L. Lošťák 60.
J. Jaroš 81. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová dokázala otočit zápas s Malenovicemi


Branky


60. L. Lošťák , 81. J. Jaroš (p.) - 33. P. Vichorec
0

Magnet kola se hrál v sobotním odpoledni na Mladcové a přinesl velmi dramatickou podívanou a také karetní mariáš rozhodčího Filgase, který tasil pro domácí i dvě červené karty. Malenovice šly v prvním dějství dokonce do vedení, domácí ve druhé půli i v deseti otočili stav utkání. O výhře Mladcové rozhodl exligový kanonýr Jirka Jaroš.  V nervozním závěru došlo ke strkanici, kterou odnesl druhou žlutou kartou domácí Michal Blažek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

" Na nervózním průběhu utkání má velkou zásluhu rozhodčí, který v 10. min. nenařídil po zákroku na pronikajícího Dana Kahaju pokutový kop a vytáhl místo přestupku mimo velký čtverec. Od té doby začaly pracovat nervy na obou stranách hřiště. Ve 12. min. jsme neproměnili tutovku, Petr Venený dostal krásný pas za obranu, ale sám před gólmanem ještě přihrával vlevo nabíhajícímu Danu Kahajovi, míč šel ale příliš dopředu a Dan stihl ve skluzu pouze trefit břevno, od něhož se míč odrazil do náruče vracejícího se strážce hostující svatyně. I nadále jsme byli aktivní, Michal Kraváček hlavičkoval po rohu nad, Luďa Lošťák střílel jen doprostřed branky. Ve 30. min. byl po kličce viditelně za dres stažen v pokutovém území Ivo Lošťák, ale ani teď se penalta nepískala, naopak zahřmělo na druhé straně. Hosté vyslali pumelici do břevna a dobíhající hráč hlavičkoval do odkryté branky. Naše obrana reklamovala postavení dorážejícího hráče mimo hru a následné debaty vyvrcholili červenou kartou pro Petra Veneného, který byl v té době již kvůli zranění vystřídán. Pocit křivdy a obdržená branka otupila naši hru a hosté měli ve 37. min tutovku, ovšem proti zcela volnému hráči se skvělým zákrokem blýskl Petr Kupka. Chvíli před pauzou nás pak zachránilo břevno po trestném kopu", hodnotí první dějství funkcionáři Mladcové.

Domácí dokázali utkání ještě otočit, výhru jim vystřelil Jaroš

"Druhý poločas začal střelou Kuby Beránka z úhlu těsně vedle, pak ale přišly další šance hostů. Nejprve náš brankář s námahou vyrazil hlavičku, zanedlouho musel konečky prstů vyrážet dalekonosný pokus a v 57. min. střílel hostující hráč vysoko nad. Naštěstí se nám po hodině hry podařilo vyrovnat, když závar po tečovaném trestném kopu Kuby Beránka zakončil hlavičkou do sítě Luďa Lošťák. Branka nás opět postavila na nohy, ale neproměňovali jsme šance. Dvakrát byl před gólmanem hostí sám Jirka Jaroš, ale nejprve v 67.min. vypadalo jeho zakončení jako malá domů, o deset minut později šla hlavička těsně vedle. Stejně dopadl střelecký pokus kapitána Michala Dlabače, ale v 81.min. jsme se dočkali pokutového kopu, který tentokrát Jirka Jaroš  s jistotou proměnil.  Vedení jsme pak udrželi až do konce, šance měli ještě oba Lošťákové, ale zápas vyvrcholil strkanicí po zbytečném zákroku D. Bartoně na Honzu Brhela, po kterém inkasoval druhou žlutou kartu Michal Blažek", vracejí se k utkání mladcovští činovníci.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Nervózní zápas se nám nakonec podařilo otočit a získat tři body, byly ale perně vybojované a stály nás dvě červené karty.

FC Malenovice
Facebook Malenovic:



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - D. Kahaja [-] , J. Brhel [-] , L. Lošťák [-] , M. Dlabač [-] , J. Beránek [-] (78. L. Bahulík [-] ) , P. Venený [-] (25. J. Jaroš [-] ) , T. Zetek [-] , I. Lošťák [-] , M. Blažek [-] , M. Kraváček [-]

FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] (84. D. Kletečka [-] ) , M. Struška [-] , J. Bartoň [-] (74. T. Lhotský [-] ) , R. Střelec [-] - D. Torma [-] , M. Bartek [-] , J. Kostka [-] , D. Rosinec [-] - P. Vichorec [-] , D. Bartoň [-] -

ŽK: 34. P. Kupka , 71. M. Blažek , 75. M. Dlabač , 80. D. Kahaja - 10. J. Kostka , 62. P. Vichorec , 81. D. Paták . ČK: 34. P. Venený , 90. M. Blažek .
Hráči zápasu: P. Kupka , L. Lošťák - P. Vichorec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILGAS Jan - MIKESKA Jaroslav, SKOPAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku