Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:15

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičínský Adam Bartoš pěti brankami popravil hulínskou Admiru


Branky


0

Do Slavičína zavítala hulínská Admira, která je zatím v nové sezoně dlužna své pověsti a poztrácela už hodně bodů. Domácí celek má za sebou skvělou sérii zápasů bez proher a tu chtěl prodloužit i v duelu s Hanáky. V prvním dějství padlo po jedné brance na každé straně a nic nenasvědčovalo pozdějším střeleckým hodům. Ve druhé půli totiž padlo celkem sedm branek, kdy se střelecky zaskvěl především domácí Adam Bartoš, který v utkání zaznamenal pět branek, kdy mu byla připsána i ta úvodní a byl vyhlášen první hvězdou utkání. Hostům nelze upřít snahu, ale v závěru měl omlazený domácí celek přeci jen více sil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

V dalším domácím utkání hostila slavičínská rezerva zkušený tým Admiry Hulín. Hosté se sice nacházejí ve spodních patrech tabulky, ale mají velmi kvalitní a zkušené mužstvo.Hosté se sice nacházejí ve spodních patrech tabulky, ale mají velmi kvalitní a zkušené mužstvo a měli těžké soupeře a trochu i smůlu. Od prvních minut bylo znát, že na sebe narazili dva fotbalově vyzrálé týmy. V úvodní čtvrthodince ani jeden ze soupeřů nedovolil výraznější ohrožení vlastní branky. V 16. min. se domácí dostali vcelku šťastně do vedení, když po rohovém kopu pohotově a tvrdě vypálil odražený míč Kalík a jeho střelu tečoval před bránou Bartoš. Domácí po té hráli aktivněji, ale hosté stále hrozili nebezpečnými kontry. Po jednom z protiútoků jeden z nejlepších hráčů na hřišti Csomor ve 40. min. nikým neatakován tvrdě a přesně skóroval z hranice pokutového území a do šaten se tak šlo za stavu 1 : 1. Nerozhodný výsledek ale odpovídal dění na hřišti, domácím patřil úvod utkání a vytěžili z toho úvodní branku, hosté poté srovnali krok a nakonec i skore utkání.

Ve druhém dějství se strhla branková přestřelka

Do druhé půle lépe vstoupili hosté, když opět z brejku do odkryté obrany pronikl Prokop, který prostřelil Kuju a hosté vedli 1 : 2. Domácí reagovali změnou rozestavení a tato branka je „nakopla“ a hned o pár minut později bylo vyrovnáno Bartošem. Po té se Slavičínští mladíci rozjeli a stále zvyšovali tempo, kterému nešlo odolat, ale hosté přeci jen odolávali až do 75. minuty, kdy se opět prosadil střelecky dobře naladěný Adam Bartoš. Tentýž hráč pak během 10 minut sám rozstřílel Admiru když uzavřel svůj účet na pěti brankách. V samotném závěru pak po zbytečných chybách v obraně Slavičína hosté ještě zabojovali, snížili na 5 : 3, ale jejich naděje definitivně pohřbil Pastorek , který v 89. min. vstřelil šestou branku domácích. "Před utkáním jsem měl mírné obavy, které jsem tlumočil i hráčům, jelikož Hulín hrál dosavadní utkání se soupeři s horní poloviny a nikdo je nějak výrazně nepřehrál, naopak 4x remizovali a 2x těsně prohráli s kvalitními týmy. Po minulém utkání v Březnici jsme postrádali středopolaře Michala Švacha, který doplatil na tvrdou až zákeřnou hru a s natrženými vazy nám bude chybět do konce soutěže a také stopera Ondru Šebáka, který má rovněž poraněné vazy a nemohl nastoupit, a tak se opět musela měnit sestava", hodnotí povedený duel funkcionáři slavičínského klubu.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Až na okamžiky těsně před a po přestávce jsme utkání zvládli a především Adam Bartoš měl mimořádný střelecký den (velká gratulace) a pěti brankami tak výrazně pomohl k jednoznačnému vítězství. Všem klukům moc dík za dobrý výkon.

FK Admira Hulín
web Hulína: Omlouvám se fanouškům, ale komentáře k zápasům již nebudou poskytovány.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - T. Kalík [-] (68. M. Mikš [-] ) , M. Salajka [-] , D. Zvoníček [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , M. Goňa [-] , D. Plšek [-] , M. Pastorek [-] , A. Bartoš [-] , F. Ondruš [-] (62. O. Floreš [-] )

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , P. Nedbal [-] (72. J. Miklík [-] ) , M. Zavadil [-] - Z. Prokop [-] , J. Šenkyřík [-] - P. Motal [-] , I. Csomor [-] , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] , S. Štoll [-] (55. M. Karamon [-] ) -

ŽK: 4. A. Tabara , 45. Z. Prokop , 62. P. Motal .
Hráči zápasu: D. Zvoníček , A. Bartoš - I. Csomor .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MIKULÁŠEK Adam - MICHALEC Radek, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku