A. Tabara 13.
A. Tabara 33.
M. Zavadil 41.
A. Tabara 63. (p.)
S. Štoll 82. (p.)
5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínský Aleš Tabara se hattrikem podílel na výhře Admiry nad Lípou


Branky


13. A. Tabara , 33. A. Tabara , 41. M. Zavadil , 63. A. Tabara (p.) , 82. S. Štoll (p.)
0

Do Hulína přicestovala v nedělním odpoledni Lípa a byla si vědoma, že utkání se odehraje na umělé trávě. Nakonec to byl i jediný odehraný duel osmého kola, neboť ostatní zápasy byly kvůli nezpůsobilým terénům většinou odloženy na listopadový termín. Domácí Admira měla za sebou nepříliš povedenou sérii a tu chtěla zlomit v duelu s Lípou. Nakonec se jí to podařilo dokonale a hosty ze Zlínska vyprovodila s pětigólovým přídělech. Na brankových hodech měl největší podíl Aleš Tabara, který se trefil hned třikrát a stal se zaslouženě mužem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do půle rozhodli třemi trefami o své výhře

V Hulíně panovalo, stejně jako na celé Moravě, v uplynulém týdnu hodně nevlídné počasí dopravázené velkými dešťovými peháňkami a domácí tak vzali zavděk umělou trávou, ležící nedaleko hulínského hlavního hřiště. Admira byla proto v menší výhodě, poněvadž má s tímto povrchem větší zkušenosti a vyzkoušet umělou trávu si mohla už v předchozím duelu, kdy se představila v Hrádku proti rezervě FC TVD Slavičín. Tam ale Hulín i přes sympatický výkon nakonec odešel poražen, když mu v závěru už došly síly a slavičínští mladíci toho dokázali náležitě využít. Utkání s Lípou se ale hrálo ve vysokém tempu, o zruch bylo stále postaráno, ale lépe začali domácí, kteří vstoupili do utkání velmi aktivně a hned z první příležitosti udeřili. Centr z levé strany dokázali proměnit Alešem Tabarou a šli do rychlého vedení 1:0. Hosté se snažili po stranách hřiště podnikat výpady, ale byli následně přečíslovani a docházelo k brejkovým situacím, které domácí bezpečně proměňovali. Druhý gól padl po centru z pravé strany a pozdní vyběhnuti hostujícího brankáře, zapříčinilo vedení domácích 2:0 a znovu se trefil Aleš Tabara. Hosté zase zabrali a vytvořili si slibný brejk, ale Čižmár nedokázal z malého vápna trefit odkrytou branku. Domácí poté znovu zatlačili hosty a do konce prvního poločasu dokázali vstřelit třetí gól, po centru z levé strany se prosadil zkušený Zavadil a stanovil poločasový výsledek na 3:0.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Do druhého dějství tak vstupovali domácí fotbalisté s pohodlným tříbrankovým náskokem, hosté ale byli stále nebezpečným protivníkem, ale své brejkové možnosti nedokázali dotáhnout do konce. Hanákům vyšel na jedničku vstup do utkání a druhá branka Tabary je náležitě uklidnila. A třetí branka Zavadila do šatny otřásla psychikou Lípy, pro kterou tři inkasované branky byli hodně kruté, ale Admira byla efektivnější v zakončení a dokázala využít chyb hostí. Druhý poločas hosté využili hned dvě možnosti střídání a zatlačili domácí celek, vytvořili si krásné dvě příležitosti, ale kvůli nepřesnosti v koncovce  se o snížení stavu utkání připravili sami a domácí je pak začali znovu trestat. Dvakrát unikli a byly z toho dva pokutové kopy, které domácí bezpečně proměnili. Nejdříve zkompletoval hattrick Aleš Tabara a po něm proměnil penaltu i Štoll. Výhra domácích je naprosto zasloužená, výsledek je sice pro hosty krutý, ale hostující hráči na domácí nenašli po celý zápas žádný recept. Admira tak bere tři body, hosté odjíždějí na Zlínsko s pětibrankovým přidělem.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín:

Lípa
Adam Simerský, hráč: V určitých pasážích jsme Admiru přehrávali a když jsme mohli zdramatizovat zápas, tak nedokázali jsme trefit zařízení. Bohužel, byla vidět kvalita domácích hráčů, jak dokážou operovat na velkém prostoru a rozhodla také jejich větší zkušenost.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Barták [-] , J. Miklík [-] , M. Zavadil [-] , M. Jurášek [-] - M. Karamon [-] , J. Šenkyřík [-] (27. S. Štoll [-] ) , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] , J. Kubo [-] , A. Tabara [-] (80. M. Nedbal [-] ) -

Lípa
M. Vala [-] - J. Spáčil [-] (80. M. Slovák [-] ) , M. Čižmár [-] (46. O. Krajča [-] ) , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] (60. R. Václavík [-] ) , J. Šuba [-] , P. Kořének [-] , L. Vítovský [-] (46. R. Dobízl [-] ) , R. Brázdil [-] , A. Simerský [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 21. D. Vajda , 70. M. Jurášek - 25. P. Křižka , 81. M. Vala .
Hráči zápasu: M. Zavadil , A. Tabara - D. Víšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - VOŘÍŠEK Jaroslav, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku