2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína si doma vyšlápla na lídra tabulky z Veselé


Branky


0

Na hrádeckou umělku zavítal v sobotním slunečném odpoledni lídr tabulky z Veselé a musel se s netradičním povrchem popasovat. V první půli se klíčový moment odehrál až v samotném závěru a hrdinou byl mladičký brankář Slavičína Martin Kuja, který lapil Veselanům pokutový kop. Brzy po přestávce šli hosté přeci jen do vedení, ale slavičínští mladíci dokázali ještě utkání otočit a získat tak cenný skalp vedoucího týmu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V sobotním slunném odpoledni přivítali Slavičané na umělé trávě v Hrádku dosavadního lídra soutěže – Veselou. První poločas se odehrál bez branek, kdy navíc brankář Kuja dokázal zlikvidovat pokutový kop. Ve druhém poločasu dokázali hráči rezervy FC TVD zvrátit nepříznivý vývoj zápasu a dotáhli ho tak do vítězného konce. ,,Do zápasu jsme vstupovali s větším počtem mladíků a celý první poločas byl v naši režii. Měli jsme mnoho šancí, hlavně posila z A-mužstva Šťastný, který bohužel neproměnil ani jednu šanci. Před koncem prvního poločasu navíc Kuja chytil pokutový kop, což byl dost důležitý moment. Nám se nástup do druhé půle nepodařil, byla to katastrofa. Během prvních pět minut měli hosté tři vyložené šance a nakonec se po naší hrubce dostali do vedení. My jsme se potom začali osmělovat čím dál více. Vyrovnávací branku vstřelil hlavou po standardní situaci Lukáš Šebák a vítězný gól dal střídající Kalík. Hosté se už potom na nic nezmohli, kdy hlavně ve druhé půlce odešli fyzicky. neskrývá své nadšení po těžkém zápase vedoucí mužstva Hynek Tlušťák.

Domácí dokázali výsledek utkání otočit

"Na deset utkání bez porážky jsme už naši sérii nezaokrouhlili. Gratulace ale domácím hráčům. Osm a kvalitních kluků mladších dvaceti  let v základu, to se jen tak nevidí. To už je slušný základ pro divizní budoucnost ve Slavičíně. Nám se naopak nepodařilo navázat ani na předchozí výsledky a ani na stejně dobré výkony. I přesto ale body byly na dosah i dnes. Asi šlo o dozvuky  pátku  13. No posuďte sami. Třetí minuta a obnovené zranění prvního stopera, 35.minuta – mladý Kuja nám chytil penaltu, 65.minuta vynucené střídání i druhého stopera. Do rozhozené obrany v následujících minutách přišla druhá branka v naší síti a vyrovnat se nám bohužel již nepodařilo. Příležitost tam ale přesto ke konci byla v podobě trestného kopu z osmnácti metrů, ale špatně jsme s touto šancí naložili. Ovšem když se na utkání podíváme komplexně, byli domácí lepší, zahazovali  i ty nej nej šance, mohli jsme prohrát i vyšším rozdílem. Body jsme si dnes nezasloužili. Ocenit musím i kvalitní výkon rozhodčího pana Tomana, ne vždycky nám venku pískají rozhodčí  tak precizně jako to bylo v sobotu v jeho podání", hodnotí duel na hrádecké umělce sekretář TJ Sokokl Veselá Zdeněk Kučera. 

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Hynek Tlušťák, vedoucí: Konfrontace našich mladíků proti Veselé, která byla první, dopadla výborně a proti lídru tabulky bereme zaslouženě tři body.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Přesně (skoro) před třiceti lety jsem v Hrádku na výletišti oslavil narození syna Byla to poslední srpnová sobota, hrála tam pražská skupina TURBO a mladý byl na světě přesně pět hodin, když jsem tam před půlnocí přišel. Takže jsem si trochu oživil vzpomínky, ale zápas nám úplně nevyšel shodou různých okolností podle našich představ. Ale i naši soupeři zaváhali, takže jsme si v tabulce příliš nepohoršili.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - M. Salajka [-] , L. Šebák [-] , D. Šťastný [-] (63. T. Kalík [-] ) , M. Both [-] , D. Sochora [-] , D. Zvoníček [-] , J. Fojtů [-] (88. K. Šmotek [-] ) , O. Šebák [-] , R. Bureš [-] , O. Floreš [-] (80. O. Miklas [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - T. Pavel [-] , D. Dlabaja [-] , D. Sokol [-] (65. T. Gajdošík [-] ) , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] , M. Šumšal [-] , M. Odstrčilík [-] (3. R. Soukup [-] ) , M. Bodlák [-] , J. Červenka [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 77. D. Sochora - 28. J. Červenka .
Hráči zápasu: M. Kuja , M. Both - M. Šumšal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - ŠTEFANKO Jan, SKOPAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku