1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Březnice doma nezvládl duel s hulínskou Admirou


Branky


0

V Březnici se představila hulínská Admira a domácí celek chtěl už konečně bodovat naplno. V cestě jím však stál vyspělý protivník, který trpělivě čekal na své příležitosti. V první půli diváci branku neviděli, o všem podstatném se tak rozhodovalo ve druhém dějství. Hosté zůročili své zkušenosti dvěmi brankami, domácí utkání ještě zdramatizovali, ale závěr patřil Hanákům, kterří vezou do Hulína všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství branka nepadla

V Březnici je hřiště menších rozměrů, což mohlo Hanákům dělat potíže, protože jejich pažit v Hulíně připomíní spíše letiště, než fotbalové hřiště. I tak se dal očekávat poměrně vyrovnaný duel a domácí se chtěli s vyspělým protivníkem dbře popasovat. Hosté do 10. minuty dvakrát velmi nebezpečně ohrozili domácí bránu. Poté i domácí zahrozili Ambrožem. Optická převaha ve středu hřiště byla na kopačkách hostujících hráčů. Až po půl hodině se znovu připomněli domácí, když pálil Mol a nepřesně Kamenčák. Závěr poločasu zase patřil hostům, kdy  nejprve Šenkyřík a po něm Csomor své šance zakončili jen těsně mimo bránu. Ve druhém poločase se v 53. minutě ujali vedení hosté zásluhou Prokopa, čímž potvrdili svoji převahu. V 70. minutě na 2:0 pro hosty po rychlé akci celého mužstva zvýšil Tabara. O pět minut později jiskru naděje pro domácí vykřesal Ambrož, když dorazil do sítě vyraženou hlavičku Kozmíka. Přesto hosté domácí již k ničemu nepustili. Pět minut před koncem opět Tabarou pojistili skóre třetí brankou.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-derby-pro-malenovice-v-cele-je-slavkov-20171002.html

Ve druhé půli padly čtyři branky

Domácí tým se musel v tomto duelu obejít bez svého středopolaře Jana Chvíly a na souhře týmu to bylo znát. Začátek utkání tedy patřil hostím, kteří si v minulém kole na domácí umělce smlsli na celku Lípy a i nadále spoleháli na nejlepšího střelce soutěže Aleše Tabaru. Také úvod druhé půle patřil hostujícímu celku, když nakonec Admira dokázala svoji převahu vyjádřit i brankově. Po sedmi minutách ji totiž poslal do vedení prokop. Domácí se poté marně snažili o srovnání výsledku, hostující obrana byla velmi pozorná. Admira navíc využívala každé příležitosti k brejkům a spoléhala i na své standartní situace. Po řadě šancí na obou stranách nakonec znovu udeřilo u domácí svatyně a Aleš Tabara se tentokrát nemýlil. Domácí poté dali všechny síly do útočení a hned po pěti minutách se jim podařilo Ambrožem snížit na jednobrankový rozdíl. Závěr se pak proměnil v dramatickou podívano, domácí se marně pokoušeli o vyrovnání a definitivní podobu výsledku dal pět minut před koncem znovu Aleš Tabara. Admira si odváží tři body a tabulkou stoupá vzhůru, domácí tým se stále trápí v zakončení a propadá se v tabulce pořád níže.



Ohlasy k zápasu


SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Na utkání jsem nebyl, ale každá další prohra nás sráží stále níže...

FK Admira Hulín
web Hulína: Komentáře k utkání zatím neposkytujeme...



Sestavy


SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - M. Dostál [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , P. Mol [-] (85. A. Běhula [-] ) , R. Ambrož [-] , M. Dyšlevský [-] , M. Dostál [-] (88. J. Mňačko [-] ) , R. Kamenčák [-] , T. Pavelák [-] (46. M. Kozmík [-] ) , V. Hájek [-] (90. J. Adamík [-] )

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Zavadil [-] , J. Miklík [-] , J. Barták [-] , M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , J. Šenkyřík [-] , M. Karamon [-] - A. Tabara [-] , I. Csomor [-] , S. Štoll [-] (83. E. Němec [-] ) -

ŽK: 13. M. Dostál , 43. T. Pavelák , 81. M. Dostál - 52. I. Csomor . ČK: 88. M. Dostál .
Hráči zápasu: R. Ambrož - Z. Prokop , A. Tabara .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČÁK Jaromír (N), HORÁČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku