Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová pokračuje v dobrých výkonech a vyhrála ve Vlachovicích


Branky


0

V neděli se odehrál další jeden ze zápasů Zlínské IV. B třídy skupiny B mezi domácími Vlachovicemi a nedalekou domácí Lipovou. Utkání se odehrálo na velmi kvalitně upraveném trávníku. Za domácí nastoupil zkušený Tomáš Olejník. To hosté měli oproti minule trošku pozměněnou sestavu, ale i tak se na domácí vrhli hned od začátku, a měli častěji míč na svých kopačkách, a dostávali se častěji i do šancí. Lipová nakonec zaskočila domácí tým a odváží si z Vlachovic cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Více šancí si v první pli vypracovali hostující hráči. Jednu z takových měl Milan Klein , který dal pod sebe volnému Kamilovi Kleinovi, ale ten trestuhodně přestřelil branku. To ve 28. minutě po na krátko rozehraném rohu hostů, se dostal až k první tyči na Milana Kleina, který dal pod sebe úplně volnému Michalu Klimentovi, a ten uklidil míč za záda domácího brankáře a upravil na 0:1. Hosté se i nadále dostavali do šancí, i když domácí už měli častěji míš na svých kopačkách. Ve 34. minutě po autovém vhazování se uvolnil před dva obránce Tomáš Zoubek, a poté jej třetí hráč domácích zastavil faulem v pokutovém území, a rozhodčí Ptáček neváhal, a odpískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Petr Urbánek a upravil tak skore na 0:2. A pro domácí mohlo být ještě hůře, kdy MIlan Klein krásně vybídl Tomáše Zoubka, který se ocitl v tváři v tvář domácího brankáře, kterého chtěl přelobovat, ale branku přestřelil. Domácí se do vážnější šance nedostali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2 pro hosty.

Zápas se rozhodl až v posledních minutách

Do 2. poločasu vlétli do zápasu domácí s vervou, snížit výsledkem, kdy hosty ihned zatlačili do jejich pokutového území, kdy měli několik standartních situací a rohů, kdy jim bylo toho výsledkem hned ve 47. minutě, a po rohu se prosadil hlavou Tomáš Olejník. Domácí měli poté více ze hry a dostávali se zejména z krajů do pokutového území hostů, a také kolmýma přihrávkama středních záložníků, kdy jednu z takových v 53. minutě využil domácí Michal Pavlůsek, který vyrovnal na 2:2. Hosté se najednou strachovali o výsledek, protože domácí měli více ze hry a hrozili převážně ze standartních situací. Hosté měli ale taky řadu šancí, hlavně Zoubek a Klein, ale bez gólového efektu. Už se zdálo, že zápas rozhodne penaltový roztřel, ale v 86. minutě si převzal na půlící čáře Tomáš Zoubek, který poté obešel 3 hráče domácích, kdy se poté ocitl v tváří v tvář domácímu brankáři Stružkovi, kterého obstřelil, ale pouze do levé tyče branky, a dobíhající Kamil Klein míč poté dostal do branky domácích a upravil tak konečný výsledek na 2:3 hosty.



Ohlasy k zápasu



TJ Lipová
Funkcionáři Lipové: Divákům se zápas musel líbit, protože viděli pět branek, řadu šancí a pěkných akcí obou celků. Domácí si tak připsali jejich první domácí prohru, za to hosté si připsali po sobě dvě vítězství v jarní části soutěže a panuje u nich obrovská spokojenost.



Sestavy


SK Vlachovice B
D. Stružka [-] - M. Pavlůsek [-] (81. J. Vizvári [-] ) , P. Burda [-] , V. Fusek [-] (76. J. Hovězák [-] ) , J. Gbelec [-] , J. Urbaník [-] , J. Pekárek [-] (46. M. Trčka [-] ) , T. Olejník [-] , P. Jandík [-] , M. Kudela [-] (46. D. Hlavica [-] ) , D. Grček [-]

TJ Lipová
M. Němeček [-] - M. Kliment [-] (67. K. Novák [-] ) , M. Klein [-] (89. M. Žalek [-] ) , T. Zoubek [-] , K. Klein [-] , P. Urbánek [-] , J. Saňák [-] , P. Souček [-] , D. Kurtin [-] , M. Chovančík [-] , M. Carbol [-]

ŽK: 28. J. Urbaník , 43. J. Gbelec , 44. P. Jandík - 88. M. Žalek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PTÁČEK František - STRUŽKA Kamil (N), FOJTÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.