Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Příluky zaskočily tečovický Bivoj a vezou výhru na penalty


Branky


1

Hosté přijeli na utkání do Tečovic dobře připraveni. Základem byla dobře organizovaná obrana, rychlé přistupování k hráčům soupeře a rychlý přechod do protiútoku. S jednoduchou hrou obrany si domácí dlouho nevěděli rady, i když měli míč déle na svých kopačkách, nedokázali se proti obranné linii hostí prosadit. Kombinace vázla, hru provázelo mnoho nepřesností a domácím stoperům působili nemalé starosti rychlí útočníci hostí. Příluky dokonce sahaly po třch bodech, domácí se v závěru přeci jen dočkali vyrovnání a v penaltové loterii se dařilo více hostím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance

 Brzy po zahájení hry se ocitl Vopatřil sám před Bakalou, neuspěl a odražený míč poslal Plachý nad. Vedení se ujaly Příluky po chybě v rozehrávce, když Jokl musel nepříjemnou Kristkovu malou domů před dotírajícím Frolkem poslat do autu. Z něj se v 8´uvolnil mezi Kristkem a Plachým Adamík a jeho přízemní centr na přední tyč poslal Frolek z hranice malého pokutového území mezi Kysučanem a Chovancem Joklovi do sítě a bylo 0:1. Nedlouho poté oběhl Kotík Sedláčka, dal zpět na oblouk, ale Frolek střílel těsně vedle.  Domácí zvýšili úsilí, gólman hostí při odkopu trefil Vopatřila, ale odražený míč skončil na tyči branky hostí.  Po Dorazínově centru střílel Plachý nad a z protiútoku po uličce Frolka postupoval Kotík sám na Jokla, ale ten jeho střelu srazil na roh. Z protiútoku musel Bakala pod nohy Vopatřila a hasil tak příležitost domácích na poslední chvíli.  V 15´dokázal nacentrovat Řiháček na Vopatřila a ten z voleje umístil k tyči Bakalovy klece a vyrovnal na 1:1. Po chybě Ondíka v rozehrávce na půlící čáře a nedůslednému zahrání offside systému ze strany Plachého postupoval Kotík sám na Jokla, ale ten jeho střelu vyrazil. Domácí neuspěli po Závodově samostatném úniku ani po trestném kopu Řiháčka, který ideálně kolem zdi nahrál do šance opět Závodovi, ten byl ale v úhlu a poslal míč do koše gólmana hostí.  Pak míč z Řiháčkova trestného kopu přes zeď olízl tyč branky hostí (bohužel zvenku). Hosté měli šanci, když nepokrytý Frolek na šestnáctce přiťukl Bittnerovi, ten ale neuspěl. Z brejku poslal míč Řiháček na Dorazína, po jeho centru střílel z jedné Ondík, ale beci hostí odkopli. Po biliáru v domácí šestnáctce střílel Kotík, byl zablokován a odražený míč poslal Julina Joklovi do koše.  

 

Domácí dokázali v závěru srovnat

Ihned po rozehrávce ve druhé půli poslal Závoda kolmou uličkou do šance Vopatřila, ten ale z jasné pozice zavánějící postavením mimo hru (asistentem nezávaným) neuspěl. Hosté měli šanci po Julinově trestném kopu z pravé strany, jeho centr musel krýt Jokl těsně před dobíhajícím Machalíčkem a Čelůstka svůj trestný kop poslal do náruče domácího brankáře. Oživení do hry na straně domácích přinesl střídající Frkal, když dokázal zaměstnat obranu hostí hlavně z levé strany. Po jeho akcích se však nedokázali prosadit Závoda, pak Chovanec protáhl hlavou jeho centr na Dorazína, ale jeho teč zlikvidoval Bakala. Šnajdrova rána z dvacítky skončila nad břevnem hostí. Hosté hrozili v tuto chvíli rychlými brejky hlavně po akcích Kotíka. Ten neuspěl po uličce Machalíčka, ale vynahradil si to po samostatném úniku , když postupoval na Jokla sám z polviny hřiště a prostřeli ho v 76´a hosté vedli 1:2.  Pak znovu Kotík po nahrávce Frolka obešel i Jokla, ale z úhlu ze strany podruhé poslal míč pouze do koše domácího gólmana. Domácí ve snaze vyrovnat tlačili soupeře, nedokázali však skórovat až do 88´, kdy Závoda vyrovnal hlavou po ideálním Frkalově centru. V závěru ještě po centru Zdeňka Šnajdra hlavičkoval Dorazín vedle a Vopatřilovu hlavičku pod břevno vytěsnil Bakala na roh.

 

V penaltách se dařilo hostím

Ke slovu tak přišel penaltový rozstřel, za hosty se trefili Machalíček, Adamík, Čelůstka a Frolek, za domácí uspěl Frkal na 1:2, Vladimíra Šnajdra a Závodu vychytal Bakal a hosté si odvážejí bonusový bod. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Pro domácí je výsledek možná neočekávaný, ale je i ponaučením do dalších zápasů, pro hosty zasloužená remíza a šťastnější vítězství v penaltovém rozstřelu. Ze zápasu je třeba si vzít závěr, že jedině soustředěným výkonem 1 ½ hodiny na hřišti a aktivním a kolektivním přístupem k řešení herních situací je možné se domoci úspěchu. Uplynulé utkání svědčí o tom, že v této skupině bude možné očekávat velmi vyrovnanou soutěž zajímavou až do konce sezóny.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Do utkání jsme vstoupili dobře a brzy skórovali. Celkově byla hra vyrovnaná, přesto jsme měli více gólových příležitostí. V druhém poločase jsme zaslouženě šli do vedení a pokud bychom po některé naší šanci dali na 1:3, zápas bychom dotáhli za tři body. Nicméně i soupeř hrál velmi dobře a vyrovnal. Nakonec jsme byli za naši snahu odměněni alespoň druhým bodem za vyhrané penalty, kdy nás brankář Bakala - dvě penalty chytil! Výkonově jdeme nahoru a těšíme se na další utkání.



Počet diváků: 76. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - POSPÍŠIL Štěpán, HÝSEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2017 22:45
I.B.třída sk.B: 9. kolo Tečovice A – Příluky 2:3 PK (1:1)
Branky: 15´Vopatřil Jan, 88´Závoda Rostislav - 8´Frolek Daniel, 76´Kotík Jakub
Rozhodčí: Gargulák Tomáš – Pospíšil Štěpán, Hýsek Dominik Diváci: 80
Tečovice: Jokl Zdeněk –– Kysučan Daniel, Chovanec Dušan, Sedláček Pavel, Plachý Jaroslav (57´Frkal Martin) – Dorazín David, Řiháček Adam (65´Šnajdr Vladimír), Závoda Rostislav (K), Kristek Petr – Vopatřil Jan, Ondík Aleš (73´Šnajdr Zdeněk) - ved. m.: Halgaš Ladislav, trenér: Vávra Stanislav
Příluky: Bakala David – Čelůstka Patrik – Prokop Matěj, Polanský Jan, Janků Lukáš (77´Januš Vlastimil) – Adamík Lukáš, Machalíček Radek (K), Julina Zdeněk, Bittner Vítězslav – Kotík Jakub (87´Šranko Marek), Frolek Daniel – připraveni: Dederle Jiří, Šuta Martin, Žikovský Petr – ved.m.: Brabec jaroslav, Trenér: Julina Zdeněk
Hosté přijeli na utkání do Tečovic dobře připraveni. Základem byla dobře organizovaná obrana, rychlé přistupování k hráčům soupeře a rychlý přechod do protiútoku. S jednoduchou hrou obrany si domácí dlouho nevěděli rady, i když měli míč déle na svých kopačkách, nedokázali se proti obranné linii hostí prosadit. Kombinace vázla, hru provázelo mnoho nepřesností a domácím stoperům působili nemalé starosti rychlí útočníci hostí. Brzy po zahájení hry se ocitl Vopatřil sám před Bakalou, neuspěl a odražený míč poslal Plachý nad. Vedení se ujaly Příluky po chybě v rozehrávce, když Jokl musel nepříjemnou Kristkovu malou domů před dotírajícím Frolkem poslat do autu. Z něj se v 8´uvolnil mezi Kristkem a Plachým Adamík a jeho přízemní centr na přední tyč poslal Frolek z hranice malého pokutového území mezi Kysučanem a Chovancem Joklovi do sítě a bylo 0:1. Nedlouho poté oběhl Kotík Sedláčka, dal zpět na oblouk, ale Frolek střílel těsně vedle. Domácí zvýšili úsilí, gólman hostí při odkopu trefil Vopatřila, ale odražený míč skončil na tyči branky hostí. Po Dorazínově centru střílel Plachý nad a z protiútoku po uličce Frolka postupoval Kotík sám na Jokla, ale ten jeho střelu srazil na roh. Z protiútoku musel Bakala pod nohy Vopatřila a hasil tak příležitost domácích na poslední chvíli. V 15´dokázal nacentrovat Řiháček na Vopatřila a ten z voleje umístil k tyči Bakalovy klece a vyrovnal na 1:1. Po chybě Ondíka v rozehrávce na půlící čáře a nedůslednému zahrání offside systému ze strany Plachého postupoval Kotík sám na Jokla, ale ten jeho střelu vyrazil. Domácí neuspěli po Závodově samostatném úniku ani po trestném kopu Řiháčka, který ideálně kolem zdi nahrál do šance opět Závodovi, ten byl ale v úhlu a poslal míč do koše gólmana hostí. Pak míč z Řiháčkova trestného kopu přes zeď olízl tyč branky hostí (bohužel zvenku). Hosté měli šanci, když nepokrytý Frolek na šestnáctce přiťukl Bittnerovi, ten ale neuspěl. Z brejku poslal míč Řiháček na Dorazína, po jeho centru střílel z jedné Ondík, ale beci hostí odkopli. Po biliáru v domácí šestnáctce střílel Kotík, byl zablokován a odražený míč poslal Julina Joklovi do koše.
Ihned po rozehrávce ve druhé půli poslal Závoda kolmou uličkou do šance Vopatřila, ten ale z jasné pozice zavánějící postavením mimo hru (asistentem nezávaným) neuspěl. Hosté měli šanci po Julinově trestném kopu z pravé strany, jeho centr musel krýt Jokl těsně před dobíhajícím Machalíčkem a Čelůstka svůj trestný kop poslal do náruče domácího brankáře. Oživení do hry na straně domácích přinesl střídající Frkal, když dokázal zaměstnat obranu hostí hlavně z levé strany. Po jeho akcích se však nedokázali prosadit Závoda, pak Chovanec protáhl hlavou jeho centr na Dorazína, ale jeho teč zlikvidoval Bakala. Šnajdrova rána z dvacítky skončila nad břevnem hostí. Hosté hrozili v tuto chvíli rychlými brejky hlavně po akcích Kotíka. Ten neuspěl po uličce Machalíčka, ale vynahradil si to po samostatném úniku , když postupoval na Jokla sám z polviny hřiště a prostřeli ho v 76´a hosté vedli 1:2. Pak znovu Kotík po nahrávce Frolka obešel i Jokla, ale z úhlu ze strany podruhé poslal míč pouze do koše domácího gólmana. Domácí ve snaze vyrovnat tlačili soupeře, nedokázali však skórovat až do 88´, kdy Závoda vyrovnal hlavou po ideálním Frkalově centru. V závěru ještě po centru Zdeňka Šnajdra hlavičkoval Dorazín vedle a Vopatřilovu hlavičku pod břevno vytěsnil Bakala na roh.
Ke slovu tak přišel penaltový rozstřel, za hosty se trefili Machalíček, Adamík, Čelůstka a Frolek, za domácí uspěl Frkal na 1:2, Vladimíra Šnajdra a Závodu vychytal Bakal a hosté si odvážejí bonusový bod.
Nejlepší hráči: Tečovice – Jokl, Řiháček, Frkal Příluky – Kotík, Machalíček, Frolek
Pro domácí je výsledek možná neočekávaný, ale je i ponaučením do dalších zápasů, pro hosty zasloužená remíza a šťastnější vítězství v penaltovém rozstřelu. Ze zápasu je třeba si vzít závěr, že jedině soustředěným výkonem 1 ½ hodiny na hřišti a aktivním a kolektivním přístupem k řešení herních situací je možné se domoci úspěchu. Uplynulé utkání svědčí o tom, že v této skupině bude možné očekávat velmi vyrovnanou soutěž zajímavou až do konce sezóny.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku