1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Sehradicemi a rezervou Slavičína skončilo výhrou hostí


Branky


0

V Sehradicích se hrálo v sobotním odpoledni odložené utkání osmého kola a zavítala zde slavičínská rezerva. Utkání nemělo vyloženého favorita, hosté se představili s omlazenou sestavou a z divizního kádru nastoupil pouze mladíček Salajka s Dominikem Plškem. Slavičanům se náramně povedl vstup do utkání, kdy se již ve druhé minutě prosadil navrátilec Lukáš Šála. Hned v osmé minutě přidal druhou branku FC TVD Tomáš Kalík. Domácí byli vývojem zaskočeni a snížit se jim podařilo až v 77. minutě Zavadilem. Hosté si z derby odvážejí tři body a v tabulce se posunuli do horních pater.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v prvním poločasu dvakrát udeřili

Sehradice musely do utkání nastoupit v hodně kombinované sestavě vlivem velkého množství absencí. Do zápasu museli nastoupit i hráči, kteří do tohoto utkání nehráli kvůli zranění či již ukončili aktvní kariéru. Ke svému poslednímu utkání podzimu zajížděla rezerva Slavičína do nedalekých Sehradic, které se nacházejí v suterénu tabulky. Hrálo se na poměrně značně poškozeném trávníku, který výrazně smazával rozdíly v technice a výkonnosti obou mužstev. Domácí nastoupili s řadou starších hráčů, hosté naopak s poměrně velmi mladým týmem, takže se jednalo o takový generační souboj. Od první minuty se bylo na co dívat, jelikož Slavičínští mladíci vlétli do utkání s obrovským nasazením a na bránu domácích se valil jeden útok za druhým. Hned ve 2. minutě se skvěle uvolnil Kalík, který přesnou přihrávkou našel Šálu, jenž otevřel utkání střelou z bezprostřední blízkosti pod břevno bezradného Minaříka v bráně domácích. Po několika nebezpečných útocích se prosadil již v 8. minutě výborně hrající Kalík a tvrdou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci a bylo to 0 – 2. Domácí byli zcela zaskočeni a jen odkopávali míče. Hosté byli nadále aktivní a prosazovali se na většině postů, ale obrovské šance, které si postupně vytvořili Šála, Kalík, Bartoš, Sochora a další skončili buď na brankové konstrukci nebo v rukavicích vynikajícího Minaříka v brance domácích. Sehradice se v průběhu první půle nezmohli téměř na nic a tak poločasový účet 0 – 2 byl pro ně neuvěřitelně milosrdný.

Domácí snížili až v závěru utkání

Do druhé půle domácí museli vystřídat dalšího hráče hrajícího přes zranění. Ale nenechali se zlomit a naopak začali bojovat. Do druhé půle ale domácí vstoupili aktivně a nakopávanými míči se snažili prosadit před brankou hostí. Hra byla vyrovnaná a domácí se postupně dostali do několika šancí, které však nevyužili podobně jako hosté, kteří opět nastřelili 2x brankovou konstrukci a neproměnili několik dobrých příležitostí. V 77. minutě zahrávali domácí Zavadilem volný kop z poloviny hřiště a ten k překvapení všech skončil v síti hostí, kteří se v hojném počtu natlačili až do malého vápna a zamezili tak Kujovi přístup k míči. Po té domácí vycítili šanci a tlačili se dopředu, ale nebyli produktivní ani přesní. Hosté se mohli uklidnit, ale obrovské šance Salajky a Mikše zůstali také nevyužity a tak se výsledek již neměnil. Výhra Slavičína je naprosto zasloužená, ale nerodila se nakonec lehce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Zaspali jsme začátek utkání a brzy inkasovali. Poté se naše hra zlepšila, přišlo snížení, ale vyrovnat se nám už nepodařilo. Přes zimu musíme dobře potrénovat a ještě vystužit stávající kádr.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Již před utkáním jsem věděl o problémech domácích, kteří mají nedostatek kvalitních hráčů, a tak jsme zvolili útočnou taktiku a vysoké napadání, což kluci perfektně dodrželi, ale neproměnění šancí nás nakonec mohlo stát body, jelikož ve druhé půli jsme polevili a zbytečně dovolili utkání zdramatizovat. Nakonec bereme 3 body a snad i diváci byli spokojeni s naší předvedenou hrou , a tak jsem nakonec spokojen, i když to byly zbytečné nervy. Všem klukům patří velký dík.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , T. Tomšů [-] , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , V. Žáček [-] (46. J. Maňas [-] ) , J. Žebráček [-] , J. Šustek [-]

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - M. Salajka [-] (85. K. Šmotek [-] ) , L. Šála [-] (74. M. Mikš [-] ) , M. Both [-] , T. Kalík [-] (46. L. Šebák [-] ) , D. Sochora [-] , D. Plšek [-] , M. Švach [-] (61. J. Fojtů [-] ) , A. Bartoš [-] (66. M. Blažek [-] ) , R. Bureš [-] , O. Šebák [-]

ŽK: 58. T. Tomšů - 76. D. Plšek .
Hráči zápasu: K. Zavadil - D. Sochora , D. Plšek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VOBOŘIL Václav - AMBROZ Zdeněk, ZÁMORSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku