M. Bača 69.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loukám stačila jediná trefa k výhře nad slavičínskou rezervou


Branky


69. M. Bača
0

V Loukách se představila slavičínská rezerva a přijela s poměrně omlazeným kádrem bez fluktuantů. Domácímu týmu citelně chyběl kanonýr Petr Janča. V první půli se diváci v Loukách branky nedočkali, na tu si museli počkat až do sedmdesáté minuty, kdy se trefil domácí Bača. Loukám stačila jediná trefa k výhře nad slavičínskou rezervou a nováček soutěže si tak připisuje v tabulce další tři body, Slavičané musí zabojovat v příštím domácím duelu s Tečovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Z facebooku SK Louky:

V předchozích zápasech nám začátky příliš nevycházely a často jsme už v úvodních minutách museli dohánět manko soupeře. Nyní to mohlo být přesně naopak, protože po přímém kopu hned v 1. minutě hlavičkoval Bača do tyče. V následujících minutách už měl ovšem míč více na svých kopačkách mladý tým ze Slavičína a naše obrana si musela dávat velký pozor. I přes mírnou převahu Slavičína jsme se dostali do další velké šance. Po rohovém kopu zakončoval zblízka Sadil, ale ve velké příležitosti selhal. Slavičín se dostal do největší šance po zaváhání Kadlíka, který si místo míče všímal hrače soupeře, podklouzl a po následném centru zakončovali hosté těsně vedle tyče Pavelkovy brány. Hned poté jsme šli do protiútoku a výborně střílel Malota. Brankář jeho střelu vyrazil a dobíhající Podaný poslal míč do sítě. Z gólu jsme se však dlouho neradovali, protože kvůli ofsajdu Podaného nemohl být uznán. Těsně před poločasem jsme se dostali do přečíslení, ale Podaný místo nahrávky zkusil jít sám přes obránce a neuspěl. V poločase tak byl stav bezbrankový 0:0.

Domácí Bača zápas nakonec rozhodl

V průběhu druhé půle se hra vyrovnávala a aktivita Slavičína začala lehce upadat. Fotbal nebyl příliš oku lahodící a oba týmy hrály to, co jim terén dovolil. Po hodině hry byl stav stále nerozhodný a na řadu tak přišla první střídání na obou stranách. V našem týmu vystřídal Martin Pavelka Sadila a v 69. minutě se mu podařilo v pokutovém území Slavičína připravit míč Bačovi, který s přehledem zakončil a poslal nás do vedení. Slavičín na to reagoval zvýšenou aktivitou a větší hrou na riziko. Naše obrana pracovala v druhé půli až na pár výjimek spolehlivě a hosté se do větších šancí nedostávali anebo slibnou příležitost překombinovali a o míč přišli. Na závěrečné minuty zápasu šel na hřiště Laciga, který vystřídal Podaného a hned se dostal do velké příležitosti. Jeho zakončení levačkou však gólman pokryl. Hosté kvůli zranění jednoho z hráčů dohrávali v deseti a toho mohl využít opět Laciga, který ovšem stejně jako v první šanci gólmana nepřekonal. Poslední okamžiky zápasu jsme zkušeně dohrávali na polovině soupeře a u rohového praporku. Těsné vítězství jsme uhájili a těšit nás může i první čisté konto v sezóně.

 

 

Fotogalerii z utkání od Michaely Maňasové najdete zde:

 

http://fotbal-slavicin.cz/dt_gallery/louky-slavicin-podzim-17/



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky: Do sobotního utkání proti béčku Slavičína nemohl trenér Malota počítat se zraněným Caudrem. Pouze na lavičce pak zůstal Petr Janča, který měl problémy s tříslem. V sestavě tak nastalo pár změn. Utkání jsme nakonec dovedli do vítězného konce. V dalším kole hrajeme venku proti Lípě

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Domácí měli v utkání ze začátku dvě šance, z toho jednou trefili tyč. My jsme byli herně chvílemi lepší, ale nedokázali jsme pořádně vystřelit na branku. Naše akce končily před šestnáctkou. Důkazem situace, kdy jsme měli přečíslení čtyři na dva, ale nedokázali jsme to dobře vyřešit. Hráči si dávali přednost a to bylo špatně. Branku jsme dostali ze situace, kdy naši hráči nebyli schopni odkopnout míč. Pak už to byla z naší strany spíše křeč, k čemuž napomohl i velmi špatný terén. Když bych to shrnul, tak herně jsme rozhodně nepropadli, ale fotbal se hraje na góly



Sestavy


SK Louky
O. Pavelka [-] - O. Pisklák [-] , R. Mikač [-] , T. Malota [-] , P. Kuchárek [-] - M. Bača [-] (88. R. Kadlík [-] ) , J. Kovařík [-] , J. Kadlík [-] , A. Podaný [-] (82. J. Laciga [-] ) - T. Burša [-] - O. Sadil [-] (66. M. Pavelka [-] )

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - M. Mikš [-] (68. L. Zámečník [-] ) , L. Šebák [-] , D. Šťastný [-] (62. J. Fojtů [-] ) , M. Both [-] , T. Kalík [-] , D. Sochora [-] , D. Plšek [-] , O. Šebák [-] , R. Bureš [-] , F. Ondruš [-]

ŽK: 42. T. Burša - 64. D. Plšek .
Hráči zápasu: O. Pavelka , M. Bača - D. Sochora .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - SKALICKÝ Libor, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku