1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovicím stačila jediná trefa k zisku tří bodů


Branky


0

Do Lužkovic přijely v krásném nedělním odpoledni Tečovice a očekával se poměrně vyrovnaný souboj. Oba celky v posledních duelech poztrácely zbytečně pár bodů a tak se chtěli hráči svým fanouškům revanšovat dobrým výkonem. Nakonec byli po utkání spokojenější lužkovičtí fotbalisté, kterým jediná branka kanonýra Martina Procházky zajistila kýžený tříbodový zisk. Bivoj na konci utkání doplatil na nedisciplinovanost některých jedinců a tak závěrečný nápor nebyl tak účinný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí hostili soupeře proti kterému se jim v poslední době moc nedaří. A byli to hosté, kteří začali zápas ve svižném tempu a již ve 4. minutě brankář Jenček  zlikvidoval stoprocentní šanci Tečovic. Hosté měli první půlhodinu hru ve své režii a byl to opět Jenček, který mužstvo několikrát podržel a zasloužil se o čisté konto domácích.  Domácí postupně vyrovnali hru a byl to Procházka, který ve 31. minutě z otočky jen nastřelil brankáře Jokla. Hru Tečovic  v obraně perfektně dirigoval nestárnoucí Pavel Sedláček, který ukázal o generaci mladším hráčům, jak se má bojovat na této úrovni. V samém závěru mohli jít domácí do vedení, když tečovanou střelu Polepila vytěsnil Jokl z brankové čáry na roh. To si vynahradili hned po přestávce, když obrana Tečovic nepokryla Procházku a ten ve vápně z otočky prostřelil brankáře Jokla – 1:0.  Hrálo se nahoru - dolů s několika  střeleckými pokusy  na obou stranách. Oba brankáři své týmy podržely a tak se skóre již nezměnilo.  V samém závěru se přitvrdilo, takže rozhodčí musel rozdal sedm žlutých karet a v 90. minutě podruhé žluté vyloučil hostujícího Řiháčka. Zápas sledovaly dvě stovky diváků a hlavně domácí jsou spokojeni se třemi body na které se ale pěkně nadřeli.

Lužkovice cennou výhru uhájily až do konce

"V poli vyrovnané utkání, hosté v prvním poločase možná trochu více ze hry, ale bez brankového efektu. Za celý 1. poločas diváci na obou stranách neviděli přímou střelu na branku. Ve druhé půli domácí vstřelili trestuhodně nekrytým Procházkou gól hned po zahájení a hosté už nedokázali zvrátit stav utkání ne proto, že by jim chyběli kmenoví hráči, ale hlavně proto že hrací plocha se změnila z jejich strany na debatní klub s rozhodčími, diváky, soupeřem i mezi sebou samými. Nedokázali se pak soustředit na herní projev a důsledkem je prohra + galerie žlutých karet a také jedna červená pro Řiháčka, který dokázal ve dvou minutách (88 + 90) dostat dvě žluté. Disciplinovaný projev na hrací ploše je v poslední době největší slabinou a není divu, že se propadají a to nejen v tabulce slušnosti (už 3 červené) ale i v tabulce mistrovské soutěže níž.  Tři body tak zůstávají v Lužkovicích," hodnotí nepříliš povedené utkání ze strany tečovického celku sekretář Bivoje Vladimír Kundera.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Hosté se ukázali jako bojovný celek s dobře organizovanou obranou díky nestárnoucímu Sedláčkovi. Pro nemoc nemohl nastoupit náš Jakub Ronza. Ivo Světlík a Zdeněk Polepil odvedli v záloze kus poctivé práce a drželi krok s kvalitní hrou soupeře. Navíc Jenček opět v bráně podržel své mužstvo.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Před domácím zápasem s dobře hrajícím nováčkem soutěže Slavkovem a dvěma zápasy venku (Slavičín B + derby dohrávka v Loukách) to bude asi chtít i účast "politicko-výchovného pracovníka".



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - D. Hamšík [-] (46. P. Novák [-] ) , P. Čekal [-] (78. M. Šuba [-] ) , Š. Dominik [-] (87. J. Holík [-] ) , M. Procházka [-] , Z. Polepil [-] (90. M. Böhm [-] ) , I. Světlík [-] , J. Kučera [-] , M. Paták [-] , T. Mičola [-] , M. Čala [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , R. Středulínský [-] , P. Sedláček [-] (78. L. Balcárek [-] ) , J. Plachý [-] - V. Šnajdr [-] , D. Dorazín [-] , A. Řiháček [-] , A. Ondík [-] - J. Vopatřil [-] , R. Pala [-] (65. M. Křen [-] )

ŽK: 45. Š. Dominik , 68. J. Kučera , 69. M. Procházka - 45. R. Pala , 68. J. Vopatřil , 88. A. Řiháček . ČK: 90. A. Řiháček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - ŠEBESTA Milan, UHLÁR Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku