0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá si veze tříbodovou výhru z Březnice


Branky


0

Na Březnici zavítala v nedělním odpoledni Veselá, která zatím okupuje přední místa v tabulce. Domácí nováček si v minulém kole přivezl šťastnou výhru za dva body z Kostelce u Holešova a chtěl potrápit i favorizované hosty. Ti však neponechali nic náhodě a utkání rozhodli již v úvodní půlhodině. Nejdříve se trefil Čoček a po něm i Štěpánek. Domácím se už utkání zdramatizovat nepodařilo a tříbodová výhra v těžkých podmínkách tak putuje na Veselou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"Prudký nárazový vítr kvalitě hry na obou stranách nepřidal, jelikož většina centrovaných míčů nenašla svého adresáta. Na tomto  menším hřišti a za stávajícího větru jsme právě očekávali, že standardky (včetně dlouhých autů) budou rozhodovat. Vysoké míče v obou pokutových územích, to je parketa pro našeho Tomáše Divokého, ale toho jsme s sebou v Březnici neměli. Obavy se ale nenaplnily a zápas nám vyšel zejména po té stránce, že jsme dali brzy  kapitánem Mírou Čočkem gól a do půl hodiny ještě druhý Viktorem Štěpánkem a mohli  hrát celý zápas bez stresu. Rozhodli tedy dnes netradiční střelci. Taky jsme zvolili správnou stranu, když první poločas jsme hráli po větru a běhen druhé se vítr utišil. Neměli jsme Tomáše Divokého, ale měli Františka Žůrka. Jeho přínos pro tým je neoddiskutovatelný. Velkým plusem na naší straně byla právě jeho  hra ve středu zálohy. Svým neúnavným pohybem a pozitivním hecováním vždy bojovnou náladu přenese na celý tým a ten pak šlape. První poločas byl z naší strany lepší a mohli jsme přidat i další  branky, ale nedali", hodnotí první půli funkcionáři Veselé.

 

Domácí branku nakonec nedali

"Do druhého poločasu přišli domácí s dvěma změnami v sestavě a zlepšili přechod do útoku a více zaměstnávali naši obranu. Do gólových šancí se ale nedostávali.  Tečku za aktivitou Březnice mohl udělat v 55. minutě právě František Žůrek, když vyplaval s míčem na kopačce za obranu  domácích a vybíhajícího Dyšlevského přehodil krásným, relativně prudkým lobem. Míč se od břevna odrazil za brankovou čáru (viz fotografie k zápasu), ale jak  hlavní tak i pomezní rozhodčí nebyli v takovém postavení, aby si troufnuli o gólu rozhodnout. A tak domácí stále žili a živili naději na zdramatizování  závěru utkání. Byla to ale Veselá, která  nastřelila Michalem Bodlákem další břevno. Tento „angličák“ ale už za brankovou čáru nedoputoval. Po gólu volala i rybička Viktora Štěpánka. Březnice hrozila jen z několika rohů, ale jiné vážnější šance neměla.  Konec  zápasu jsme si už pohlídali a to včetně čtvrtého podzimního čistého konta Petra Červenky", viděli průběh druhého dějství fotbaloví činovníci z Veselé.  

 



Ohlasy k zápasu


SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Nedokázali jsme vyzrát na pozornou obranu hostí a navíc jsme inkasovali velmi rychle dvě branky. V nepříznivých povětrnostních podmínkách to bylo ale náročné utkání.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Režii skupiny si vzalo do rukou počasí a tak „zápas podzimu“ se uskuteční až nyní v dohrávce. Kdo v sobotu v utkání Veselá - Malenovice zvítězí, ten přezimuje na čele skupiny. K titulu půlmistra potřebuje Veselá všechny tři body, Malenovicím bude stačit i jeden.



Sestavy


SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , M. Dostál [-] (46. P. Teplý [-] ) , R. Ambrož [-] (60. P. Mol [-] ) , M. Dyšlevský [-] , R. Kamenčák [-] , V. Hájek [-] (46. J. Adamík [-] ) , V. Stuchlík [-] , M. Kozmík [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - V. Štěpánek [-] (67. J. Žaludek [-] ) , F. Žůrek [-] , D. Sokol [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] (75. R. Soukup [-] ) , M. Šumšal [-] , M. Odstrčilík [-] , M. Bodlák [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 22. M. Dostál - 20. M. Odstrčilík , 72. M. Čoček .
Hráči zápasu: T. Kozel , M. Dyšlevský - F. Žůrek , M. Čoček .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - VESELÝ Michal, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku