0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 10:00

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky si v nedělním dopoledni v Lípě s chutí zastřílely


Branky


21. T. Burša , 41. A. Podaný , 53. P. Janča , 85. O. Pisklák (p.)
0

V Lípě se v nedělním dopoledni hrálo za silného nárazového větru, se kterým se vypořádaly mnohem lépe hráči hostujích Louk. Ty nastoupily v sestavě i se svým elitním střelcem Petrem Jančou a na jejich výkonu to bylo hned znát. Hosté v prvním dějství vstřelili dvě branky, aby v tom druhém ještě navýšili konečné skóre. Domácí se nezmohli na jakoukoliv odpověď a zůstávají tak bez bodového zisku. V Loukách panuje se závěrem soutěže spokojenost a třešničkou na dortu bude odložené derby proti Tečovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"V sychravém a větrném nedělním dopoledni nás čekalo utkání proti Lípě. Domácímu týmu se zatím příliš nedaří a nachází se na předposledním místě tabulky. Na těžkém terénu nás ovšem nečekalo nic snadného, i když jsme přijeli v roli favorita. Od prvních minut jsme byli fotbalovějším mužstvem a naši ofenzivní hráči dělali domácí obraně velké starosti. První vyloženě gólovou příležitost měl Malota, který ale pálil pouze do gólmana. Zkoušel to i Petr Janča, který se vrátil do sestavy po drobném zranění. Nakonec to však byl až Tomáš Burša, který ve 21. minutě otevřel skóre zápasu. Gól nás uklidnil, ale chtělo to pojistku. Domácí příliš šancí neměli. Jejich střely většinou mířily mimo tři tyče a starosti nám udělalo pouze několik centrů směřujících do pokutového území. S těmi si však obrana dokázala poradit. Během první půle jsme zahrávali velké množství rohových kopů, ale ani jeden jsme nevyužili, přitom především šance Janči a kapitána Mikače volaly po gólu. Na druhý gól se tak stále čekalo, protože se neujala ani nebezpečná střela Kovaříka, která jen těsně minula bránu. Až těsně před přestávkou dostal Podaný přihrávku do úniku a překonal domácího brankáře - 0:2", hodnotí duel funkcionáři SK Louky.

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

"Druhý poločas jsme hráli proti silnému větru a toho domácí chtěli využít. Hned po rozehrávce nás na několik minut zatlačili v našem pokutovém území pokoušeli se vstřelit kontaktní gól. To se jim nepovedlo a tak udeřilo na druhé straně, kde v 53. minutě zvyšoval na 3:0 pro Louky Petr Janča. Po této brance mohl trenér promíchat sestavu a ve zbývajícím čase se dostali do hry i kluci z lavičky. Domácí Lípa se snažila alespoň korigovat výsledek a málem se to podařilo. Levý záložník centroval do pokutového území a míč i za pomoci větru směřoval do Pavelkovy brány. Ondra však zasáhl a míč vytěsnil od břevna na rohový kop. V poslední desetiminutovce si zkoušel útočník domácích vymodlit penaltu, ale za svůj herecky výkon byl odměněn žlutou kartou. Na druhé straně se však pokutový kop pískal. Penaltu vybojoval Petr Janča a její exekuci si vzal na starost náš specialista, Ondra Pisklák, který ji proměnil a zvýšil na 4:0. Toto bylo i konečné skóre. Kromě tří bodů nás může těšit i druhé čisté konto v řadě", spokojeně hodnotí povedený zápas v Lípě fotbaloví činovníci z Louk.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč: Byl to pro nás těžký zápas a v silném větru jsme se v první půli takřka nedostali na dostřel hostující branky. Na těžkém terénu nám chyběla i naše tradiční bojovnost a tak se doma o body nehraje a prohráli jsme si utkání sami.

SK Louky
web SK Louky: Zasloužené tři body. V sobotu nás čeká odložené derby s Tečovicemi, čímž uzavřeme podzimní část sezóny. Vzhledem ke špatnému stavu hrací plochy v Loukách, je možnost, že se utkání odehraje na umělé trávě. Budeme vás včas informovat.



Sestavy


Lípa
M. Vala [-] - R. Václavík [-] (75. M. Čižmár [-] ) , O. Krajča [-] , J. Spáčil [-] , D. Víšek [-] (84. M. Slováček [-] ) , P. Křižka [-] (28. M. Slovák [-] ) , P. Kořének [-] (46. R. Dobízl [-] ) , L. Vítovský [-] , J. Šuba [-] , R. Brázdil [-] , A. Simerský [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - R. Mikač [-] , T. Malota [-] (75. R. Valerián [-] ) , O. Pisklák [-] , P. Kuchárek [-] - M. Bača [-] (85. O. Sadil [-] ) , A. Podaný [-] (53. M. Pavelka [-] ) , J. Kadlík [-] , J. Kovařík [-] - T. Burša [-] (60. V. Kocourek [-] ) , P. Janča [-] -

ŽK: 56. A. Simerský , 82. J. Spáčil , 85. M. Vala - 68. P. Janča , 88. R. Valerián .
Hráči zápasu: L. Vítovský - R. Mikač , O. Pisklák , O. Pavelka .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Vlk Ondřej - POSPÍŠIL Štěpán, BÖHM Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku