P. Motal 65.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecký Gerát v poslední minutě rozhodl derby v Hulíně


Branky


65. P. Motal - 55. T. Marek , 89. M. Gerát
1

Hanácké derby bylo v sobotu k vidění v Hulíně, přijel zde kostelecký Moravan a jak to bývá zvykem, derby nemá obvykle jasného favorita. To se vyplnilo do puntíku, v první půli prokřehlí diváci v Hulíně branku neviděli. Ve druhém dějství po deseti minutách poslal hosty do vedení kapitán Tomáš Marek. Domácím se podařilo vyrovnat po hodině hry Motalem. Tentýž hráč byl ale pět minut před koncem vyloučen a hosté v samotném závěru dokázali přesilovku zužitkovat zkušeným Gerátem. Moravan tak bere z derby tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Admira v posledním duelu padla po dobrém výkonu na Mladcové a tuto ztrátu chtěla nahradil v zápase s Moravanem. Hosté ve svém posledním vystoupení překvapivě přišli o výhru v závěrečných minutách s nováčkem s Březnicí a padli i na pokutové kopy. Domácí Admira byla v Hanáckém derby proti Kostelci u Holešova dle fotbalových expertů mírným favoritem a v prvním dějství tuto roli potvrzovala dokonale. Domácí celek byl velmi nebezpečný a hosté kolikrát jen štěstím odvraceli nebezpečné výpady Admiry. Hosty několikrát podržel brankář Nevřala, který vytěsnil pár dobrých příležitostí hulínských forvardů. Kostelec u Holešova se do útočení příliš nehrnul a spoléhal spíše na brejky, které mu v prvním poločasu příliš nevycházely. Diváci se tak v nevlídném počasí nakonec branky nedočkali, i když především domácí celek k nim měl docela blízko.

Hosté dokázali v závěru strhnout výhru na svoji stranu

První poločas tedy vyšel jednoznačně lépe domácím, kteří ale přes veškerou snahu nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance. Hosté z Kostelce u Holešova trpělivě čekali na svoji šanci a nakonec udeřili jako první. To se podařilo po rohu již deset minut po přestávce, kdy se z úvodní branky radoval kapitán hostí Tomáš Marek. Domácím se podařilo vyrovnat po hodině hry Motalem. Tentýž hráč byl ale pět minut před koncem vyloučen a hosté v samotném závěru dokázali přesilovku zužitkovat zkušeným Gerátem. Ve vyrovnaném zápase se tak na jeho konci přiklonilo štěstí hostujícímu Kostelci, který po výhře 2:1 bere všechny body. Domácí měli v první půli řadu šancí, které k jejich smůle neproměnili. Po bezbrankovém poločase se v tom druhém dostali do vedení hosté, když se prosadili po rohovém kopu. Deset minut na to dokázala Admira vyrovnat. „Když už se schylovalo k penaltám, povedla se nám rychlá přímočará akce a dostali jsme se opět do vedení, které jsme udrželi až do konce,“ řekl hrající předseda vítězného celku Tomáš Marek.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-podzimnimi-mistry-jsou-valasska-polanka-a-uhersky-ostroh-20171030.html



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín:

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: V tomto zápase se k nám přiklonilo štěstí, domácí měli v první půli minimálně 4 vyložené šance, které naštěstí neproměnili. Poločas skončil bez branek. Druhou půli jsme začali aktivně a po rohu jsme šli do vedení, domácí za deset minut vyrovnali. Když už se schylovalo k penaltám, povedla se nám rychlá přímočará akce a dostali jsme se opět do vedení, které jsme udrželi až do konce.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , M. Nedbal [-] (75. S. Štoll [-] ) , J. Barták [-] , J. Miklík [-] , M. Zavadil [-] - M. Karamon [-] , J. Kubo [-] (46. E. Němec [-] ) , Z. Prokop [-] - A. Tabara [-] , P. Motal [-] -

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - - M. Hradil [-] - - M. Žůrek [-] (28. L. Batoušek [-] ) , D. Marek [-] , M. Darebník [-] , J. Hradil [-] , M. Gerát [-] , T. Marek [-] , M. Třasoň [-] (65. L. Odložilík [-] ) , R. Šimčík [-] , R. Zmeškal [-]

ŽK: 50. P. Motal , 73. Z. Prokop , 75. J. Barták , 89. M. Karamon - 27. M. Hradil . ČK: 85. P. Motal .
Hráči zápasu: A. Tabara - T. Marek , M. Gerát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - MRŇKA Antonín (N), ZAPLETAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 10. 2017 10:59
Remízový zápas

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku