1:2p.
(1:0)
64. M. Macík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky neudržely se Sehradicemi poločasové vedení a nakonec prohrály na penalty


Branky


14. R. Machalíček - 64. M. Macík (p.)
0

V Přílukách se hrálo za velmi nepříznivého počasí takřka bez diváků a hrstka prokřehlých fanoušků nakonec viděla ztrátu domácího týmu, který neudržel poločasové jednobrankové vedení. Domácí tým vedl už ve 14. minutě po brance Machalíčka, za hosty srovnal ve druhém dějství kanonýr Macík. V penaltové loterii vyhráli hosté ze Sehradic 4:3 a berou důležitý bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Machalíček

Domácí celek si chtěl v tomto utkání napravit reputaci z duelu z Malenovic, kde inkasoval pět branek a navíc potřebuje každý bod k záchraně jako sůl. Hosté ze Sehradic si již několikrát v této sezoně dokázali, že při kvalitní obraně a dobře zvládnutých brejkových situací, tak mohou bodovat i na hřištích soupeřů. Ve hře bylo opravdu hodně, každý bod může hrát roli v konečném účtování. "Sehradice byly od samého začátku utkání lepším mužstvem. Sehradice byly tým, který určoval tempo utkání a domácí se jen bránili. Sehradice si jen v prvním poločase vytvořily čtyři tutové šance. Při jedné z takových neproměnil sólo na brankáře Příluk Pepa Sedláček a při další zase Robin Sochora nastřelil břevno. Příluk po naší chybě v obranné rozehrávce využily jedinou šanci první půle a hlavou zakončil po centru domácí útočník", hodnotí první dějství sekretář klubu ze Sehradic Roman Heinz.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

První půli tedy zvládli, alespoň co  se výsledku týče, lépe domácí borci, kteří po hlavičce Machalíčka vedli o jedinou branku.  Hosté ze Sehradic si však uvědomili, že mohou hrát s domácími vyrovnanou partii a o bodech se bude rozhodovat až ve druhém dějství. Kombinační hře příliš nepomáhal těžký terén po sobotních a nedělních deštích, proto účel světil prostředky a v jednoduchosti byla síla a oba celky si toho byly dobře vědomi.  "Do druhé půle lépe vstoupili domácí a měli více ze hry. To však trvalo jen deset minut a opět převzaly iniciativu Sehradice. Celou dobu jsme se snažili o vyrovnání a opět jsme měli mnoho šancí, ale nebyli jsme schopni žádnou zužitkovat. Až po faulu na pronikajícího Robina Sochoru proměnil odpískaný pokutový kop Marek Macík. I přes veškerou snahu utkání skončilo nerozhodně a šlo se na penalty. I když Sehradice jednu neproměnily, tak skvělý Vlasťa Minařík dvě vychytal a tím i další bod pro Sehradice", hodnotí povedený duel sekretář Sehradic Roman Heinz.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 4:3



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Jsem v zahraničí a na utkání jsem nebyl přítomen, ale je to pro nás další ztráta...

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, funkcionář: Body jsme si v Přílukách zasloužili a všichni mají pochvalu za bojovný výkon...



Sestavy


FK Příluky
D. Bakala [-] - D. Frolek [-] , M. Prokop [-] , V. Bittner [-] , L. Adamík [-] , J. Dederle [-] , Z. Julina [-] , J. Kotík [-] (73. M. Zahradnický [-] ) , R. Machalíček [-] (81. M. Šuta [-] ) , J. Kolínek [-] , P. Čelůstka [-]

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , R. Sochora [-] , K. Zavadil [-] (40. J. Maňas [-] ) , T. Tomšů [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , J. Vaculka [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

ŽK: 12. J. Kolínek , 60. J. Kotík - 55. J. Žebráček , 60. J. Vaculka .
Hráči zápasu: R. Machalíček - V. Minařík , M. Macík .
Počet diváků: 8. Rozhodčí: Zelený Martin - MATUŠŮ Marek, VACULÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku