2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice ve zlínském derby udolaly nováčka z Louk


Branky


0

Po čase se znovu hrálo v Malenovicích velké místní derby a zavítaly zde nedaleké Louky. Domácí celek na svém hřišti body jen tak nerozdává a i v derby byl přeci jen mírným favoritem. Nakonec se papírové předpoklady fotbalových expertů ukázaly i v praxi a po vyrovnaném průběhu přeci jen tři body zůstaly v Malenovicích. Nováček z Louk odjíždí s prázdnou, ale za svůj výkon se určitě nemusí vůbec stydět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

"Domácí vstoupili do utkání lépe a ihned ukázali, co bude jejich hlavní předností - rychlý přechod do útoku a přímočarost. Ofenzivní hráči Malenovic dělali naší obraně velké problémy a během úvodních minut musel Pavelka v bráně likvidovat dvě velké šance. Samostatný únik domácího Bartka pak zastavil na poslední chvíli Mikač. Na druhé straně mnoho šancí k vidění nebylo. Za zmínku stojí střela Martina Pavelky po přihrávce Janči, ale s tou si gólman Malenovic bez problémů poradil. Po půlhodině hry nařídil rozhodčí diskutabilní přímý volný kop pro Malenovice z velmi výhodné pozice za hranicí velkého vápna. Jeho rozehrání se ujal kapitán Malenovic Střelec a poslal domácí tým do vedení. Tento stav vydržel až do konce poločasu a nutno říct, že Malenovice vedly zaslouženě", hodnotí první půli na klubovém webu SK Louky.

Malenovice po půli přidaly další branku, hosté utkání ještě zdramatizovali

V"stup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 50. minutě přišel centr z pravé strany, na zadní tyči zůstal osamocený hráč a pohodlně hlavou zvyšoval na 2:0. Domácí se po vstřeleném gólu o něco více zatáhli a nám se naskytlo více prostoru uprostřed hřiště. Něco vymyslet se snažil především Kovařík, který několikrát poslal dopředu zajímavé kolmé přihrávky. Bohužel nám často mezihra skřípala, čehož využívaly Malenovice a podnikaly rychlé a nebezpečné protiútoky. Každá ztráta míče na jejich polovině hrozila brejkem a domácí mohli svůj náskok ještě zvýraznit, to by se jim ovšem muselo dařit v zakončení. Utkání díky tomu bylo stále otevřené a nám se dokonce podařilo vstřelit kontaktní gól. Podaný přihrával Jančovi, který s přehledem zakončil a v 68. minutě snížil na 2:1. Ve zbývajících dvaceti minutách jsme se snažili o vyrovnání, ale obrana Malenovic nás k ničemu nepustila. V samotném závěru už byla hra rozkouskována střídáním a domácí si svoji zaslouženou výhru vzít nenechali", dodávají ke druhému dějství v Loukách.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
facebook Malenovic:

SK Louky
web SK Louky: Po odloženém derby proti Tečovicím nás v následujícím kole čekal další pikantní souboj a to na hřišti sousedních Malenovic. Těm se na domácím hřišti velice daří a ještě zde ani nedostaly gól. Nakonec se nám nepodařilo bodovat, i když v závěru jsme utkání ještě zdramatizovali.



Sestavy


FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] , M. Struška [-] , J. Bartoň [-] , D. Kletečka [-] (46. P. Menša [-] ) , R. Střelec [-] - J. Kostka [-] , M. Bartek [-] , D. Torma [-] (90. L. Gábor [-] ) - D. Bartoň [-] (81. M. Daněk [-] ) , P. Vichorec [-] (37. D. Rosinec [-] )

SK Louky
O. Pavelka [-] - O. Pisklák [-] , R. Mikač [-] , T. Malota [-] (70. P. Kuchárek [-] ) , T. Caudr [-] - J. Kovařík [-] (89. R. Kadlík [-] ) , A. Podaný [-] (74. J. Laciga [-] ) , M. Pavelka [-] (58. O. Sadil [-] ) , M. Bača [-] - T. Burša [-] , P. Janča [-] -

ŽK: 47. J. Kostka - 4. T. Caudr , 52. M. Bača , 80. O. Pisklák .
Hráči zápasu: J. Mňaček - O. Pavelka , P. Janča .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - ČÍŽ Roman, BLAHA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku