3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice zdolaly lídra tabulky z Veselé až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Do Tečovic přijela Veselá, která poměrně překvapivě vede tabulky 1. B třídy skupiny B. Utkání ale nemělo vyloženého favorita, domácí celek chtěl v domácím prostředí skalp lídra tabulky určitě získat. Začátek utkání byl hodně divoký a po dvaceti minutách už diváci viděli tři branky. Domácí celek ještě do poločasu srovnal stav utkání. Ve druhém dějství se už střelci zklidnili a branka už nepadla. V penaltové loterii se štěstí usmálo na tým Bivoje, který tak bere bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci čtyři branky

V Tečovicích přivítali lídra tabulky a k vidění bylo rychlé a útočné utkání,které se divákům líbilo. Už v první minutě šli hosté do vedení,kdy domácí obrana nechala ve vápně příliš prostoru Dlouhému a ten v pohodě skóroval. V 11. minutě se domácí dočkali vyrovnání,když Vopatřil po pěkné akci dorážel do prázdné brány. V sedmnácté minutě šla Veselá opět do vedení, životní a nechytatelnou střelou se trefil Šumšal. Zasloužené vyrovnání přišlo v třicáté osmé minutě po akci na tři doteky a prudkém centru usměrnil do branky Chovanec chytře číhající u přední tyče. Druhý poločas byli Tečovice aktivnější a měli i více šancí. Ty největší spálili Dorazin a Závoda, když prvnímu jmenovanému brankář hostů vyrazil penaltu a po následném špatném odkopu obrany Závoda z malého vápna branku přestřelil. Hosté vesměs hrozili jen ze standartních situací a zápas dospěl k penaltovému rozstřelu. V něm pro domácí zajistil bonusový bod brankář Křížek, když dvě penalty zlikvidoval a domácí tak v penaltovém rozstřelu vyhráli.

Ve druhém dějství už branka nepadla

Utkání mělo především v prvním dějství svoji kvalitu, kterou okořenili čtyři branky a diváci se určitě nenudili, neboť se utkaly dva velmi vyspělé celky. Ve druhém dějství byli aktivnější domácí, ale především neproměněná penalta je připravila nejspíše o všechny tři body. "Bod z venku bereme, navíc jej vezeme z Tečovic, tedy jednak od tradičního rivala a letos jednak i od jednoho z favoritů soutěže. Proto má bod svoji vysokou cenu.  Když rozhodčí Nuc  písknul za stavu 2:2 v 51. minutě penaltu, tak se mi vybavilo  letošní jaro a naše prohra v Tečovicích 2:3 po brance v 89. minutě. Penaltu ale Petr Červenka soupeři chytil a jaro se neopakovalo. Tečovice nás sice v druhé půlce zatlačily a měly  šance, ale tentokrát jsme všechny ustáli a vezeme si cenný bod. V rozstřelu už jsme to nezvrátili a bonusový bod zůstal v Tečovicích. Za týden hostíme dalšího z favoritů, Malenovice.  I ty budeme chtít obrat o nějaké body", hodnotí duel sekretář klubu z Veselé Zdeněk Kučera. 

Na penalty vyhráli domácí v poměru 4:2

V penaltové loterii se štěstí usmálo na tým Bivoje, který tak bere bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Podle telefonického dohovoru šlo o pohledné utkání zahrané v tempu, které domácí mohli rozhodnout i za tři body, to by ale museli buď dát penaltu nebo alespoň vyražený míč z pokutového kopu dopravit do branky a to se ale nepodařilo ani Plachému a pak v jasné pozici Závodovi, který přestřelil i z malého vápna. I tak domácí vítězství za dva body s herně vyzrálým soupeřem berou.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Bod z Tečovic je pro nás cenný, zvláště, když brankář Červenka za stavu 2:2 lapil pokutový kop, penalty o bonusový bod navíc už nám nevyšly podle představ...



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - D. Chovanec [-] , V. Šnajdr [-] (56. M. Frkal [-] ) , P. Sedláček [-] , D. Kysučan [-] , J. Plachý [-] - P. Kristek [-] , R. Závoda [-] , A. Řiháček [-] (84. A. Ondík [-] ) - J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] (89. O. Machala [-] ) , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] , T. Divoký [-] , P. Dlouhý [-] , M. Šumšal [-] , M. Odstrčilík [-] , M. Bodlák [-] , J. Červenka [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 61. D. Kysučan , 76. J. Vopatřil , 89. J. Plachý - 30. T. Divoký , 53. T. Dujka , 57. R. Manďák .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: NUC Jiří - NOVÁK Radek, VESELÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku