Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 10:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa v domácím prostředí udolala kostelecký Moravan


Branky


0

V Lípě se v nedělním dopoledni představil kostelecký Moravan, který si v minulém kole doma poradil s rezervou Slavičína. Lípa podala sympatický výkon na Mladcové a na něj chtěla navázat i v duelu s Hanáky. V první půli se domácí ujali vedení, navíc přidali v úvodu druhého dějství další branku. Po hodině hry hosté snížili, v závěru ale Lípa pečetila svoji výhru a hostím se podařilo jen kosmeticky upravit výsledek. Lípa tak bere důležité tři body, které ji mohou hodně pomoci v cestě za záchranou v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek se ujal vedení

Utkání mezi domácí Lípou a hostujícím Moravanem z Kostelce u Holešova začalo za krásného ranního sobotního počasí. Terén byl po předchozích deštích ideální a podmínky byly pro fotbal jako stvořené. Hosté z Kostelce u Holešova si očividně přijeli pro body, byly aktivní a měli územní převahu, ale stála před nimi tuhá obrana domácích, která jim nedarovala nic zadarmo. Od začátku hru řídili hosté z Hané, ale první větší příležitost si připravili na závěr poločasu domácí fotbalisté a také náhle udeřili. Po brejku na pravé straně pláchl hostující obraně agilní Spáčil a naservíroval Kořenkovi balon na zadní tyč jako na podnosu a rázem to bylo 1:0 pro domácí. Hosté stále režírovali hru, ale jejich akce končili po celý poločas buď na obraně domácích, nebo vlastní nepřesností se připravili o možnost skórovat. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Lípy, kteří vedli o jednu branku a utkání měli velmi dobře rozehráno.

Ve druhé půli padly hned čtyři branky

Druhý poločas se hra příliš nezměnila, hosté z Kostelce  stále dobývali domácí svatyni, ale po krasné kombinaci ze začátku druhého poločasu dokázali udeřit zase domácí fotbalisté, narážečku Kořenka s Křižkou zakončoval druhý jmenovaný přehozením brankář hostí a bylo z toho nečekané vedeni domácích 2:0. Vypadalo to už na klidné utkání, ale hosté vsadili vše do útoku a začala jejich stíhací jízda. Po rohu domácí jim ale pláchl Hradil a snížil na 2:1. Utkání začínalo mít větší spád a nechyběly pohledné akce a tvrdé souboje na obou stranách. Z trestného kopu nastřelili hosté ještě břevno a vzápětí z levého kraje vysunul Simerský Čižmáře a ten po zmatku hostující obrany a brankáře nezpanikařil a uklidil balon do sítě a domácí znovu vedli o dvě branky - tentokrát  3:1. Na konci už hosté jen snížili po špatném vyběhnutí brankáře Švejdy na 3:2, body nakonec zůstaly v Lípě, i když hostě byli v poli nejspíše lepším celkem.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč: I když jsme utkání nějak herně nekontrolovali, moc dobře jsme věděli o kvalitě hostů a také co na ně hrát. Jelikož si větší brankovou příležitost nepřipravili a my dokázali, po pěkných akcích vždy vstřelit branku a odskočit na rozdíl dvou branek, v ten moment jsem věděl, že utkání dovedeme do vítězného konce.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Začátek zápasu se nám povedl, byli jsme aktivnější, měli územní převahu ale bez využití. Domacím se podařilo do poločasu vytěžit z minima maximum a vstřelili branku do šatny. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší. Bohužel jsme místo vstřelení branky znovu lacině inkasovali. Dokázali jsme sice snížit a mnoho nechybělo i k vyrovnání, boužel jsme hned z protiútoku inkasovali potřetí a bylo prakticky rozhodnuto. V závěru jsme jen kosmeticky upravili výsledek na 3:2 pro domácí.



Sestavy


Lípa
J. Švejda [-] - R. Brázdil [-] , R. Václavík [-] (82. M. Čižmár [-] ) , O. Krajča [-] (87. M. Slovák [-] ) , J. Spáčil [-] , L. Vítovský [-] , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] , J. Šuba [-] , P. Kořének [-] , A. Simerský [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - L. Batoušek [-] - M. Hradil [-] - - R. Zmeškal [-] , J. Hradil [-] , D. Marek [-] , M. Gerát [-] , M. Žůrek [-] (46. M. Darebník [-] ) , M. Třasoň [-] (79. L. Odložilík [-] ) , T. Marek [-] , R. Šimčík [-]

ŽK: 23. R. Václavík , 77. J. Spáčil - 16. D. Marek , 64. J. Hradil , 69. R. Zmeškal , 79. M. Třasoň . ČK: 80. M. Třasoň .
Hráči zápasu: J. Spáčil , A. Simerský , P. Kořének - M. Hradil .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Zelený Martin - ŠEVČÍK Igor, ŠUBÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku