohy a zaznamenal v zápase dobrou statistiku jeden gól a tři asistence. David Bartoň zase ukázal, že je tento soutěžní ročník vysoce produktivní a po tomto zápase již má na svém kontě 7 gólů.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
facebook Malenovic: Od začátku utkání domácí hráči dominovaly utkání a postupně navyšovali skóre až na konečných 5:0, čímž potvrdili letošní vynikající formu v domácích zápasech. (3 zápasy – 9 bodů, skóre 12:0) Děkujeme za podporu všem, kteří za tak blátivého počasí došli náš tým podpořit. Vysoce si toho ceníme. Kdo má zájem, může si v sobotu udělat cestu na Mladcovou, kde náš A – tým odehraje velice těžké utkání. Zápas začíná v 16:00.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, funkcionář:



Sestavy


FC Malenovice
J. Mňaček [-] - R. Střelec [-] , J. Bartoň [-] , D. Paták [-] (57. D. Kletečka [-] ) , M. Struška [-] (79. P. Menša [-] ) - J. Kostka [-] (68. M. Daněk [-] ) , M. Bartek [-] , D. Torma [-] (79. J. Kovaříček [-] ) , D. Rosinec [-] - D. Bartoň [-] , P. Vichorec [-] (71. D. Zahnaš [-] )

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , R. Sochora [-] , M. Gregor [-] , M. Macík [-] , M. Zerzan [-] (88. M. Heinz [-] ) , V. Žáček [-] , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Plášek [-]

ŽK: 33. M. Gregor , 58. M. Zerzan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - DOSPĚL Vladimír, VYORAL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku