Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka si doma snadno poradila se Zádveřicemi


0
Na Petrůvku zavítaly v nedělním odpoledni Zádveřice, kterým však citelně chyběl bývalý hráč a trenér Slavičína Milan Otépka. Domácí tým nakonec zopakoval brankostroj z posledního duelu s Vlčkovou, tentokrát nasázel hostím půltucet branek, i když výsledek nejspíše neodpovídá poměru sil na hřišti. Domácí dali hostím lekci z produktivity a rozhodla jejich kvalita v útočné fázi.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"V tomto zápase byl celek Zádveřic kvalitním a poměrně vyrovnaným soupeřem.Rozhodujícím činitelem byla naše kvalita v útočné fázi. Ve finální části našich akcí jsme se do šestnáctky soupeře dostávali ve větším počtu a tam jsme byli tvořivější a nápaditější. Pro diváky, včetně Zádveřanů, kteří přijeli v hojném počtu to byl pohledný zápas kde akce stíhala akci a to na obou stranách. Počasí bylo parádní a bylo postaráno i o hezčí část publika a děti v podobě občerstvení a atrakcí, zkrátka pohodová neděle. Našim klukům patří od fanoušků poděkování za předvedenou hru a přejeme týmu aby jim forma vydržela do dalších zápasů", spokojeně hodnotí duel petrovští funkcionáři.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - M. Máca [-] (77. K. Ščuglík [-] ) , M. Remeš [-] (79. J. Miklas [-] ) , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , J. Pešek [-] , D. Novosad [-] , L. Krahula [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] , L. Hubáček [-]

TJ Zádveřice
P. Červenka [-] - J. Vrla [-] , T. Holík [-] , F. Dlabaja [-] , D. Bednařík [-] (81. M. Časta [-] ) , M. Dostálek [-] , R. Polčák [-] , V. Kalivoda [-] , M. Hrehuš [-] (74. J. Hala [-] ) , R. Slováček [-] , T. Hlavinka [-]

ŽK: 21. D. Bednařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - KRAJÍČEK Tomáš (N), ANDRAŠČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.