0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Místní derby mezi Loukami a Tečovicem skončilo vysokou výhrou Bivoje


Branky


20. M. Frkal , 39. D. Dorazín , 80. M. Frkal , 90. M. Frkal
0

Místní derby mezi Loukami a Tečovicemi skončilo překvapivě vysokou výhrou tečovického Bivoje. Skóre utkání otevřel po dvaceti minutách hry Martin Frkal. O dvacet minut později se trefil David Dorazín a hosté při odchodu do šaten vedli již o dvě branky. Ve druhém dějství se domácí před výbornou návštěvou snažili o snížení stavu utkání, závěr pak patřil tečovicku celku, který dvěmi brankami završil svůj hattrick a stal se první hvězdou tohoto duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločasu dvakrát udeřili

Hosté přijeli odhodláni zapomenout na minulé nepodařené zápasy a sami si dokázat, že když pracují kolektivně jako tým, že to nese ovoce. Na nerovném terénu ve slunném odpoledni zahájili sympaticky a měli více za hry. Hrálo se častěji před domácí brankou a dostavily se i příležitosti ke vstřelení branek.  V dobré situaci ještě neuspěl Vopatřil, pak ale jmenovaný nahrál Frkalovi do rohu hřiště a ten prošel po brankové lajně až na roh malého vápna. Domácí gólman asi čekal nahrávku, ale Frkal trefil přímo k tyči a bylo to 0:1. Domácí zvýšili úsilí, ale ani Janča s Malotou neuspěli. Ve snaze upravit stav zápasu zvýšili i tvrdost v soubojích a jedním z výsledků této snahy bylo i ošetřování Jokla po nekoordinovaném dopadu po srážce s útočníkem domácích ve výskoku při chytání vysokého míče. Vše ale dopadlo dobře. Pět minut před koncem půle zatáhl míč po levé lajně Frkal a posadil míč na hlavu Dorazínovi, který zvýšil skóre na 0:2. Nedlouho poté prudký centrovaný míč z pravé strany poslal Ondík hlavou na břevno Jančovy brány. Źa tohoto stavu se odcházelo i do kabin.

 

Tečovický Frkal zkompletoval hattrick

Ve druhém poločase se zpočátku domácí tlačili před hostující branku, Jokl musel na zem, aby vytlačil Jančovu střelu ze šestnáctky k tyči, druhou dobrou šanci poslali domácí mimo jeho klec.  Hosté hráli soustředěně, v zadních řadách těžili ze zkušenosti Sedláčka a bojovnosti Ondíka, měli dobré příležitosti po rychlých protiútocích, z nichž některé končily po zvednutém praporku asistenta rozhodčího po offsidových pozicích. Ale po brance volal samostatný nájezd Dorazína a Vopatřila a Frkalovo přehození vyběhnuvšího Pavelky v domácí brance. Míč ale přeletěl těsně nad břevnem domácí branky. V závěru se však Frkal ještě dvakrát prosadil, když zvláště po Vopatřilově centru zprava krásně trefil z „první“. Upravil tak skóre na jasných 0:4. Hosté si tak spravili náladu před tzv. „Zakončenou“, kterou měli naplánovánu ihned po zápase. Opět se potvrdilo, že když tým pracuje kolektivně a dokáže zaskočit bez vyjímky jeden za druhého, dostaví se úspěch.

 



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky:

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, sekretář: Týmu výrazně pomohl příchod kapitána Frkala, který se vrátil po třítýdenním pracovním pobytu v zahraničí a měl podpis na všech brankách v síti domácích.



Sestavy


SK Louky
R. Janča [-] (46. O. Pavelka [-] ) - R. Mikač [-] , P. Kuchárek [-] (81. J. Landt [-] ) , O. Pisklák [-] , T. Malota [-] - A. Podaný [-] (69. R. Valerián [-] ) , J. Kovařík [-] , M. Bača [-] - P. Janča [-] - M. Pavelka [-] (58. O. Sadil [-] ) , T. Caudr [-] (46. J. Kadlík [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - L. Balcárek [-] , D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] , J. Plachý [-] - R. Závoda [-] , A. Ondík [-] , P. Kristek [-] , J. Vopatřil [-] - M. Frkal [-] , D. Dorazín [-]

ŽK: 31. M. Pavelka - 31. J. Plachý , 43. L. Balcárek , 83. D. Dorazín .
Hráči zápasu: J. Kovařík - M. Frkal , Z. Jokl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KÝR František - SMÝKAL Miroslav, NOHAVICA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku