2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březnice vydolovala v Kostelci u Holešova zlaté dva body


Branky


27. M. Hradil , 67. T. Marek - 25. R. Ambrož , 90. P. Mol
0

V Kostelci u Holešova se v nedělním odpoledni představil nováček z Březnice, který v posledních kolech prokazoval zlepšenou formu. Domácí celek ale po dobrém začátku trochu ubral plynu, ale s Březnicí chtěl bodovat naplno. Tento plán vycházel Hanákům až do závěrečné minuty, kdy nakonec přišli o tříbodovou výhru a zklamali i v penaltové loterii. Březnice vytěžila z minima maximum a veze si domů cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Domácí Moravan přišel v předešlém kole trochu zbytečně o všechny body v Lípě, kdy inkasoval zbytečné branky a domácí toho dokázali náležitě využít. Hosté z Březnice mají za sebou v posledních duelech dobré období a dokázali uhrát pár důležitých bodů. V tom předešlém kole si dokonce poradil nováček soutěže s favorizovanou Mladcovou a to až v penaltovém rozstřelu. Začátek utkání v Kostelci byl ve znamení vzájemného oťukávání, ale přeci jen nebezpečnějším celkem byli domácí. Ale ti své nabídnuté šance nedokázali využít a jak už to ve fotbale bývá, hosté je potrestali z první nevinné akce. Trefil se březnický Ambrož. Domácí nezpanikařili a našli velmi rychlo odpověď, kdy se hned za dvě minuty postaral o srovnání skore kostelecký kanonýr Martin Hradil. Domácí vyrovnání povzbudilo, ale hostující obrana dokázala odolat a udržet přijatelnou poločasovou remízu.

Ve druhém dějství skončil výsledek smírně

První půle tedy skončila smírně, i když více šancí si přeci jen vytvořili domácí hráčí, ale hostující obrana v čele s brankářem dokázala vždy odolat a inkasovala pouze jedinou branku.  Ve druhém dějství se obraz hry nezměnil, domácí byli častěji na míči, tlačili se před branku Březnice, ale hostující obrana byla stále neprostupná. Až po hodině hry na ni našel recept domácí Tomáš Marek, který poslal Moravan do vedení. V závěru domácí drželi těsnou výhru, rozuzlení však přišlo až v samotném konci utkání, hosté rychle vhodili dlouhý aut do vápna střídající Mol zařídil vyrovnání. V penaltové loterii už byli domácí hráči unaveni zejména po psychické sránce, hosté toho využili a berou bonusový bod navíc. Kostelci u Holešova znovu výhra proklouzla mezi prsty a na koncích zápasů budou muset Hanáci hodně zapracovat, protože to nebylo v této sezoně poprvé.

 

 

V Kostelci u Holešova se v nedělním odpoledni představil nováček z Březnice, který v posledních kolech prokazoval zlepšenou formu a dokázal vvyzrát na favorizovanou Mladcovou. Domácí celek začal lépe, poté však trochu polevil, přesto si až do poslední minuty kráčel za vítězstvím. V závěru však hosté srovnali a úspěšnější byli i v penaltách, po kterých si domů odvezla cenné dva body.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-vesela-nasazela-lipe-sedm-branek-malenovice-udolaly-luzkovice-20171025.html

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 4:3



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: "Ztratili jsme dva důležité body z domácího prostředí. Ještě do 90. minuty jsme vedli. Bohužel jsme si nepohlídali aut a dostali zbytečný gol. Penalty jsme opět nezvládli a tak máme jen bod. Ztratili jsme tak jasné tři body."

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Výkon z naší strany nebyl nic moc. Vyrovnali jsme až v v poslední minutě a při penaltách byli šťastnějším týmem. Důležité dva body pro nás...



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
D. Valoušek [-] - - M. Hradil [-] - - D. Marek [-] (78. L. Odložilík [-] ) , M. Darebník [-] , J. Hradil [-] (60. L. Batoušek [-] ) , M. Gerát [-] , T. Marek [-] , R. Přikryl [-] , R. Šimčík [-] , L. Kovalda [-] , R. Zmeškal [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - M. Dostál [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , J. Adamík [-] (79. T. Pavelák [-] ) , R. Ambrož [-] (78. A. Běhula [-] ) , J. Chvíla [-] (24. P. Daníček [-] ) , M. Dyšlevský [-] , R. Kamenčák [-] , V. Hájek [-] , P. Teplý [-] (68. P. Mol [-] )

ŽK: 55. M. Hradil , 63. M. Gerát , 77. L. Batoušek , 77. D. Marek - 77. M. Dyšlevský .
Hráči zápasu: T. Marek , M. Hradil - M. Dyšlevský , T. Kozel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - BATOUŠEK Petr (N), ŠIDLÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku